ja dzis wyszedlem z wiezienia, zaakceptowalem skok na kantor.
Sebo wyglada na to ze dalej w szpitalu jestes, wejdz w szpital i zobacz czy cos pisze.
A co do tych nowych, to jak cos to moge ich wypierdolic w kazdej chwili z gangu.
-
-
www.thecrimes.com
nic nie pisze w szpitalu :|
dziwne to cos :|
Soprano zastanów sie co z tym Lukim jak nikt go nie zna, to może to być Hutnik po operacji plastycznej i w nocy skończymy jak Wisła czyli 3/4 gangu w szpitalu, nawet respekt takiego typowego średniego Hutnika
a może jestem przewrażliwiony...
Czifo
Włóczęga
Kasa:$21 488
Respekt: 90
Morale: Bardzo wysokie
Przygarnie ktoś ?:> :)
no dobra wywalam go.. teraz ja mam zapewniony wpierdol :)
Jak sie w nastepnej edycji rozkree to mysle Soprano, ze mnie przyjmiesz do gangu nie?:D
FdB
Złodziej
Kasa:$22 221
Respekt: 111
Morale: Bardzo wysokie
Inteligencja
106
Siła
106
Charyzma
106
Wytrzymałość
107
ajjj jak jest miejsce gdzies to bym wskoczyl bo qrwa malo res mam a tu siegra konczyc bedzie
ja jestem w pierdlu znowu za jebanego smiecia jubilera :/ kurwa respa 185 i karabin snajperski i sie nie udalo..
!!!PUB "Rancho Cracovia" ZAPRASZA na tanie dragi!!!Wjazd za free!!!
kiedy następna edycja ????
jak sie ta skonczy :D
Soprano zaproś do gangu Pelopia to moja kolezanka;-)
eh powtarzam juz po raz niewiem ktory.. niech mnie doda do znajomych ja zatwierdze i zaprosze ja do gangu...
przemielilem jakiegos frajera.. i nic sie nie stalo oprocz tego ze mi energie odebralo..
robimy skok na bank, chuj najwyzej pojdziemy do pierdla :) w skoku biora udzial donPereszczako, Intrygant, SeBoNH i ja bo mamy najwiecej respa! Inni nie akceptowac skoku !
Soprano dołączyłem Cie do listy znajomych ale nie ma odpowiedzi
Ty jestes Scotch...? przeciez nie wydedukuje jakiego masz tam nicka :/
tak to ja...
kurwa Prokocim po chuj skok akceptowales..... musialem odwolac :/ masz za malo respa narazie..
ja będe dopiero później na kompie :|
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)