Kto ma tą gre to niech napisze mi nazwiska jakis piłkarzy co sa tani i dobrzy!!Bo mi cienko gra obrona a wogule to cały skład!!Prosze was bardzo pisac jak najwiecej!!
-
-
Football Manager 2005
Kupuj z ligi czeskiej ja mam w Cracovi trzech Czechów.
Karel Poborsky-polecam.
Karol Piątek na lewą pomoc - same 9 zbiera ;-)
w sumie to dobry sklad jest tylko trzeba pokombinowac ;-)
tYLKO 2 OSOBY W TO GRAJA!!głupio ze cracovie zrobili taka cienka!!Ale nie mam z kad kupowac piłkarzy!!
5 dni później
mkscpasy
Przeslalem ci na poczte pomocna rzecz do tej gierki.
Jak masz okazje kupuj min.M. Dworzanczyka z Jagieloni
Pozdrawiam
podajcie nazwiska dobrych i tanich zawodników
Jakub Grzegorzewski,Bednarek Obaj Z Korony :)
Bramkarz Deigo Bengallio chyba ze Stutgartu,w kazdym badz razie z niemieckiej ligi :)
Freddy Adu I Maciej Korzym :) Odrazu podpisuje z nimi kontrakty,pamietajcie o daniu klauzuli odejscia(najlepiej jak najwiekszej) bo obydwoje maja kontrakty juniorskie i moga ich Wam podkupic konkurenci :) A to jest dobra metoda na "zablokowanie" transferu :)
Wlasnie ide odpalic swojego save Tottenhamem :)
Jak wyszukam jakies talenty to napisze :D
Pozdro!
Ja tam wolalem CM'a ;-)
Tutaj sie jeszcze gubie :-(
Karol Piatek - tylko czy on w rzeczywistosci nie jest _prawym_ skrzydlowym?
Kieszek z Polonii - wymiatajacy bramkarz
Konrad Nowak - zarabisty techniczne napastnik srodkowy
jeziorny i kulig - obroncy dobrzy
golos - zarabisty gosc strzela bramy z 30 metrow. w plebiscytach na bramke miesiaca prawie zawsze ma conjamniej jedna a nieraz dwie bramki.
nowak - lewoskrzydlowy pomocnik
Oprocz jeziornego i kuliga wszyscy sa mlodziutcy
Jest jeszcze Adrian Mutu - najwiekszy potencjal w grze i przychodzi na poczatku gry za darmo niestety ciezko go sciagnac do Cracovii.
wpiszcie tez jakim ustawieniem gracie i kto na jakiej pozycji.
to moje typy po rundzie jesiennej 5 miejsce i czekam na polfinal PP.
4-4-2
Olszewski wiadomo w bramce (szkoda ze Cabaj sie kiepsko spisuje)
OL Wawrzyczek
Oś Skrzynia
Oś Kaziu
OP Tomasz Fornalik (kupilem go za 3 tys funtow z Podbeskidzia)
PP Przytula (Citko)
Pś Giza
PŚ Drumlak
PL Basterek (Nowak)
Nś Bania ( Citko)
Nś Bosnac z Polkowic za 10 tys. (Bojarski, Szczoczarz).
Szkoda tylko ze Craxa w tej grze sa tak slabe i nie ma funduszy....:(
ta gra ma cos wspólnego z cm4 - jakaś kontynuacja ?
czy to całkiem inna rzecz ?
to prawie to samo ;-)
Ja mam teraz budzet ponad 7 milionow złotych
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/rozne/tc/1.jpg[/img]
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/rozne/tc/2.jpg[/img]
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/rozne/tc/3.jpg[/img]
Kontrowersyjny skład co nie? ;-)
Boola tylko zastanawia mnie skad wziales pieniadze na tych zakupionych zawodnikow.. bo mnie udalo sie sprzedac jak narazie Wisniewskiego...
a zaczynalem z zerowymi funduszami na transfery pewnie podobnie jak Ty.
po zdobyciu drugiego mistrza przeszukalem sobie liste zawodnikow ktorym wygasają kontrakty i tak podpisalem z Krizanacem i Zienczukiem (juz na 6 miesiecy przed zakonmczeniem ich kontraktow starych) a Saganowski chcial niemalej wyplaty i sie wachal do ostatnij chwili gdy nie podpisal kolejnej umowy z Legią przyszedł do Pasów na moich warunkach tak jak mowilem tylko ten Choto mnie zrobil w chuja bo tez chcialem go wylapac jak mu sie kontrakt skonczy i tak szybko klikalem ze nie zauwazylem ze zgodzilem sie na oplate 4 000 000 zł no ale coż licząc ze w przerwie miedzy sezonami pozyskalem kilku zawodnikow i tylko za 4 miliony to jest ok ;-)
Zobaczymy c bedzie w przerwie zimowej ;-)
Witam!!
Warci kazdych pieniedzy: Dworzanczyk z Jagielonii, Golos z Polonii, Korzym. Za symboliczne pieniadze mozna wziasc takich gosci jak: Agbejule z Unii Skierniewice, Tomasz Laskowski z Zaglebia L., Kaczor z Hutnika,Janicki z Z Jagielonii, Kaczmarek z KSZO i wielu innych (tylko trzeba na nich stawiac) . Polonia ma wielu utalentowanych wychowankow ktorzy wyrastaja na dobrych pilkarzy.
Zaczynajac gre do sciagniecia sa za darmo (a graja calkiem dobrze) min.: M. Zajac, I. Sypniewski itd.
Jezeli ktos chce moge przeslac fm scout-wyszukuje pilkarzy o wybranym statucie i okresla procentowo mozliwosc spelnienie ich w klubie w danym stanie gry.Kontakt na poczte.
Pozdrawiam
Sypniewski 2 sezony Królem strzelców ;-)
M Zając często w 11 kolejki
Piątek jak pisalem same 9 i 10 zbiera
i tak mozna grac i grac a potem to juz sami chcą do Pasów mówiąc ze na ich decyzje wplywa fakt gry w pucharach ;-)
Radzewicz i Zienczuk- jak sie na nich stawia to sa grajkami na duza skale.
A co do M. Zajaca to zgadzam sie w stu procentach.
Wlasnie przejalem kadre Polski ;)
Wlasnie jak to jest z kadrą? Kiedy mozna zalapac sie na selekcjonera?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)