Ja stódniówe miałem w Niepołomicach i dopiero z kasety dowiedziałem sie że szampan był po polonezie. Imreza była the best, drugiej takiej nie przeżyłem. O 8 rano nie mogłem dojść do domu tak mnie nogi nawalały od skakania. A częśc artystyczna to był dopiero czad
Wiadomość zmieniona (21-01-05 13:06)
-
-
Studniówka 2005 to tak to teraz wygląda?
Ja mam dzisiaj :P , ale takiego bydła my napewno nie zrobimy :-/
ja za tydzień:> Bodajże Mielec i Bidziss Tez:>:D 29 STyczeń to będzie miazga:D ktoś wyobraża sobie mnie w garniturku??
Ja tam mialem studniowke w tamtym roku, wlasnie wtym hotelu, znajduje sie on na ruczaju i takiego bydal nie zrobilismy. Jedyny przypal jaki byl, to kolezanka wywieziona kolo polnocy karetka na detoks po pigule, a tak to spokoj byl i obsluga zajebista :D
moze wygladac tez tak, ze ochroniarze grzebia w torebkach osob, ktore wlasnie tancza a najwieksza euforia na sali pojawia sie gdy w glosnikach zabrzmi "jestes szalona"
choc niby zawsze moze byc gorzej..
sram na wszystkie studniowki :D nie chodze juz na takie imprezy :D
Ja mam w sobote i bedzie miazga :D
ano bylo tak:
[img]http://free.of.pl/h/hejpasygol/100_2374.jpg[/img]
i tak :)
[img]http://free.of.pl/h/hejpasygol/100_2713.jpg[/img]
Ta opisana 100dniówka to farmazon ktoś ma za dużą wyobraznie to ja nie wiem co by się tam musiało dziac a napewno już by o tym napierniczali w wiadomościach i w gazetach bo tak jak na tej 100dniówce to na zadymach nie ma!
a te buty tych panien to co tam robia?:D co one tanczyly na stole ?:D hehehhee pozdrowka , i spadam do "szkoly" :D yo
U mnie na studniówce rok temu (Niepołomice rulez) obyło sie bez wiekszych ekscesów. Mozna powiedzieć, że niektórzy nauczyciele bardziej zrobili bydło niz uczniowie. Szczególnie powrót do Krakowa autokarem z WF'istami był niezapomnianym wrażeniem (można się bylo dużo ciekawych rzeczy dowiedzieć ;)). A nogi to po tylu godzina tańczenia i skakania same krzyczą o trochę świeżego powietrza ;).
Ziomek jak bys tanczył w takich kozakach to pozniej sam bys je sciagnoł rok temu jak byłem na 100dniowce to w połowie imprezy wszystkie na boso tańczyły(jednej na noge nadepnołem ale naszczescie pomruczała troszke i sie odbraziła hehehe)
Pozdro
No piękne rzeczy........Tylko Kraków tak potrafi.......Kraków i niema mocnych !!!!!!!
S@ndecja==>>to nie koniecznie farmazon wież mi widziałem u nas jeszcze lepsze żeczy!!!
NAJWIĘCEJ WARIATÓW==CRACOVIA KRAKÓW
Studniowke czas zaczac :D
Ale bedzie dzisiaj grubo :D
Powodzonka Mielec i Zdaj realcje !
Hotel PIast! Zaaaaaaaajebioza! wypasiony w kosmos impreza WYpasiona w kosmos ! najlepsza imp[reza w życiu szkoda że tylko raz w życiu jest studniówką:P a i POzdrowienia dla Moniki która Się Bawiła razem z nami:>;-) a wpisuje sie czasem tu na forum:P
-=KsC_Qr2nOw=- : Bawila jak bawila, dla mnie to troche egzotyczne towarzystwo bylo ;)
niby do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic, ale jak dla mnie nie w jedna noc
chociaz myslalam, ze jednak bedzie gorzej
uu, chyba za bardzo narzekam :/
Reymonta 13
Po nazwie mozna sie spodziewac lipnej impry :)
Blad moi drodzy zajebista studniowka,atosfera super (DJ czasami zamulal)muzyczka jak na studniowke przystalo ;)
Klimaty byly boskie.Pozniej oczywiscie zaliczony rynek :D Adasia obskoczylem 3 razy (wystarczy)
I jeszcze do tych co bede mieli w przyszlosci studniowke!!!!!
Panowie i panie trzeba isc bo to co sie tam dzieje to jest nie do opisania,nigdy sie tak nie wybawicie miedzy soba jak na 100dniowce.
Pozdrawia Mechanik z al.Mickiewicza :D
Wiadomość zmieniona (30-01-05 15:38)
Pieknie było Mielec, najlepsza impreza w życiu chyba !!! Pozdrowionka dla wariatów z Mickiewicza
P.S Kojo żarcie dokładnie mieliśmy identyczna jak na zdjęciu:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)