Chcemy zrealizowac Ten projekt !! zdjecie : http://www.witwan.webpark.pl/szalik.jpg . Chetnych prosze o komentaze !! Czym wiecej tym taniej !
-
-
Szaliki Voli !! Zapraszam
[img]http://www.witwan.webpark.pl/szalik.jpg[/img]
Bardzo fajny tylko to szalik Wisly czy Cracovii?
A moze nasz klub sie nazywa anty wisla :)
paint rules ;)
Nie no fajnie ze powstaja nowe projekty tylko ze za duzo tej wisly wszedzie.
szczeze mówiąc amatorszczyzna ......sam nie jestem fachowcem w tej dziedzinie ale to poprostu widać.Sory za szczerość ale tandeta.
lepiej sobie Qpcie gotowy szalik i jest gites a z Voli bedziecie tak czy siak 3y to z nowym szaliczkiem czy z starym
Dla mnie tandeta :( sorry ale wszędzie anty , anty PO CO ???
Reklamujmy dalej ich klub nie zależnie w jakiej formie . Jeśli już chcecie szaliki to wykonajcie je wspólnie i z rozwagą a nie tak amatorsko
jak załozysz ten szalik a`la krawat flaga będzie o 90 stopni źle leżała, no chyba ,że macie w planach cały czas nosić szalik jak na zdjęciu dla Papieza tzn. w wyprostowanych rekach to wtedy faktycznie bedzie gites.
ja jestem przeciwko osiedlowym szalikom !!!!!!!!! kurwa !!!!!!!
Mi osobiście się zupełnie nie podoba. Projekt zalatuje tandetą (wiem nie każdy jest grafikiem) a tak wogóle to pomysł jest do bani.
szczerze rzeczywiście słabe ale anty gwiazde mógłbyś inna znaleść i zrobić ... zresztą wsumie nie wiem co tu zmienić ... chyba all
jeszcze myslimy nad projektem no i chyba niebedzie tego napiu anty wisla :] dzieki chlopy za komentarze :]
wziąlbym gdyby był ładniejszy....witwam a kim TY jesteś??:>
może lepiej poproście kogoś kto wam coś wymyśli bo to co wkleiłeś to jest DNO TOTALNE
www.szalik.glt.pl
sorki ale niepojawia sie juz ten dobry projekt i jest calkiem inny od tamtgo ale nic NARKA !!
witwan skontaktuj się sie ze mna meila masz w profilu
EJ chłopaki, mówiłem,żę wam zrobie ten projekt...z czym do unii:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)