Udało mi się ściągnąć trochę meczyków z naszego huba.
no, ale czas zrobić miejsce na następne, bo to sporo Gigów zajmuje,
a na kompie trzymam głownie muzę
Wszystkie te pliki są w formacie avi. Nie wiem w czym jest problem, ale chciałbym przenieść te pliki na płytki CD i nie mogę (próbowałem na Nero) tego wypalić.
Mógłby ktoś poradzić co trzeba teraz zrobić, przekonwertowac czy jakiegoś specjalnego progsa użyć bo za bardzo kumaty nie jestem w takich sprawach obróbki plików.
-
-
Jak wypalić mecze z huba ?
Wypalasz w Nero tak jak wypalasz mp3, zdjecia itp. To nie ma roznicy co wypalasz. NIc nie trzeba konwertowac, nic nie trzeba kombinowac.
jak robisz plytke z danymi to nie ma problemu z wypaleniem pamietając ze kazda CD ma swoje ograniczenia co pojemności ;-)
wszystko robię tak jak zawsze, płytka z danymi:
jakikolwiek plik z meczem bym nie dodał do nagrania to natychmiast zamyka mi nero
w komunikacie w sygnaturze błędu podejrzałem i znalazłem między innymi takie coś:
NodName: ffdshow.ax
czyżby ten ffdshow był za to odpowiedziałny ?? przecież mam załadowany ten kodek
co z tym dalej zrobić?
wam wypala bez problemu??
Mi sie wypalaja normalnie bez zadnych problemow.
Sproboj moze odinstalowac ffdshow i wtedy sproboj nagrac.
Napewno to ze nie mozesz nagrac nie jest spowodowane plikami z hubu tylko to u Ciebie jest cos uwalone.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)