fiore proste :) mam kumpla co przez pewien czas niewychodził wogóle z domu tylko 24 na dobe zasłonięte żaluzje i napierdzielał na konsoli hehe :D wyszedł naszczęście z tego :]
-
-
PlayStation!!
no jest przerobiona, czyta jakies 15 % plytek :P takze lepiej poszukaj innej :))
Soprano a na boku probowałes??
Ja tez mam play 1 do sprzedania :)
ktos chetny??
fajkaksc1906 a w dobrym stanie i czyjest przerobiona i podaj nr gg to sie zgadamy!!
co wy gadacie? play 1 tez fajny mozna sobie pograc... a mówicie kup sobie x-boxa albo P2 nie kazdemu mamusia z tatusiem daje na karnet opłaca internet i daje na gierki dla syna....
ja na PS2 wygralem w prfesjonalu :D a na karnet narazie staram sie wygrac:P hehehhe a internet to mam bo mamie potrzebny :D:D , a XBOXA sie nie oplaca :D wole PS2 :D yoooooooooooooooooo
mówiłem ogólnie nie konkretnie do kogoś......
-=KsC_Qr2nOw=- ja niemam ani PS1 ani PS2 ani X-boxa bo mnie niestać hehe :P raz miałem game boya szaraka sprzedałem na allegro :P na karnet sam sobie zarobiłem a internet to już inna bajka :P :D
szlifer ale napisałem ze chodzi mi ogólnie;] nie musicie sie spowiadać bo nie po to to pisałem;]
Slifer probowalem nawet do gory nogami ale nic z tego :P
Szarak to chyba od szarakanów ;-))
-=KsC_Qr2nOw=- hehe wiem ale niechciałem żebyś przypadkiem osądzał mnie że jestem taką żyłą w stosunku do moich kochanych rodziców :P :D
Soprano noto strasznie zryłeś tego pleya :P zazwyczaj na boku chodzą hehe :D
Dj Jan Maria Rokita niewiem od kogo :P kupiłem od kumpla (może jest jakimś szarakanem nigdy mi się nieprzyznał :P ) za 50 zł a sprzedałem za 80 :]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)