No i zeby wykryc "koksy" to robi sie specjalistyczne badania, a nie pierwsze lepsze...
-
-
Ile trzyma ziolo we krwi
KSCabaj tłuszczu nie mozna spalic mozna tylko "odchudzic komórki tłuszczowe" jednakże ich liczba sie nie zmieni
THC w tłuszczu i włosach moze być wykrywalne nawet całe życie
w krwi to jakies pół roku ale jeśli dużo bedzie sie piło moczopędnych substancji i zażywało vit. C to po jakiś 2-3 miesiącach takie leszkowate testy nie wykryja
ale jak mówie dokładny test na podstawie tkanki tłuszczowej lub włosów to wykryje "zawsze"
6 dni później
Jeżeli chodzi o badania neurologiczne,tzn. mózgu - czaszki:)) to nawet może się uczymać do pół roku:((wiem,bo miałem taką przypadłość z moją głową,jarałem wcześniej równo,i to wyszło w badaniu. Pozdro!
5 dni później
a jak jest z wykrywaniem innytch rzeczy ?? np. kamyków
A taki zwykly thc tester to jak wykrywa ?
Robisz siku do pojemniczka i 3 kropelki na odpowiednie miejsce. Dalej to jak test ciążowy leci taki asek jak jest czerwony to jarałeś. Nie wiem jaki jest negatywny bo jarałem :))
A co do włosów to sie tak nie zgodze bo mam kumpla ktoremu robią regularne testy i jakos mu nie znajduja. Wystarczy że chyba 1,5 miecha czy 2 przed testem nie jara i kontrola przechodzi. A testy robia dokładne w stanach, już go raz wykryli i teraz napewno maja na niego oko.
10 dni później
mialem nie pisac ale odpisze,
-jesli dostales "skierowanie" lekarskie to mozesz ODMOWIC to to nie jest PRL, masz do tego prawo i lekarze maja swoje prawo po tym co sie stalo w czasie 2 wojny swiatowej a w szczegolnosci w oswiecimiu gdzie przeprowadzali experymenty na ludziach
-bez ich pozwolenia, poczytaj sobie opowiesci przez:
1. FATHER LEO MIECHALOWSKI
Born March 22, 1909, in Babrzezne, Poland
i
VLADISLAVA KAROLEWSKA
Born March 15, 1909, in Yeroman, Poland
na stronie:
http://www.ushmm.org/research/doctors/testimony.htm
4 dni później
Aaaaa pomocy:/ mialem wtope....ile trzyma we krwi? a ile w moczu? xepepe@op.pl
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)