5 klasa Technikum Budowlanego Szablowskiego 1 Widze że sami maturzysci;]
-
-
Gdzie Pracuja Pasiaki
Dobra juz wiem ;)
Odpowiedz na temat:
MPK - stanowisko kontrolera biletów (na czele Pan M.)
eee tam odlewnictwo jakieś, nie ma jak budownictwo. AGH oczywiście, a praca jak jest czas to roznie glownie w wakacje. Moglo sie zdarzycć ze przypadkiem bym was kiedyś przejechał elektrycznym pojazdem pedzącym z turystami po rynku
najepiej pracowac jako diler kokainy:P hehe albo zarabiac grajac w profie ,ewentualnie jak ktos sie nie zna to tracic:P hehe
'
nie wytrzymała poniedziałków po meczach:D
Gimnazjum nr.6 3 klasa
BartAcid jesteś na budownictwie na GiG?? ja jestem na geologii na GiG- AGH
witam w takim razie musimy sie jakos zgadac i jako kjaerzy przodowi coś chlapnąć :)) tylko musze troche wyzdrowieć
ZSE nr1 .. Kapućyńska .. 1 kl. Lp . !!!
AGH >> II rok >ale chyba bedzie urlop :]
Wiadomość zmieniona (11-01-05 23:05)
studium Medyczne na Teatralnym 1 klasa:-)
super szkoła:-)
Akademia Rolnicza...I rok....póki co to niezle jest...jak tylko gdzie[ widze wlepe zwisly(a jest ich w chuj malo...wiecej jest pasiastych :)) to zrywam,he,he....a napisy wislackie na lawkach(tez ich malo :D) tez nie maja zycia dzieki mnie...
...:::CRACOVIA WIDOK:::...
...:::NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY:::...
AR wydział fasolki po bretońsku:-)
AGH PiE 2 rok, urlp juz byl ;)
do gtx:
wlasnie szukam pracy, moze znalazlo by sie cos dla nastepnego pasiaka?
bezpośrednia konkurencja właściciela MKSu :) - jeszcze. A co jutro? To już inna sprawa...
pracuję, zarządzam, dziwię się światu :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)