Heja mam wielki problem,udało mi się ściągnąć jeden teledysk.Zajmuje on 58MB i jest w formacie mpg.Tj. w emulu jest tak napisane.Jak chce go oglądnąć na allplayerze to mi wyskakuje,że musi pobrać jakiś kodek,oki to się zgadzam,instaluje go i próbuje ponownie,a allplayer ponownie,że musze pobrać jakiś kodek i tak w kółko,leci tylko muza,a nie ma obrazu! Cały czes wyskakuje mi,żebym pobrał wmpcdcs8 taki kodek.Co mam zrobić, żeby zobaczyć ten teledysk,ściągał mi go od LISTOPADA!!! i teraz mam samą muzę,którą miałem już o wiele wcześniej.Pomózcie, proszę pozdro!!
-
-
Problem z kodekiem!!
ściagnij sobie ffdshow taki programik z www.nowe.pl wtedy bez problemu ci powinien ruszyć w all playerze
niestety ale już mam zainstalowany ten kodek:((!! Jakieś inne propozycje,co do kodeka video??
[url]http://www.underpl.org[/url]
tam jest sporo kodekow
4 dni później
Ja polecam ta strone
Ja proponuje innego odtważacza użyć. Jakiś WinAmp czy Media Player jak nie ruszy to może byc plik ujebany
Zbychu: jak masz zainstalowanych duzo róznych kodeków to może dlatego
nie działa. Odinstaluj wszystkie i zaintaluj SObie ten co CI BIDZISS KSC Q
podał on jest najlepszy :-) Ja mam tylko jego i mi wszytsko chodzi:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)