Jest moze na tym forum jakis lekarz specjalista ???
jestem ciekawy wypowiedzi :)
-
-
Ile trzyma ziolo we krwi
Ja zgadzam sie z Adamem Akustykiem w 100%....
a nie orientuje sie ktos po jakim czasie od jarania te listki do lizania co ma teraz policja wskazuja na to ze sie bakało???bo niby to ma byc na tej samej zasadzie co alkomat ze tylko wskazuje jak sie jest jest pod wplywem,ale co to znaczy pod wplywem marihuany?dwa dni po zajaraniu na pewno to jest w organizmie dalej.
a to samo tylko chodzi mi o białko .... ??? bo kumpel chce wiedzieć a ja nie mam pojęcia .... !!!
kumpel;)
hahaha
heh zawsze co złe to kumpel:D
A tak na serio to moze ktos napisac dokladnie co i jak?
Bo kazdy pisze cos innego,jest jakas oficjalna wersja? czy kazdy ma swoja?
Brono jesteś z Kurdwanowa?? (sory za rozmazywanie)
tak ... jestem ...
Wiadomość zmieniona (11-01-05 22:29)
mati a to nie wiesz ze nie wolno palic ... :)))
Ja znam takich co im niegdy z krwi nie wychodzi :)) (z pluc zreszta tez nie :) )
tak od 15 juz mi przechodzi, a w zasadzie tylko jeszcze pamietam ze cos bylo wiec powiedzmy tak ze 4-5 godzin bylo
Robinksc wiem wiem ale czasem trzeba sie odstresowac a przy tym nie miec kaca na drugi dzien:)))
U mnie ZIOŁO :):)?? to.......ROBERT ZIÓKOWSKI hihi mam Go a raczej jego bramki cały czas przed oczami ZIOOOOOOOŁOO!!!!!!! ZIOOOOOŁO!!!!:):) POZDRAWIAM :) aaaaa i jeszcze niezapomniany SIEMION :):)i jeszcze.......Dłoogo by wyliczac ..........:)
mati: apropo kaca to jak pije spirytus to tez nie mam kaca na drugi dzien :))) tylko nie wiem czy brak kaca to nie jest juz pierwsze stadium alkoholizmu;)
hmmmm.....brak kaca???? to ja to juz mam od dwooch lat :):)
ŻYCIE :):)
4 dni później
EEE Cortez robią cię w trąbe.Na takich badanich nic niewychodzi..Wiem bo sam miałem i się spinałem..Bądż spokojny i pozdrowiony
Ja pierdziele co ja słysze.Kwesek cytrynowy niszczy THC. Skąd wy to bierzecie.
THC w rozwinięci tetra hydroksy cannabinol - jest to substancja rozpuszczalna w tłuszczach a więć chcąc nie chcąć kumuluje się w organizmie i zalega tam bardzo długo.Przy dokładnych badaniach na THC wykryją ci je nawet po kilku latach. Gdyby THC była rozpuszczalna w wodzie tak jak kwas askorbinowy(witamina C) wystarczyło by sie odlać pod płotem i po THC.
Z doswiadczenia wiem (a mialem kilka doswiadczen z testami) to ok 2 tygodni, zarowno na mocz jak i na krew (choc na krew moze byc troche dluzej). Jak masz miec testy pij duzo wody mineralnej i piwa, piwo przepijaj woda, wode piwem, duzo szczaj a wszystko przegryzaj jarzynami;) Aha przy testach na mocz jak ci dadza pudeleczko, to nalej do niego 1/4 a reszte dolej z tego co w muszli na dole jest. Proporcje bierzesz na oko tak zeby to wygladalo na mocz a nie na zoltawa wode i jesli przed toba nie lal do kibla narkoman to masz duzo mniejsza szanse wykrycia.
duuuuużo witaminy C
Piszcie se co chcecie - mnie na biochemii uczyli że nie jest to takie proste i poprostu potrzebujesz czasu aż spolisz tłuszcz w którym skumulował się THC. Innego wyjścia nie ma. A to że niektórym nic nie wyszło po dwóch tygodniach to nie znaczy że nie mają już THC w organizmie tylko że nie mieli robionych pełnych badań (to kosztuje).
Ale jak chcesz to popijaj se witamine C piwem tylko nie łudź się że to pomoże. Młody Smolarek ma dużo więcej kasy i mądrych lekarzy niż ty a jednak przed badaniami nie mógł nic zrobić bo to jest poprostu niemożliwe.
Wszelkiego rodzaju specyfiki powinno sie odstawic 14 - 21 dni przed spodziewana kontrola.
W szybszym wyplukiwaniu chemii i podobnych odpadow - oprocz pewnych specyfikow - bardzo sprzyja sok z czarnej "poprzeczki", a przede wszystkim z aronii...
No i zeby wykryc "koksy" to robi sie specjalistyczne badania, a nie pierwsze lepsze...
KSCabaj tłuszczu nie mozna spalic mozna tylko "odchudzic komórki tłuszczowe" jednakże ich liczba sie nie zmieni
THC w tłuszczu i włosach moze być wykrywalne nawet całe życie
w krwi to jakies pół roku ale jeśli dużo bedzie sie piło moczopędnych substancji i zażywało vit. C to po jakiś 2-3 miesiącach takie leszkowate testy nie wykryja
ale jak mówie dokładny test na podstawie tkanki tłuszczowej lub włosów to wykryje "zawsze"
6 dni później
Jeżeli chodzi o badania neurologiczne,tzn. mózgu - czaszki:)) to nawet może się uczymać do pół roku:((wiem,bo miałem taką przypadłość z moją głową,jarałem wcześniej równo,i to wyszło w badaniu. Pozdro!
5 dni później
a jak jest z wykrywaniem innytch rzeczy ?? np. kamyków
A taki zwykly thc tester to jak wykrywa ?
Robisz siku do pojemniczka i 3 kropelki na odpowiednie miejsce. Dalej to jak test ciążowy leci taki asek jak jest czerwony to jarałeś. Nie wiem jaki jest negatywny bo jarałem :))
A co do włosów to sie tak nie zgodze bo mam kumpla ktoremu robią regularne testy i jakos mu nie znajduja. Wystarczy że chyba 1,5 miecha czy 2 przed testem nie jara i kontrola przechodzi. A testy robia dokładne w stanach, już go raz wykryli i teraz napewno maja na niego oko.
10 dni później
mialem nie pisac ale odpisze,
-jesli dostales "skierowanie" lekarskie to mozesz ODMOWIC to to nie jest PRL, masz do tego prawo i lekarze maja swoje prawo po tym co sie stalo w czasie 2 wojny swiatowej a w szczegolnosci w oswiecimiu gdzie przeprowadzali experymenty na ludziach
-bez ich pozwolenia, poczytaj sobie opowiesci przez:
1. FATHER LEO MIECHALOWSKI
Born March 22, 1909, in Babrzezne, Poland
i
VLADISLAVA KAROLEWSKA
Born March 15, 1909, in Yeroman, Poland
na stronie:
http://www.ushmm.org/research/doctors/testimony.htm
4 dni później
Aaaaa pomocy:/ mialem wtope....ile trzyma we krwi? a ile w moczu? xepepe@op.pl
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)