u mnie bylo podobnie, przez jakis czas (2-3 dni) nie chcialo mi wchodzic ale juz wszystko jest ok.
Podobnie u moich kumpli, im tez nie chce wchodzic teraz.pasy.net.
najdziwniejsze jest ze wchodzilismy na teraz.pasy w tej samej chwili (zgadalismy sie na gg) i mi dzialalo a im nie>
Moim zdaniem to sprawka jakichś wiślackich chakerów :)
-
-
Działa wam teraz.pasy.net ?
Działa, działa i ze stroną jak i z newsami jest wszystko OK :)
Pozdrawiam
gówno a nie chodzi juz mnie to denerwuje jak jednym mzoe chodzic a innym nie !
U mnie wszystko w jak największym porządku.Cóż jedni widocznie mają lepiej:)
qrde dalej lipa u mnie :/
5 dni później
Witam...
O problemach z dostępem do Teraz Pasy! poinformowałem administratorów serwera na którym znajduje się Biuletyn. Wyjaśniono mi, że zaistniałe kłopoty wynikały ze zmiany parametrów łącza serwera i dotyczyły adresów z sieci 80.x.x.x czyli przeważnie łącz DSL TPSA.
Dzisiaj problem został rozwiązany i dostęp do strony nie powinien być zakłócony.
Jeśli stwierdzicie, że podobna usterka dotyczy innych adresów IP proszę o informację na ten temat (z podanym numerem IP) - redakcja@teraz.pasy.net.
Pozdrawiam serdecznie
Crac
No Nareszcie działa :-)))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)