Ja stódniówe miałem w Niepołomicach i dopiero z kasety dowiedziałem sie że szampan był po polonezie. Imreza była the best, drugiej takiej nie przeżyłem. O 8 rano nie mogłem dojść do domu tak mnie nogi nawalały od skakania. A częśc artystyczna to był dopiero czad
Wiadomość zmieniona (21-01-05 13:06)
-
-
Studniówka 2005 to tak to teraz wygląda?
Ja mam dzisiaj :P , ale takiego bydła my napewno nie zrobimy :-/
ja za tydzień:> Bodajże Mielec i Bidziss Tez:>:D 29 STyczeń to będzie miazga:D ktoś wyobraża sobie mnie w garniturku??
Ja tam mialem studniowke w tamtym roku, wlasnie wtym hotelu, znajduje sie on na ruczaju i takiego bydal nie zrobilismy. Jedyny przypal jaki byl, to kolezanka wywieziona kolo polnocy karetka na detoks po pigule, a tak to spokoj byl i obsluga zajebista :D
moze wygladac tez tak, ze ochroniarze grzebia w torebkach osob, ktore wlasnie tancza a najwieksza euforia na sali pojawia sie gdy w glosnikach zabrzmi "jestes szalona"
choc niby zawsze moze byc gorzej..
sram na wszystkie studniowki :D nie chodze juz na takie imprezy :D
Ja mam w sobote i bedzie miazga :D
ano bylo tak:
[img]http://free.of.pl/h/hejpasygol/100_2374.jpg[/img]
i tak :)
[img]http://free.of.pl/h/hejpasygol/100_2713.jpg[/img]
Ta opisana 100dniówka to farmazon ktoś ma za dużą wyobraznie to ja nie wiem co by się tam musiało dziac a napewno już by o tym napierniczali w wiadomościach i w gazetach bo tak jak na tej 100dniówce to na zadymach nie ma!
a te buty tych panien to co tam robia?:D co one tanczyly na stole ?:D hehehhee pozdrowka , i spadam do "szkoly" :D yo
U mnie na studniówce rok temu (Niepołomice rulez) obyło sie bez wiekszych ekscesów. Mozna powiedzieć, że niektórzy nauczyciele bardziej zrobili bydło niz uczniowie. Szczególnie powrót do Krakowa autokarem z WF'istami był niezapomnianym wrażeniem (można się bylo dużo ciekawych rzeczy dowiedzieć ;)). A nogi to po tylu godzina tańczenia i skakania same krzyczą o trochę świeżego powietrza ;).
Ziomek jak bys tanczył w takich kozakach to pozniej sam bys je sciagnoł rok temu jak byłem na 100dniowce to w połowie imprezy wszystkie na boso tańczyły(jednej na noge nadepnołem ale naszczescie pomruczała troszke i sie odbraziła hehehe)
Pozdro
No piękne rzeczy........Tylko Kraków tak potrafi.......Kraków i niema mocnych !!!!!!!
S@ndecja==>>to nie koniecznie farmazon wież mi widziałem u nas jeszcze lepsze żeczy!!!
NAJWIĘCEJ WARIATÓW==CRACOVIA KRAKÓW
Studniowke czas zaczac :D
Ale bedzie dzisiaj grubo :D
Powodzonka Mielec i Zdaj realcje !
Hotel PIast! Zaaaaaaaajebioza! wypasiony w kosmos impreza WYpasiona w kosmos ! najlepsza imp[reza w życiu szkoda że tylko raz w życiu jest studniówką:P a i POzdrowienia dla Moniki która Się Bawiła razem z nami:>;-) a wpisuje sie czasem tu na forum:P
-=KsC_Qr2nOw=- : Bawila jak bawila, dla mnie to troche egzotyczne towarzystwo bylo ;)
niby do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic, ale jak dla mnie nie w jedna noc
chociaz myslalam, ze jednak bedzie gorzej
uu, chyba za bardzo narzekam :/
Reymonta 13
Po nazwie mozna sie spodziewac lipnej impry :)
Blad moi drodzy zajebista studniowka,atosfera super (DJ czasami zamulal)muzyczka jak na studniowke przystalo ;)
Klimaty byly boskie.Pozniej oczywiscie zaliczony rynek :D Adasia obskoczylem 3 razy (wystarczy)
I jeszcze do tych co bede mieli w przyszlosci studniowke!!!!!
Panowie i panie trzeba isc bo to co sie tam dzieje to jest nie do opisania,nigdy sie tak nie wybawicie miedzy soba jak na 100dniowce.
Pozdrawia Mechanik z al.Mickiewicza :D
Wiadomość zmieniona (30-01-05 15:38)
Pieknie było Mielec, najlepsza impreza w życiu chyba !!! Pozdrowionka dla wariatów z Mickiewicza
P.S Kojo żarcie dokładnie mieliśmy identyczna jak na zdjęciu:)
Zgadzam sie MareczeK zarcie to samo co na stole na zdjeciu.
A i pod stolem MALO nie bylo :)))))))))))))
MOnika..... a co Ci sie w wydzierającym pijacym i bawiacym towarzystwie nie podobało??:>
-=KsC_Qr2nOw=- : wlasciwie nie podobalo mi sie to, ze Wasi nauczyciele, jako wykladowcy nie wiem, ale jako wychowawcy kompletnie nic soba nie prezentuja (a Was to jeszcze cieszy ;))
Wiadomość zmieniona (31-01-05 08:54)
NAJEPSZA BYŁA W SZKOLE PODSTAWOWEJ 90 BYŁOZAJEBISCIE MOGE ISC JESZCE RAZ NA TAKĄ IMPREZE
Wiadomość zmieniona (31-01-05 09:30)
Monika co masz na myśli że nic soba nie prezentują??? bo nic nie rozumiejm z Twej wypowiedzi...
-=KsC_Qr2nOw=- : tu nie ma nic do tlumaczenia- po prostu widzialam jak co niektorzy zapijali sie na umor, jedna nawet przewracala sie na parkiecie. I moze Ciebie nie, ale mnie to dziwi, bo jestem przyzwyczajona do innego typu nauczycieli.
Zaraz od kogos pewnie uslysze, ze musze dorosnac by pic ze swoimi nauczycielami, albo ze moi nie sa "wylajtowani".
Chociaz taki wizerunek pedagogow jaki zobaczylam sprawil, ze w koncu docenilam swoich. Zawsze jakies plusy ;)
No jak uważasz;-) ale według przyszłych absolwentów ZSB nr.1 Impreza była więcej niz ,,przednia";-) a że nauczyciele się napili to chyba nic złego ? oni tez ludzie:> a tym bardziej że nie pili przy 15-latkach a 20 latkach:>to nikogo nie zgorszyli.....;-)
Wiadomość zmieniona (31-01-05 18:35)
-=KsC_Qr2nOw=- : Ty uwazasz swoje, ja uwazam swoje , a skoro o gustach i kolorach sie nie dyskutuje nie klocmy sie wiecej ;)
ehh.......ja chcem stódniówke jeszcze raz.........:D wszyscy tacy eleganccy, troszke zdenerwowani czy polonezik wyjdzie hihihihih a potem imprezka do rana..jejuuuu.... nie wybiera sie ktos ??? może bym sie załapała... czo?? umiem tańczyc poloneza, jestem miła i dobrze sie prezentuje w sukni wieczorowej.:P:P:P.....buahahaha......... ;)))
pozdro
TYLKO SZYBKO.........OSTATKI W SOBOTE!!!.:-((
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)