Raczej dla ludzi o mocnych nerwach: [url]http://www.nodalpoint.net/tsunami[/url]
-
-
TSUNAMI - ZDJĘCIA
właśnie widziałem..... SZOK
JEBANE ZYCIE. DOBRZE ZE MNIE TAM NIEBYLO UF
mi ta strona nie wchodzi nie wiem czemu ;|
Zajebiste fotki
kordelksc co jest zajebi..tego w tych fotkach ??
Zastanów sie za nim coś napiszesz
To ze przedstawiaja ta tragedje bez zadenej cenzury nie to co w TV.
Mozna zobaczyc na nich jak to wyglada naprawde a nie nie przed media
ooo Działą :-) Fotki szokujace :-(
A polski fiskus zarabia na tragedii w Indochinach!!! Otóż każdy sms, jaki zostanie wysłany w ramach akcji operatorów sieci komórkowych, z których cały zysk zostanie przekazany na pomoc w Azji, zostanie opodatkowany 22% vat-em, który z kolei w całości zabierze nasze kochane, polskie państwo!!!
ale mimo wszystko..wysyłajmy.......bo chyba więcej nie możemy zrobić.....a pomoc jest potrzebna:-(((((
[ ' ]
fotki naprawde dobre ... można zoabczyć co tak naprawdę się dzialo :(
a najgorsza jest głupota ludzi którzy jeszcze się przyglądali falom a potem przed nimi uciekali ... widać nie wszyscy zdążyli :/
Masakra :(
:((((((((((((((((((
Piekło w raju , serce się kraje ...
[ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ]
n/c...
Coś strasznego... Najgorsze jest chyba to zdjecie...
http://www.nodalpoint.net/tsunami/ruumiita4ft.jpg
masakra :(
[ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ][ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ][ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ][ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ][ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ][ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ][ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ][ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ][ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ][ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ][ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ][ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ][ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ][ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ] [ ' ]
Dla ludzi o bardzo mocnych nerwach!!!
[url]http://www.nodalpoint.net/tsunami/ruumiita4ft.jpg[/url]
Niesamowite co moze zrobic przesuniecie plyt tektonicznych o 20 cm!!!!!
:(
Ten gosc co krecil ostatni filmik naprewde mial stalowe nerwy....
Az mna wstrzasneło ( ' ) ( ' ) ( ' )
Zoya jasną sprawą jest, że wysłałem, niejednego zresztą, ale wk...wia mnie, jak bezczelni potrafią być politycyrzędnicy państwowi!! Zyta Gilowska powiedziała, że można po dokładnej ewidencji sms pomocy ten vat też przekazać na rzecz ofiar, operatorzy komórkowi potwierdzili chęć dokładnego ewidencjonowania sms-ów, a ministerstwo finansów orzekło, że nie da rady. Bo nie ma narzędzi prawnych!! (choć są, bo istnieje rezerwa celowa w budżecie na takie rzeczy i z tej rezerwy można byłoby przekazać kwotę równą zapłaconemu przez sieci komórkowe vat-owi). Mało tego - podobnie rzecz ma się już od kilkunastu lat z WOŚP Owsiaka (w niedzielę najbliższą przypominam). W zeszłym roku jedna tylko sieć komórkowa przekazała tytułem vat-u z sms-ów WOŚP do skarbu państwa 400 tys peelenów!!! Ile, pytam, szpitali miałoby za to porządny sprzęt????!!!!
Mimo tego i tak namawiam do wysyłania sms-ów, bo po prostu najprościej i najszybciej!! I nie zapominajmy, że do Pasów też ktoś wyciągnął pomocną dłoń, kiedy klub był już na krawędzi upadku!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)