TU WYPOWIADAJCIE SIE WSZYSTKO CO MYSLICIE O KIBICACH TARNOVI TARNOW>>>>>>>POZDRO CRACOVIA
-
-
TARNOVIA TARNOW
Przeciesz mamy zgode co mamy myślec ? heh
smierdzi jakos podszywka albo po prostu dziwny temat ;)
TOVIA to TOVIA i prosteeeee :)
Tylko nie rozumiem tego ze TOVIA zadzila w TARNOVIE 2 lata temu teraz jest ich tak malo nie bede sygnalizowal ze cos duzo przerzutow jest w TARNOVIE.
Ja mam kilku znajomych w Tarnovie są fajni i nie przerzuty;) Byli na CC:D Pozdrawiam
zajebiste ziomki przy pozdro dla nich a szczególnie dla os.Glowackiego........PASY & TOVIA ! ! !
przerzutow nie ma w tarnowie jesli cos...
Ja tez pozdrawiam chlopakow z Tovii, ktorzy sie stawili na CC
Nawet dzieki Losowi z jednym sie wymienilem czapką Pasów za szaliczek Tarnovii :D
Pozdro !!!
Wszystko dzięki Losowi:D Hah:) ja to jestem nie?:D
nie ;)
ty wislak spadaj z forum pajacu!!!
w Taranovie niema przezutów?? HAHAHA khorneeee sprobuj dostać sie do maratonu uśmiechu napewno wygrasz!!
A tak na poważnie to mega szanuje Tovie i wiem że przyjdą czasy gdy znowu będą ganiać Unie po mieście :D
My tu sobie tak gadamy ze wszyscy szanuja i lubia Tovie itd....ale na derbach to my sie zbyt dobrej strony nie pokazali .Wiec pasowaloby na wiosne na derby do nich wpasc w przyzwoitej liczbie a nie jak dotad ! !!
Wislak spadaj z forum kk juz lece tyle ze jak zrobilem ktoremus z Was jakies jebniete zadanie z fizyki wlasnie na 4um to bylem cacy.
cracovia_nh i tu Cie całkowicie popieram. Na najbliższe derby czeba sie wybrać w konkretnej liczbie, na jakiś inny ligowy mecz wspomóc też bym sie z miłom chęcią wybrał :) Pozdro dla Tovii
no trzeba trzeba bo jak byłem na jesieni na derbach to było nas tylko 9 osob az wstyd sie przyznac ale mysle ze na wiosne to sie zmieni PS. Slifer_KSC Jak bys chcial jechac to daj znac bo ja co roku jezdze tam z kumplami to powiedz mi wczesniej jak bedziesz chcial ejchac
cracovia_nh oki super ja ustawie się jeszcze z chłopakami odemnie i się skontaktuje z tobą :)
calkiem zgrabna prezentacja chlopakow z Tarnova na CC ! :) POZDRO !!
slifer_KSC juz mam kontakt z Antkiem_KSC z Chrzanowa wiec jak cos to poprzez niego mozemy sie ugadac
No znam go :) to pogadam z nim
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)