Odkad zamkneli "Strefe 22" to chodze do Swietego, bywam tez w "Krawacie" i innych takich.
No i imprezki hh:
[url]http://krakow.hip-hop.pl[/url]
Nie lubie pedałowni dla metrosexualnych jak "Prozak", "Cien" etc :P
Przepraszam jesli kogos urazilem.
-
-
gdzie bawią sie pasiaki??
Adam Akustyk tez czasami bywam w swietym ,fajne miejsce zwlaszcza ze wlasciciel jest zagorzalym PASIAKIEM:):):)
PDK :)
Wiadomość zmieniona (13-01-05 11:47)
Ja jeśli chodzi o dyskoteki to oczywiście Enery ;]
W Epsilonie byłam raz,też mi sie tam podobalo;p
we fusion w poprzednie juwenalia spedzilem tydzien:-) było całkiem,całkiem:-)
Może ktoś napisać jak trafić do tego "No bar" !!
mile widziana krótka recenzja !
-----Znam Króli Trzech, CRACOVIA ARKA LECH----
Wojtuś... a mam przypomnieć jak byłeś i laski wyrywałeś? :P
koriksc: wazuuup Ci wyjaśnił co jak i gdzie, przynajmniej z grubsza ;)...
jak idziesz od rynku Sienną, po prawej mijasz fausta, idziesz ok 30 metrów, po prawej masz "niesygnalizowaną" witryne, na niej napis NOBAR, to tam hehe... spoko tam jest... klimaty klubowe, laski fajne...
Wspólnik,jeśli wiesz gdzie jest poczta głowna w Krakowie,to trafisz bez problemu :) Idziesz od poczty ulicą Sienną przez Mały Rynek w stronę Rynku Głównego...Jakieś 100m przed wejściem na Rynek Głowny,po lewej stronie(ul.Sienna) masz NoBar :)
Co do recenzji,to ciężko coś napisać ,bo wiadomo,że różnorodność imprez jest ogromna :) Wstęp od 21,ogólnie luzik :) Pozdro!
Np bar - dobry klimat, fajna muza i znajoma kelnerka :D, ale niestety od 21 i mi trudno wejsc (20 latek tylko)
Climatic - tez fajne, wposzczaja od 18 bez problemu, panny mniej wiecej w moim wieku i kolega za barem czesto :D
Rendgen - zajebista muza i kolega czasami za sterami muzyki, ale niestety troche male
A oprocz tych miejsc to bledne kolo (ale tez od 21 niestety), 9, faust, a z wiekszych dyskotek to Epsilon, bo do tej pigularni Energy nie mam za miaru jechac kiedykolwiek.
Wiadomość zmieniona (13-01-05 15:56)
ENERGY 2000 RUUUULLLLEEEEZZZZ :d
Ja nie słucham techno, więc nie chodzę do dyskotek,wole jakieś mniejsze, klimaciarskie lokale lub najzwyczajniej w świecie domowe bibki.
Blue star Czasem epsilon na rynek rzadko zawitam...a energy? nie podoba mi się to dla mnie kurde bóstwo dla młodych nie wyżytych lasek na słow energy orgazmu dostaja;]:>
Wiadomość zmieniona (13-01-05 23:21)
jednen z najlepszych klubow to Kanty (szkoda ze nie jest w krk :( ) (tak pobocznie to w lutym w kantach bedzie mario ranieri ;d ) a w krk to rzeczywsice jest lipa z dobrymi imprezami na pocieche zostaje - nobar,roentgen,absurd, czasami ministerstwo ... a oczywiscie na after to tylko puls cafe :D (gdzie jest praktycznie sama CRACOVIA )
a ktos mowil ze do piramidy jedzie - tam jest kiepskawo (znaczy dla mnie taka sobie nuta i taka sobie atmosfera) ale jak tam bedziesz juz jechal to jedz na Chrisa Liebinga ;-)
Tylko ENERGY Piątek czy Sobota i tak jest dobrze
Nie moge słuchać ENERGY!!Dla mnie to nie jest Techno, powinni stworzyć nowy rodzaj muzyki ENERGY!!!
[IMG]http://img141.exs.cx/img141/1049/ganjachar45db.gif[/IMG]
Energy i to pseudoTechno to juz wole Donia Przestrzeń :-)
Mały wybierasz sie na Ranieriego? Ja od Umka w kantach nie byłem, ponoc sie zmienilo. Co i jak to nie wiem, trzeba jechac i zbadać czy dalej jest tak kanciasto-muzycznie jak było.
W Energy byłem raz na urodzinkach było bardzo sympatycznie ale to była napewno jednorazowa wizyta. Zbyt komercyjnie grają, ale foczki to tam sa faktycznie dobre. Choc w kantach też ich nie brak
Najlepsza to jest GAWĘDA w Gorzkowie koło Wieliczki,buhehe.Często tam moi znajomi jezdza "ROZERWAC SIE" z tamtejszą młodzieżą.Zawsze jednak gdy chcą sie "JEDNOCZYĆ" dochodzi do "LEKKIEJ WYMIANY.......ZDAŃ":D:D:D
PozdRO
a najlepsze i tak bylo IN VITRO !!!
Piotrek, niedaleko mam tam dom hehehe... tam chyba sama psiarnia jest... a takie pokemony że mało :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)