Rock - wiem bo one do mnie wrocą, z tym ze ja bede mial dodatkowo 10 vlep, ktorych w Krakowie nie bedzie :)
-
-
Vlepy Lecha [JUŻ] w "naszych" kioskach!
A tak wogule Rock - czytasz czasem poczte ;) ???
te vlepki w Poznaniu bedą w poniedzialek, ogolnie wygladaja bardzo fajnie ...
pzdr
pasy & pyry
Kurwa mac to kupujcie te vlepki a nie pie... na milion postów
Ja już mam zakupione i jutro dostane w ręce własne:-)
Mikus: pomylka ;-)
Juz dzisiaj dostaniesz ;-)
To nie fair ;P by Nasze vlepki były szybciej w Cracovie niż u Nas ;( Ale dzięki Opravcom :)
dobre w chuj
Bylem dizisaj na placu mariackim i jeszcze albo juz(?) nie bylo.... :(
a ja chce vlepki tez Arki i Polonii :D
ja tez :)))))))
No to dzisiaj vlepki dotarły do Poznania. Jutro już je pakuję, nagrywam jeszcze płytki i wysyłam w poniedziałek, najpóźniej we wtorek (gdybym nie zdążył meczy nagrać na cd). pozdr. :)
Jakie plytki CD, jakie mecze i kto je dostanie, do kogo mam sie zwrocic ??
mecze Lecha (Legia-Lech 1-0, Grodzisk-Lech 2-4, Łęczna-Lech 1-2, Lech-Legia 2-0, Legia-Lech 1-0, Lech-Wisła K. 2-2 k.4-1). Oprócz tego film Droga Po Puchar (30 minut). Wszystko z sezonu 2003/2004. Pogadaj z Pasiaczką :)
Wiadomość zmieniona (23-01-05 10:37)
No vlepki miazdza ;D
A, ja mam :) Na Dąbiu za pakiecik (po 1 vlepce z każdego wzoru) 2,10 zł :) Zostawiłem jeszce dużo więc raczej nie braknie :)
No to vlepki juz podzieliłem dla Was. Wyślę je jutro. Płytki nagram jak mi kolega odda mecze (całkiem zapomniałem o tym fakcie). pozdr.
Wiadomość zmieniona (23-01-05 22:02)
6 dni później
gdzie w Poznaniu można kupić te vlepki?
i po ile jest jedna sztuka?
..::KOLEJORZ::...
z Poznania nie jestem, ale domyslam sie ze min. w Tifo :)
JeyJey napewno nie jesteś z Poznania? :P Vlepki do kupienia są w Tifo na ul. Ratajczaka 34. czynne pn.-pt. 10:00-18:30, sob. 10:00-15:00
Vlepki kosztują 7 zł za komplet + 1 zł za podłużne . Ceny są orientacyjne. Nie wiem na 100%
Wiadomość zmieniona (30-01-05 16:58)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)