PROPONUJE AKCJE POD HASŁEM''LEPIEJ WIDOCZNI''
CHODZI O TO ZEBY OD CRACOVII KRAKOWSKIE FIRMY DOSTAŁY UPOMINKI (DROBNE)ZEBY W BIURACH KRAKOWSKICH PREZESÓW ZNAJDOWAŁO SIE COS CO JEST ZWIAZANE Z CRACOVIA NP. MASKOTKA KALENDARZ,MINI FLAGA
CO O TYM SADZICIE?????MOZE MACIE POMYSŁ JAK TO ZROBIC??
CZEKAM NA PROPOZYCJE!!!!!!!!
CRACOVIA NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!
-
-
LEPIEJ WIDOCZNI
Bardzo ciekawy pomysl... tylko skąd wziaść na niego fundusze??
;-) pomysł super. Już sobie wyobrażam klientów z Reymonta załatwiających sprawy.
Zapomniałem dopisać, że biuro jest ozdobione za własne fundusze (wrzucanie w koszty takich wydatków na Pasy byłoby niehonorowe).
Jestem za!!! To jest zajefajny pomysl. W koncu "Lepiej widoczni Widocznie lepsi"
no własnie skad wziaść na to fundusze?mysle ze jak ten pomysł spodobał by sie władzom cracovii to mozna zorganizowac składke na stadionie.Sam bym chodził po stadionie i zbierał pieniadze do jakiejś skrzyneczki a pootem bym je przekazał cracovii zeby przesłała za te pieniadze upominki odpowiednim firmom.
CRACOVIA PANY!!!!!!!!!!
nio ja tesh jestem za... VELUR cracovia, mogę z tobą chodzić po stadionie i zbierać pieniążki?????? proszę:D :D :D
Ty powol nicka zmieniaj, a o zajęcie się nie martw ;). Prznieś zapalniczkę na noworoczny... :)
Craco wogule niewiem o co ci chodzi. niezrozumiałem twojej wypowiedzi sory
zacznijmy od tego ze wiekszosc prezesow i nowobogackich to psy wiec wedlu gmnie szkoda na to pieniedzy.
Craco do mnie to było??????????????
A do Ciebie Chcę... :)
Co do akcji to pełne poparcie.
bezsensu i poco nam to ?
chodzi o marketing zeby nas było widac musimy zachecac do sponsorowania w cracovie.Zeby wielu ludzi mniejszego i wiekszego biznesu w Krakowie miało na codzień przed oczami cos co ma zwiazek z CRACOVIA.TO NIE SA WIELKIE KOSZTA ALE NAPEWNO WIDOCZNE.
LEPIEJ WIDOCZNI CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeszcze cos:to nie jest prawda że wszyscy liczacy sie ludzie biznesu w krakowie sa za wisła .wielu napewno jest niezwiazanuch z żadnym klubem i napewno przyjeli by taki symboliczny prezent.a ci co sa za zwisła to jest teraz czas na to zeby sie opamietali !!!!!!!i my tez musimy cos w tym kierunku robic
pasy goLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Intencje co do zbiórki są pozytywne, ale to troche niesmaczne zbierać na prezenty dla ludzi którzy mają kasę wiedząc że istnieją Pasiacy których nie steć na bilet.
Pomysł dobry ale to klub (marketing) powinien wyłożyć środki na jego realizację.
ZGADZAM SIE ALE WĄTPIE ZEBY KLUB SIE TYM INTERESOWAŁ(MOŻE SIE MYLE)TO PRAWDA ŻE WIELU Z NAS NIEMA NA BILET ALE TAK ZAWSZE BĘDZIE NAWET JAK BILETY BY POTANIAŁY TEGO ZMIENIĆ SIE NIEDA.JA DAŁEM POMYSŁ BARDZIEJ REALNY A MOŻE KTOS KTO BEDZIE MIAŁ PRZED SWOIMI OCZAMI KALENDARZ PASÓW ZAPROPONUJE JAKĄŚ PRACE W ZAMIAN ZA KARNET DLA KIBICÓW KTÓRYCH NIESTETY NIESTAĆ NA BILET?
PASY GOL
prawda jest taka że nikt na siłe trzymac takich gadżetów nie bedzie,jak komuś na tym zalezy to napewno na w firmie kalendarz czy cos.Przeciez nie bedziemy chodzic po ludziach i mowic "macie miec kalendarz Cracovii na scianie!"
TROCHE MASZ RACJI LIPTOON ALE YUTAJ NIE CHODZI O WCISKANIE NA SIŁE TYLKO O TO ZEBY NAS PROMOWAC. JA NIEMÓWIE ŻEBY TO BYŁA LICZNA GRUPA ALE JAK JAKAŚ FIRMA NIE ZWIĄZANA Z PIŁKA JEST TO MOŻE BYĆ DLA NICH TO MIŁE I CHOCIASZ MOŻE ZACZNA CHODZIC NA MECZE ŻEBY ZOBACZYĆ JAK TO JEST NA CRACOVII.CHOCIASZ Z CZYSTEJ CIEKAWOSCI .PACZAC PRZEZ PARE MINUT W CIAGU DNIA RÓŻNE MYSLI CZŁOWIEKOWI SIE NASÓWAJĄ.
PASY GOL
hej Panowie Adminowie!
nie da sie tego zablokować?
http://www.bytovia.pl/flagi/fany/lechia_trojmiasto_projekt.gif
i tego
http://republika.pl/kosiarz36/muzyka2/EMOTY3/arka.gif
komentarz komentarzem ale z takimi tryprami i kiłami won
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)