Skok na bank ile trzeba miec na niego respa??
-
-
www.thecrimes.com
mch odwolaj skok... prokocim znow zaakceptowal :[ ....a on ma narazie za malo respa a nie chce wtopic polowy gangu
Hmm nie no luz, trzeba miec mniej wiecej tyle respu co jest stopien trunosci no troche wiecej wiec mozna wziasc kogos slabego jak jest jakas osoba co ma wiecej respektu!!
Ja bym chciał pojechac na telekompromitacje bo hmm te skoki mi sie wcale nie oplacja:) respekt mi po nich nie rosnie pozatym slabo z haisem bo detoks mnie juz osztuje ponad 150 kola
Metody ile masz respektu??
sradkg
Włóczęga
Kasa:$3 916
Respekt: 83
Morale: Bardzo wysokie
Inteligencja
85
Siła
81
Charyzma
82
Wytrzymałość
81
Wytlumaczy mi ktos skad nagle mi sie 3 dziwki wziely skoro mialem jedna, a kupowalem zadnych nowych ??
jak wchodzisz do klubów to zdaza sie ze spotykasz tam dziwki i one pracuja dla Ciebie wtedy,ciesz sie z tego:) mi tylko raz doszly dwie naraz, jedna szybko zginela,druga pracuje dalej;)
LukiMKS to ja bo sie czailem na pogon:) Sebo mnie zna :) Ze wzgledu na ot, ze male gangi nie maja sensu bo jak chce sie cos osiagnac to trzeba robic no top skoki, czyli caly czas musi byc w grze min 6 osob robimy gang triady, mamy ju jakies 13 osob. W zwozku z tym zastanowcie sie nad tym, zeby polaczyc Nasze gangi i sprubowac powalczyc o czolowke :D Moj nick w grze to wlasnie Liha. Jak macie watpliwosci to pytajcie Karvina :)
mam prawie 350 respektu
Liha
i tak juz koniec tej edycji to nie ma co :P
ale może w następnej ?
Własnie o to chodzi, co by ruszyć z pełną parą od początku ! Bo potem zostaje sie w tyle i dostaje w łeb od każdego.
no to wszyscy juz pierwszego dnia nowej serii,wysylamy smsy za 3,66zł dostajemy ponad 7000$,kupujemy bronie i zaczynami jazde na pelnej kur*** ;)
SOPRANO - widzialem ze wykminiles skok,wiem ze mam za malo respektu wiec dalem "odrzuć" a tu sie pojawilo "dołączyłeś do ekipy" czy cos w tym stylu. Wiec nie wiem ocb. Respektu mam 132.
a chuj z tym :)
właśnie zaliczyłem napad na bank ale nie wiem z kim :)
a mi sie nudzilo i pomyslalem co mi szkodzi i chcialem harleyowcow ojebac ale nie wyszlo :P
Metody masz 350 resp i detoks kosztuje cie ponad 150 koła??!! Dziwne Bo ja mam ponad 450 i mnie kosztuje nieco ponad 100tyś
Wiadomość zmieniona (22-02-05 22:45)
Miałem ponad 480 resp i posadzili mnie za Harlejowców, poza tym respekt spadł mi o ponad 50.... Nie wysyłam smsa bo mi się już nie opłaca na sam koniec gry. Miłej zabawy i do zobaczenia w następnej edycji :)
Dom nie był pusty, ledwo uciekłeś przed rozwścieczonymi amstafami.
Straciłeś $3141.5
Twoja charyzma zmalała o 0.53
Twoja siła zmalała o 0.58
Twoja tolerancja zmalała o 0.68
Zostałeś aresztowany!
Data wypuszczenia: Dzień 179 13:46
za napad na dom bosa mafii :(
spróbuje dać łapówke jeszcze ;)
a jak sie nie uda to następna edycja czeka :)
wypuściły mnie kutafony :)))
za 200 000 $ ale jest :)
Hmm nie grałem dwa dni i spadla mi cena bez kitu, kosztowal mnie detoks 140 z czyms kola...
a z pierdla wypuscili goscia za 100tys.
hee cały czas przedluzaja koniec gry:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)