Później jest się włóczęgą, złodziejem a powyżej 200 gangsterem
-
-
www.thecrimes.com
Ile mieliscie jak robiliście bankomat??
panowie musicie w liscie znajomych wpisac soprana (jego nick w grze)on przyjmie was jako znajomych i wysle wam zaproszenie do gangu.Wchodzic panowie bo wyjde z pierdla i trzeba kase robic :D
cos cie nie ma na liscie ;)
krezol
Złodziej
Kasa:$6 450
Respekt: 157
Morale: Bardzo wysokie
Inteligencja
141
Siła
138
Charyzma
145
Wytrzymałość
142
Zapraszam No DOG Club, narazie tylko pixy za dolca(dla wyjasnienia: nizej sie nieda zejsc) trawa, browar za 4 dolce, ale juz zaniedlugo cala reszta dobrych dragow i panienke tez mozna wyrwac :D
Wiadomość zmieniona (16-02-05 22:32)
: before Sebasss after SKIBA
Do mnie mowisz??
krezol chcesz do nas do gangu? :) aha ja mam nicka w grze foxos :]
Zarejestrowałem się, ze względu na małą ilośc czasu gram sporadycznie. Na razie respekt 7 :/ i siedzę w więzieniu bo mnie babcia z torebki ogłuszyła :/
no mielec do ciebie nie ma soprana na liscie
jaki luzz po detoksie jak samo piwo odnawia energie:)
zatsanowei sie nad prpozycja, bo szykuje sie u mnie w gangu dobra akcja
a nie no spoko myslalem ze moze nie masz gangu jeszcze :)
my dopiero "raczkujemy" ;D
ja tam kozakiem jeszcze nie jestem, ale zna sie pare osob, ktore zawsze pomoga wlac komus jak cos :D
PS. Jakbyscie potrzebowali rady to dajcie znac, moze bede wstanie wam pomuc
Wiadomość zmieniona (16-02-05 23:45)
to jak mozecie to najebcie jakiegos Shino :]
Soprano: narazie za slaby jestem, a lidera gangu niema w tej chwili, ale zobaczymy jutro jeszcze
dostalem wpierdol od jakiegos JUST-a, mam bube
do wieczora będę miał 50 respa....mój nick to "ferdinho"
dobra mam 50 dawać zaproszenie bo muszę zarobić na detox
kurwa znowu dostalem wpierdol! od teraz jak spotkam kogos o mniejszym respie to bede go nadupcal i mam wszystko qrwa w dupie :/
ja mam xywe "madnes" narazie mam malo respa,ale jak bede mial ponad 50 to sie zglosze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)