potrzebuje dobrego ofensywnego prawego pomocnika (nawet do 3 milionow ;-) bo Bojar i Przytula sobie w LM nie radza ;-)
-
-
Football Manager 2005
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/rozne/tc/4.jpg[/img]
;-)
Bola
Co do kadry to zglaszasz sie gdy zwolniony zostanie trener danej reprezentacji. A po jakims czasie dostajesz informacje pozytywna lub negatywna. Co do pomocnika to ja mam obecnie 2008 i Golosia szczerze polecam- jeden z najlepszych. Przyjrzyj sie tez brazylijczykowi o nazwisku Elder.
Kupilem młodego KOTWICE z Polonii ;-)
Boola
Kotwica tez jest dobry. Przeslalem Ci pomocna rzecz do FM na poczte.
juz patrze
dzieki
Ej Boola jak zrobic screena ???
A co do zawodników
Jezeli chodzi o Polsk lige
Piatek Karol - Najlepszy skrzydlowy
Zawadzki Dariusz - nie wiedziec czemu
Zagósrki Wojciech z Lecznej
Nowak z Moturu, Napastnicy Korony ( wogole Korona ma wymiatajacy sklad)
Bak krzysztof z Poloni,
Mariusz Rachubinski z Widzewa
Makuch - b. dobry,
nacisnąć PRINT SCREEN na klawiaturze ;-)
a potem WKLEJ np do Painta..
:0
Danke
4 dni później
Mam prośbę! Grałem troche w managera i zapisałem gre by dokonczyc następnego dnia. Wszystko dobrze poszło, tylko włączam następnego gre a tu nie moge nacisnąć "Load last game".Gra zapisała sie w "Moich dokumentach", ale nie moge jej odczytac ponownie na managerze!Prosze o pomoc!
Spróbuj przenisc ten plik z savem do katalogu gdzie masz FM2005 zainstalowane...powinno pojsc :) Pozdro!
nic nie pomaga :-(((((
Dajesz load game zamiast load last game, wyszukujesz sobie save i go odpalasz.
ale jak włączam load game to i tak nie ma nigdzie zapisanych gier, a na kompie mam!
a ja dalej gram w CM 03/04 :)
Ja tam Wieslka gram juz 11 sezon :) jak narazie 8x Zwycieztwo w lidze (7 x pod rzad) to samo Puchar polski. 1 Raz Puchar UEFA, 2x zwycieztwo w LM, 2x pierwsza 4. Dalej 2x Superpuchar Europy, 2x Wygrane klubowe mistrzostwa swiata, 1x wygrany puchar interkontynentalny. Awans z Czechami do MŚ, Awans z Chorwacja do ME. Moj budzet na poczatku wynosil cos kolo 5M Euro teraz wynosi 38. A najgorsze jest to ze po tym wszystkim zarzad jest zaledwie usatysfakcjonowany wynikami, kibice tez. Tak samo jesli chodzi o transfery mam 21M a kupie chlopa najwiecej za 3 bo reszta sie nie zgodzi podpisac kontraktu mimo ze jestem 7 w rankingu europejskich druzyn(sezon wczesniej bylem 3). Troche to denerwoje
Mike mas ztego sejva tylko zupelnie gdzie indziej. Jest on w katalogu Wanadoo\ Profil 1 cu[ takiego , milego szukania
nie sciagajcie cracka do Football managera 2005 z netu- jest w nim wirus typu robal...
W moim wlasnie sie panoszy...
ma ktos cracka? tylko ze wersje 5.0.2 :)
A jaka jest ta nowa wersja lepsza od poprzedniej?Ja juz 8 sezon gram Romą i jak narazie 2 mistrzostwa Wloch raz Puchar @ razy puchar uefa i super puchar europy i raz final ligi mistrzow niestety przegrany z MU.Opyla sie kupic nowa wersje sa jakies fajne nowinki?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)