hee to gratulacje... ja teraz ide na dom bossa mafi
-
-
www.thecrimes.com
cholera !! wróciłem właśnie z hokeja właczam sobie crima patrze i nie ma mnie w gangu i nie mam żadnych znajomych :| tak jak by mi ktoś wszytsko pousuwał :[[[
f a k :[
FdB
Włóczęga
Kasa:$2 374
Respekt: 53
Morale: Bardzo wysokie
Inteligencja
54
Siła
52
Charyzma
53
Wytrzymałość
51
Energia: 9%
w koncu mam 50 !! :D wezmie mnie ktos pod swoje skrzydla??:D
Sebo u mnie pisalo cos takiego: twoj przyjaciel SeboNH trafil do szpitala. hehe dostales wpierdol od kogos niezly :)
No dobra.. skusiłam się;)
ale , ale zamknęli mnie 2 razy, za taxi, a potem za spożywczak. Jak tu zacząć, skoro na wstepie zabrali morale i 40 $. Co zrobić, żeby wyjść na plus - pytam Was Kochani..
hee jak masz taki zly poczatek i slabo z kasa to hmm pozostaje Ci kupic najtansza "wislaczke" i poczekac az energia sama Ci wzrosnie zebys mogl wykonac nastepne skoki i odlozyc troszke haisu!!
Hm,powinnas na samym poczatku kupić kij baseballowy i z nim napadac na pierwsze w kolejnosci rzeczy.
Ja tez odrazu wypuscilem sie na napady i stracilem wszystko,zalozylem sobie nowe konto i wyslalem smsa za 3,66zł, dostalem za to w grze ponad 7000$, kupilem sobie MP5 (broń) i jedną dziw... yyy no panią do towarzystwa,która zarabiała na mnie:). Z bronia MP5 wychodzi kazdy napad do domu włącznie. Nie wiem co Ci teraz poradzić...Chyba zaloguj sie od nowa jako ktos inny.
hmm, a taki fajny nick miałam..;)
Dzięki chłopcy za radę..
P.S. Liptoon - no to zaczynam od kija..)
hee kij jakos bardziej przekonywuje niz noz:P
Szkoda ze w naszych czasach na odwrot;P bo z kijem to pol biedy hee
polecam metode zalogowania sie na dwoch stronach rownoczesnie
na jed nej caly czas siedzicie w klubie i ladujecie swoa en ergie a na drugiej stronce skoki detoksy i tak do znudzenia:) trzeba sie dzielic pomocna wiadomoscia:)
Soprano - przyjmiesz mnie do swojej organizacji ? :)
Obiecuje być niegrzeczny :D
Czifo
Włóczęga
Kasa:$313
Respekt: 52
Morale: Bardzo wysokie
no to jak dostałem wpierdol to musze od nowa do gangu wstępować ? :|
aaaaa gumiory mnie dopadły :|
Jestes cały czas w gangu jak dostales oklep
znasz ktoś LukiKSC, coś mi sie wydaje że może być lipa
Ja siedze za porwanie,do 160 dnia... bleeeee
Nie wiem ale do mnie Luki tez podbil!! Lipton ja tez do 160 dnia siedze za dom bossa mafii :/ juz 3 raz pod rzad za niego leze...
kurwa jak jest powyżej 4000 online to strona mi prawie nie chodzi :/
ja juz sam nie wiem cojest grane :/ robie wszytsko po staremu kradne , kupuje... tlyko nie mam nikogo w znajomych i jak wchodze do centrum gangu to tak jka bym w żadnym gangu nie był :((( juz nie wiem cyz jetsem w tym szpitalu czy nie :(
:) trzeba przyznac strona popularna jak nie wiem!! bo nie widzialem jeszcze zeby bylo mniej niz 3 kola ludu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)