Witajcie, postanowilem zbierac osiolki, ktore nas czasem na forum odwiedzaja. Jak ktos bedzie szybszy niz moderatorzy prosze o wklejanie tutaj :))) PS. Tylko bez wulgaryzmow.
A pozniej wybierzemy sobie "osiolka zimy"
[quote]
Autor: ork (---.lubin.--)
Data: 10-01-05 15:56
HAHAHA...
Starcy niedołężni.. możemy wam z Lubina wysłać pocztexem karton okularów. Co wy na to biedacy?
[/quote]
-
-
OSIOŁKI - KOLEKCJA
Lubin Lubinem ale koleś w mailu ma polkowice hahah . pewnie jakis Czesio sie dorwał do komputera i szpanuje.(a nawet nie ma 3m )
temat: Polska B a Polska A
Autor: ork (---.lubin.dialog.net.pl)
Data: 12-01-05 18:51
Hej żałośni ludkowie, co to wypadliście smokowi spod ogona...
Do zachodniej ranicy macie cokolwiek daleko.. a tam zaczyna się cywilizacja.
Więc trochę lodu na czółka i więcj pokory śmiecie...
Lubin Pany!!!
ork nie zawodzi czekamy na innych...
Wiadomość zmieniona (12-01-05 18:56)
Reebe... Chodzi o Lubin, a nie Lublin.. A oni maja tam (zachod) blizej niz my :P
"Dokuadnie" by Szyba_KSC ;)
DOKUADNIE;)
często przekręcam słowa ale to specjalnie, nie popadam w monotematyczność
nie trzeba wklejac sam sie wpisał:D
Właśnie najlepszy przykład sam podał!!!JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU W NASZEJ KOLEKCJI ;)
[IMG]http://img115.exs.cx/img115/954/ganjachar48mn.gif[/IMG]
Karolo - a znajdź gdzieś wpis o tym McDonaldzie, Biedronce (chyba) i wyższej uczelni:):):)
tak tak... TeDe ma racje! Przecież to Zachód "A" i Polska "A" - więc opis tego co mają w Lubinie miażdży :D - trzeba to odszukać koniecznie.
ork: z prymitywami twego pokroju nie ma co dyskutować - masz szczęście że jeszcze bana nie chwyciłes! - ale tylko dlatego żebyś zmądrzał... netowy chuliganie z Polski "A" - tej pomiędzy Biedronką i McSyfem...
TD,
tam chyba tez TESCO bylo ;)
KGHM uhuhu widac po wynikach.
skoro Karolo teraz piersią karmi... to se sam znalazłem:):):)
[i]Autor: Zagłębiak (---.lubin.dialog.net.pl)
Data: 01-05-04 01:54
Znowu coś nowego w tym temacie, czyli wielkość miasta Lubina - jest Nas ok. 85 tys. jak na razie, [b]mamy Wyższą Uczelnię,Tesco, Real i McDonalds - jesteśmy napradwę nieźli. [/b][/i]
..mamy Wyższą Uczelnię,Tesco, Real i McDonalds - jesteśmy napradwę nieźli.
Cieszę się razem z wami, moje serce przepełnione radością a umysł wolny od przyziemskich spraw
Autor: Brock (---.krakow.pl)
Data: 15-01-05 18:04
Maciek_rg
Dobrze niech chodza bede mial wiecej szalikow do spalenia to bendzieogolny wp******* jak sie zbierzemy na nich Rynek Głowny,Hala targowa i Kazimierz he he ciekawie bendzie.
no niech sobie organizują spotkania oby przychodzili z szalikami :D będą one wisieć na każdym drzewie na całych Grzegórzkach i Rynku oraz w całej okolicy :D
Cracovia Grzegórzki Pasy
Dwa super- posty w jednym :)
POZDRO DLA QMATYCH :))))
ehhh...
Wiadomość zmieniona (16-01-05 19:39)
7 dni później
[quote]Autor: HasanSas (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 23-01-05 17:40
Hattori Hanzo przypuszczam że mecz Wisły w tv badz na żywo widziałem wiele więcej razy niż ty, no chyba że chociaż oglądać mecze tej wspaniałej drużyny ?[/quote]
napinka z hokeja. Osiolek z Sanoka
32 dni później
Ostatnio mniej czasu na forum spedzam, ale o to swiezy osiolek
[quote]Autor: MAVERICK46 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-02-05 19:06
JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA.SIEMA JESTEM Z GDAŃSKA CZEMU Z WAS TAKIE DUPY TAK MAŁO WAS JEST ?JAK WY SIĘ DZIELICIE W TYM KRAKOWIE?LECHIA,WISŁA,ŚLĄSK.MIRIAM O WAS PAMIĘTA!
[/quote]
hahahah o ja pierdole ;] przepraszam za taki wpis ale nie moglem sie powstrzymac, co za ludzie chodza po tym swiecie, co jemu daje taka napinka? satysfakcje czy co?
4 dni później
nowY:
[quote] co sądzicie o cracovi i co można w niej zmienić
Autor: mateuszszsz1 (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 01-03-05 20:00
ja mysle ze ogólnie jest bardzo fajna i nie trzeba w niej nic zmieniac no ale czekam na wasze posty pozdrawiam
[/quote]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)