http://student.prz.rzeszow.pl/~saczers/kks.mp3
Ściagajcie i wyrazajcie opinie na temat mp3!
-
-
mp3 Gorąco polecam!
spoko kawałek
Fajne,slucham tego od rana. Pozdro! "Cracovia KrK , Polonia WuwuA"
konkretniasty kawalek, zostawie go sobie pomimo ze nie ma ani slowa o Areczce :)
jest slowo o Areczce. 2m 9s
BartAcid - Alcartaz :) Chyba za bardzo chcesz cos slyszec ;) Watpie, zeby byl jakikolwiek powod, zeby w kawalkach gosci od nas sie Arka pojawila (chyba, ze Przymierza np.) ;)
Pozdro (rowniez dla Arki :) )
ej nie wiecie jak to zapisac na dyzku bo jak klikam na ten link to odrazu mi sie odtwarza mp3
Z góry dzieki
prawy przycisk na linku (podanym przez DNL_KKS) ... zapisz element docelowy jako ...
Pozdrawiam
Dzieki ERNESTO
Ernesto pewnie masz racje, moglem sie mylic nie przecze
BartAcid - my z Arka nie mamy nic wspolnego (nie liczac tego, ze my i oni mamy zgode z Wami i z Polonia Warszawa :) ) i chlopaki od nas nie maja raczej powodow, zeby spiewac o Arce :)
Pozdrawiam
no fakt, pozatym to całkiem spoko kawałek wiec zostaje na HDD
Pozdrowionka dla KKS
ja na przyklad pomimo ze nie Arka ani Sandecja nie maja miedzy soba nic wspólnego mam do Sandecji wielki szacunek. pozdro :)
bardzo fajny kawałek!!!!
pozdrowienia dla chłopaków z Sandecji!!!!!!!!!!1
Bardzo dobre nagranie, szczególnie podobają mi się rymy w II zwrotce i głos zapodającego je MC. Dobry rap zawsze w cenie, pozdro dla Sandecji!
P.S. Przekazuję: Tadek pozdrawia 'tego co wypija 2 litry wódy;)'
Mnie sie spodobało, też słucham tego od rana:D fajny kawalek;)
Pozdrowienia dla Sandecji:) Widac, ze o nas pamiętają.
zajebiiste i nic pozatym
jak macie cos jeszcze tej ekipy to dawajcie linki
dobry hard-street style
Dobre dobe mi się podoba :))))
Fajne;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)