Ja slucham np. Hiphopu i bardzo go lubie. Nie slucham niczego oprocz hiphopu. Jakiego rodzaju muzy sluvhacie i jaki jest wasz ulubiony wykonawca tego rodzaju muzy???
-
-
Jakiej muzy sluchacie???
hip -hop i techno
Firma
PCP
2Pac
Boney thugs-n-harmony
Dr Dre
L-Project
Dj Mystik
East Clubbers
i wiele innych......
ja słucham wszystkiego co mi sie podoba przeważnie HH
Cypress Hill,2PAC,EMINEM,SNOOP DOG,HOUSE OF PAIN,K44,PFK,X-ZIBIT,BEASTIE BOYS,NAS,JAY-Z,AFFURA,WWO,REDMAN&METHODMEN,LUDA CRISS,BUSTHA RHYMES,HOUSE OF PAIN,YEZ YEZ YO,PONO i jeszcze kilka...
a poza tym to np: System of a Down, Limp Bizkit, Metalica, Gentleman, Ramstein, Scooter itp.
TECHNO, HARD TECHNO, HH- Hemp Gru PCP itp
Gentleman jest Spoko a
Dem Gone i Empress poprostu wymiatają;-)
Pokuś. Leave us alone,Rainy Days jeszcze bym dodał do tych wyjebanych w kosmos jak mario bros
No to ja napisze inaczej i powiem ze slucham Rocka, głównie Dzem i Guns N'Roses
a ja wszystkiego co fajne oprocz disco polo :]
kurde juz jest taki sam temat pt MUZYKA
Gentleman - wszyskie płyty
Szczególnie Journey to Jah
ponadto Indios Bravos
Mustafarai
PCP
FIRMA
NIgel & Kroke band i ogólnie klezmerską
ambitny hh
psycho rap
i oczywiscie Mc EPT
macie temat MUZYKA, tam sie pisze o takich rzeczach,macie linki,teledyski itp.
no Indios Bravos to ja tylko "pom pom" lubie
Jeszcze pragnę przypomnieć nagły atak spawacza i kawałek "anty liroy" zjebali chłopa:D
tylko muzyki elektronicznej glownie trance, hardstyle, schranz, techno
Ja lubie Rap ale nie ograniczam się do tego podoba mi się np. HC w dobrym wykonaniu lubie troszke techniawy i wszystko co dobre! Pozdro
Najlesze płytki z Polskiego HH jakie w życiu słyszałem to HST-Na językach & Ideo-Mentalnie
Techno ale tylko dwóch odmian schranz (Liebing, Rush,) i trance ( PVD , Tiesto , Corsten) a z polskich dj - Carla Roca , Angelo Mike , Gogo , Siasia
Techno i Hip-Hop
Liebing , Umek , Rush ,Carl Cox , Bailey no i Carla Roca Angelo Mike
SLAYER !!!! no to u mnie nr 1. A poza tym wszystkiego nawet Jazz jest oki tylko trzeba zakoomac o co im chodzi :):) Jesli chodzi o hip hop tylko z Poznania (ciekawe dlaczego..? ) RYSIEK JEST OKI :)
...Ktos tu zapomnial "Ich Troje" dopisac do swojej wypowiedzi ;-)...
Ciekawe kto??? :):)
BladyKSC już myslałem że nikt tu nie słucha czegoś innego niż hip-hop, Slayer ulubiona moja kapelka, także ekstra że ją lubisz.Szczególnie miazdży "Seasons in the abyss" czy też "south of heaven".A tak podam jeszcze:KORN, Metallica, Helloween, Iron Maiden,Slipknot, Pantera.
z hip-hopu to lubie kks i Analogia-Żolto-niebiescy, nieduzo ale konkretne:)
Wiadomość zmieniona (24-01-05 14:37)
Blady lubi/toleruje/szanuje wszystko ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)