Proponuje tutaj wpisywać jeżeli ktoś udostępnił coś ciekawego :)
Jeżeli chodzi o mnie udostępniłem lokomotywe nagranie z Polkowic - dobry kawałek :)
-
-
DC++ Co udostępniłem ciekawego ? ( temat zbiorczy )
pytanko a `propo huba:
gdzie mam wypakować to spolszczenie.. bo nie za bardzo kminie a polska wersja by mi pomogła
Tez nie wiedzialem ;)
Musisz to rozpakowac obojetnie gdzie, pozniej w settings wejsc w to czwarte i tam masz cos o langue ;) i musisz tam zaznaczyc ten plik ktory rozpakowales :)
Dasz rade ;)
Wiadomość zmieniona (09-01-05 17:30)
heheh działa
DZIEKI;-)
Ehhh mam pytanko co do DC++...to jest plik spakowany...czym go rozpakuje? Bo sciągnełam i nie mam ideii co dalej:D
przeciez dc++ to jest normalna instalka (tak jak instalujeszz gre)- nacisnij na tej ikonce dwa razy i potem tylko ustawiasz gdzie ma byc i tyle, ale zeby rozpakowac spolszczenie to jusz musisz mieć Skarbie program: winzip (do ściągniecia z netu)
Wiadomość zmieniona (09-01-05 20:01)
a ja wszystko ladnie mam tylko ze jak zainstaluje to ku*** nic nie chce dzialac tzn nie moge zmienic na zadna inna opcje niz ta ktora jest an poczatku :/
Tachor na to to ja CI nic nie poradze
Nawiazujac do tematu, to ja same ciekawe rzeczy udostepniam, bo wszystko zwiazane z Cracovia, a tak pozatym pojawil sie nowy krotki filmik. Jest to plik z wizyty w Rzymie, na ktorym zostala uwieczniona lokomotywa w wykonaniu Druzyny.
Wiadomość zmieniona (09-01-05 23:57)
a odemnie jak ktos chce to troche rapu moze sciagnac:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)