Mam pytanko!!Wie ktos moze jakiej rasy sa psy ktore stosuje ochrona na meczach.Wiem ze sa to Mastify tylko nie wiem jakie bo jest kilka rodzaji.
-
-
PIES :)
NERON a nie pomyliles przypadkiem Mastifa z Amstafem ??
BO mi sie wydaje jednak, ze to sa Amstafy.
to dwie razy ale nie wiele sie rozna
kanaryjski pies bojowy :]
Myślałem, ze to kolejny temat o wiśle... ;-))
Pogadam o tym z ojcem, powinien wiedzieć, bo do nie dawna prowadził jedną z najlepszych hodowli psów w Polsce(żadnych aluzji do Wisły proszę:P), dam odp. jak coś się dowiem ;-))
Wiadomość zmieniona (28-12-04 19:45)
chodzi wam o takiego ?? [img]http://joden.w.interia.pl/piesek.JPG[/img]
Mój tata twierdzi, że w ochronie stosuje się Mastify Neapolitańskie, chodź bardzo żadko, częściej można spotkać owczarki niemieckie lub Pit Bulle
to pewnie koguar :)
Ja polecam psa którego w sygnaturce ma SaNtO :)))
Patrzcie jaki wyszczekany :)))
To jest Pit Bull ;-))
Ochrona ma psy rasy Jamnik pospolity grożny!!!
HEHEHE
na powaznie to jest chyba kanaryjski pies jakis tam...........tez go przyuwazylem............zajebiscie przerazający;-)
Ta rasa to Dog Canario.
to jest pudelek afrykańsko-azjatycki (pomieszanie z poplataniem)
Bojowy Pies Kanaryjski, Pies Kanaryjski, Presa Canario, Perro de Presa Canario
To nie jest Pit bull ani Amstaf bo te psy duzo mniejsze.Ten pies jest podobny do tego co przedstawil FoSsA dEi BiAnCoRoSsI ale wydaje mi sie ze te co ma ochrona sa wieksze.
NERON to sa identyczne psy no chyba ze maja jakas druga rase :] interesowalem sie tymi psami i pytalem nawet ochrone :] pies kanaryjski :] 2 tysiaki za szczeniaka :]
Mozna juz nawet taniej kupic, znajomy dał o ile sie nie myle 1400zl, z jakiejs hodowli w Warszawie.
Co wy jakieś głupoty piszecie chłopakowi :P
NERON! Tu masz wszystko o tych psach które ochrona używa! To są jak wcześniej napisałem MASIFY NEAPOLITAŃSKIE
Kamil_ksc a ty chodzisz na wisle czy hutnik ze sie tak spytam :/ bo tych psow to nawet na armaturze niewidzialem :]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)