Stowarzyszenie w Jaśle
W Jaśle zawiązało się Stowarzyszenie Sympatyków - Czarni 1910. Kilkudziesięcioosobowa grupa wiernych kibiców przyjęła statut, którego główne założenia to: promowanie klubu, jego barw i tradycji, dbanie o dobry wizerunek klubu i jego kibiców, propagowanie rozwoju piłki nożnej, organizowanie imprez sportowych i rekreacyjnych, wspieranie klubu piłkarskiego Rafineria/Czarni 1910 Jasło. Wybrano pięcioosobowy zarząd w skład, którego weszli: Krzysztof Paryś - prezes, Mariusz Sokołowski - wiceprezes, Marcin Zarudzki - skarbnik oraz Piotr Samborski i Jerzy Warchoł. Komisje rewizyjną tworzą Piotr Grab, Marek Oszajec i Andrzej Walczyk. W IV-ligowej drużynie nie będzie zmian. Działacze pilnie poszukują bramkarza.
Źródło: GC Nowiny
Mam nadzieje ze i uNas teraz cos sie ruszy , najwazniejsze ze zrobilismy pierwszy krok.III liga Jasełko.
-
-
CZARNI JASŁO
Aha zapomniałem pozdrowic przy okazji wszystkich kibiców Pasów a szczególnie "nieobecnego" w tej chwili Świstaka.Trzymaj sieDominik.
Biała flaga,czarna wstęga, Czarni Jasło to potęga !!!!
Pozdrawienia dla Czarnych !!!
Czarni - Karptaty - ci co byli to wiedzą :D:D
no Ci co byli :D hehehe ojjj Santo debilu :/
CZARNI JASŁO!!!!
pozdro Czarni!!!!!!!!!
ja również pozdrawiam Czarnych Jasło i wszystkich znajomych z tamtąd:-)
Pozdrowienia Lato - dawno Cię nie było - daj znać jak będziesz w Krakowie - chętnię się z Tobą zobaczę...
No faktycznie od meczu z Polonia juz troche mineło.Mam nadzieje ze jak dozyje to zjawie sie na Cracovia Cup i spotkam sie ze znajomkami.
Powodzenia Jaślanie ,Oby wasze stowarzyszenie było tym czym u nas były
i są G100 i KOŁO sympatyków
A na razie powrotu jak najszybszego do trzeciej ligi ,pozdro.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)