Oleum brakło, albo to żart jakiś...
-
-
Ludzie ! 1000 vlepek za 20 zł ! Własne projekty !!
OKI towiślakow ze swoimi projektami mówieNIE! dobra ale ja robie i mój kolega
tez w to wchodze....zajebisty pomysl....a mam ze 2...3 projekty kiedys tam narysowane i calkiem dobre(opinia kumpli)
Ja sie chetnie podpinam z jedna vlepka Cracovii i trzema Wisly Czernichow ale to tak na 95% narazie
A WISŁY MI TEŻ WYDRUKUJECIE PROJEKCIK?
Ja tez w to wchodze:)
Tylko projekcik musze zrobić.
no ja bym też cchiał żwby można WISŁY projek wydrukować
może i WIŚLACY ale koledzy
weźcie usuńcie gościa DR_KSC z tego forum(to mój kuzyn wiślak z 12 lat ma)
cytat:
Autor: SaNtO (---.net.autocom.pl)
Data: 01-01-05 14:04
DR_KSC stuknij sie w głowę
Ja go stukne, donosiciela jednego. On i Cracovia
ty szyba i wisła pamiętasz jak na C na stadionie wiślackim siedziałeś na derbach i machałeś wiślackim szaliczkiem? co pamiętasz czy mam ci przypomieć a jak coś to sam sie stukij przeżucie !!!!
Wywalić obu!!! heh
gratuluje kuzyna ;-)
Nieżyjesz matole
A za kłamstwa masz przerąbane potrójnie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak to jest z 12letnimi matołami teraz przegiąłeś
i przypomnij bo nie pamiętam żebym wogóle machał szalikiem wiusły na ich stadionie chyba że masz fotki, chetnie obejrze
no ale to szyba to piękny wiślak i on deptał koszulke pasów na derbach debil i on jeszce pamiętam jak sie dobrze szyba bawiła jak goniła pasiaków za złtym wieku a t ypamiętasz szyba jeszce w pokoju mas vlepy wisla ja wiem bo byłem u ciebie i sam je próbowałem zerwac to dostałem takie manto że ja cie kręce może i jetem młody ale pasiak i wogóle to ja mam 14 lat;p
Tu nie ma czego gratulować jak ci się włame znowu na gg to nieprzeżyjesz cieciu jeden, i tak nie przezyjesz(pisze do DR_GTS)
tylko sie włamywać szyba umiesz nic inego
Ty matole za te teksty niezyjesz. Ty i wisła ja i deptanie koszulek jak chcesz to po jakimś meczu na pasach mogę się ustawić z kims forum(kto chce zostać arbitrem) i popytamy np twoich kolegów za kim jesteś
A ten szalik WISŁA&LECHIA i tak stracisz
dobra dobra nie senerwuj sie tak a tego szalika wisą $lechia to już niemam;p
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)