Red Wings grają w kratkę ale Lions miażdżą w NFL - na dzis są uważani za nr 1 w lidze mimo że KC ma (jeszcze) lepszy bilans. W niedzielę pokazali miejsce w szeregu Packers :) i to na ich terenie :)
7-1 i coraz głośniej mówi się o pierwszym Superbowl od powstania ligi dla Detroit :)
-
-
Futbol amerykański - temat zbiorczy
Teraz jak to napisałeś, to w Detroit żałoba 😆
Bym się zgodził - ale jak patrzę na Campbella i jego chłopaków to myślę że nawet ja im nie jestem w stanie zaszkodzić :)
No życzę ci tego 😉
Może dasz się namówić na super bowl w knajpie, ja tak czy siak się wybieram, stało się to coroczną tradycją.
61 dni później
Skończył się sezon zasadniczy
za chwilę Playoffs - drabinka poniżej:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-01/nfl2025-jpg-69038031.jpg[/img]
Lions zmiażdżyli Vikings 31-10 w ostanim meczu i zapewnili sobie miejsce numer 1 w NFC - świetny sezon zasadniczy w wykonaniu Detroit i zapewnili sobie wolny los w pierwszej rundzie.
w AFC rozstawienie z jedynką są Chiefs którzy spróbują zrobić 3 tytuł z rzędu
u Buków faworytem są Lions przed Chiefs, potem Ravens, Bills i Eagles
Na NFL.com stawiają na Bills, prowadzonych przez genialnego Allena potem Chiefs, Eagles i Lions
Jeśli chodzi o Detroit to martwią najbardziej kontuzje, ale podobno ten tydzień da szansę wyleczenia kolejnym kluczowym zawodnikom
Ogólnie w USA jest szał na Lions, których zaczyna się nazywać America's Team (zdetronizowali z tej roli Cowboys)
Diable - jak Lions wejdą do finału (na co mocno liczę) to chyba się skuszę :)
12 dni później
No i chuj banki strzelił
Przegrana z Waszyngtonem i plany pierwszego SB trzeba odłożyć o rok
No ale i tak super sezon Lions teraz już tylko można na chłodno obserwować co będzie dalej - nie mam jakiś preferencji - może trochę za Bills trzymam bo fajnie jakby im się wreszcie udało wygrać :)
NFC North wygladalo jak najlepsza konferencja , az trzy z czterech zespolow zakwalifikowaly sie do fazy play off, a teraz nie ma nawet ani jednego. Lions byli moim cichym faworytem do wygrania Superbowl, teraz chyba bede trzymac kciuki za Buffalo.
353 dni później
DAZN ma spoko promkę na całe play off NFL, no i dostęp do wszystkiego aż do zakónczenia sezonu (draft?), bo tylko 40 pln.
Bardzo spoks, bo rok temu chyba życzyli sobie 50 USD na tym etapie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)