Witam
Czy ktos wie w jakich godzinach sklep BronX pod stadionem CRACOVII jest otwarty w soboty ? Z gory dziekuje
-
-
BronX
Jutro ci napisze bo tam bede to zapytam
Chyba od 9,ale kurde nie wiem na 100%.
PozdRO
Ja tez moge sie jutro dowiedziec i CI napisze.
ale do 19.00
prznajmneij tak bylo jakis czas temu
i raczej od 10
od 10 do 19
od 10 do 14 w sobote
Kurde jestem w szoku :)) ale ludzi kupa chetnych do pomocy ;)) DZIEKI WIELKIE :)) Adam Akustyk : Masz cos ciekawego tam na skladzie z ubiorow ? bo mam teraz troszke kaski pasowaloby sie ladnie ubrac przed sezonem :)) aha jakby ktos chcial sie na jakies piwko ustawic w ta sobote to niech sie odezwie do mnie na gg lub maila ;)
Dziwny jestes kolego...............chcesz stawiać pivo?
I ZA TO CIE LUBIE;-)
nie no żarcik.
mam, mam, mam!!!
Jest Areczka i koszulki Lowcy Psow..
A juz niedlugo kolejne uderzenie :)
do 18 !
dzieki :)) Jutro inwazja na BRonx ;)
a tak apropo:) moglby ktos mi podac stronke internetową bronxa:) bo mialem kiedys ale nie mam :P
edit: ło działa :D tylko nie ma pasiastych gadżetów ...
Wiadomość zmieniona (14-01-05 21:17)
899 dni później
Jest jakaś nowa stronka bo stara już nie działa... a jeśli nie to ma ktoś może nr tel?
Bronx jest czynny od 10 do 18 a w soboty od 10 do 16 i w kazdy dzien meczu do ostatniego klienta.Mail bronx2006@o2.pl a telefon do sklepu to 511226881 :)
A strona internetowa wraz z oferta dla klienta indywidualnego i dla firm bedzie stworzona do konca sierpnia:) Pozdrawiam:)
dzieki lena! kiedy czynny jest to wiem bo byłem wczoraj ale zapomniałem się o coś spytać, a nie chce mi się jechać drugi raz ;)
LenaKsC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bronx jest czynny od 10 do 18
"Kto widział Bronx w nocy ten wie o czym ja mówię"
;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)