huj z tym kasujemy frajerów :))))))))))))))))
sory qr2nów ale byłem na piwku............
trzeba filować to jak się zacznie next edycja to robimy gang z forum i abg znika :)))))
Wiadomość zmieniona (18-02-05 00:50)
-
-
www.thecrimes.com
2. urSuS
Członkowie: 2
Suma respektu: 1327119
masakra!!!!!!!!!!!!
madnes
Włóczęga
Kasa:$905
Respekt: 51
Morale: Bardzo wysokie
Inteligencja
49
Siła
49
Charyzma
50
Wytrzymałość
52
Mam już ponad 50 respa. Soprano jak bedziesz to wez mnie w swoje szeregi. Mam MP5 ,dwie dziwki,ponad 7000$ w banku i jestem swierzo po detoksie,heh.
mch - gra nie konczy sie za 7 tylko za 27 dni, damy rade;)
LiPtOoN czas w The Crims leci 4 razy szybciej :) nie dasz rady... :P
i co jest jak sie skonczy ta edycja ?
w następnej będzie trzeba wsyztsko od nowa ?? :|
siedze za jubilera, a wczesniej 3 razy go ojebałem co za niefart
soprano daj zaproszenie dla ferdinho.............
ja się tylko na chwilę zerwałem z gangu....bo potrzebowałem trochę szybko zarobić .......razem z moim drugim wcieleniem założyliśmy sobie mały gang i prę kantorów stukneli :)
jka sie skończy ta edycja to wszystko trzeba robić od nowa ? ( tworzyć gangi , graczy , bary... )
Wszystko od nowa :)
e no :P
a ile po zakonczeniu tej rozpoczyna się następna ?
qrwa przyjmuje Was do gangu.. Wy odchodzicie... i znowu mam Was przyjac? panowie.. :/
Soprano,wez tez mnie,bo jeszcze mnie nie zaprosiles. Mam nick madnes
i mam ok 60 respa.
dodaj mnie do znajomych........... ja zatwierdze i dam zaproszenie..
foxos jest juz w moich znajomkach,od paru dni. Ja jestem madnes.
Co to jest ten detox!??Cpam i mi to wcale energii nie zwieksza co mam robic pomuzcie!!
Daltego musisz isc na detoks!!!
Jak juz bedziesz po detoksie to zacznij od piwa, tylko hee nie licz ze wezmiesz 2 i bedzie juz 100 energi :)
najlepsza metoda to
skok-pub-skok-pub-skok-detoks :) i tak w kołko:)
aha spox to juz kapuje jestes w gangu Dog Hunters??
niestety nie:) byłem przez chwile ale odsiezyłem strone odrazu po przyjeciu do ga ngu i przepadłem :)
Moj login w grze - donPereszczako i mam 240 respektu...
dzua ja mialem 71 respa i napadlem na 7-eleven i dosytalem 5 respa i mam 76 respa wyjebiscie a tam pisze stopien trudnosci 100 a ja mialem 71 i mi sie udalo
:p
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)