Wieczysta Ugorek i OLsza na pewno nie można o nich powiedziec ze sa wiślackie
wątek ten rozwine za 3h bo teraz czasu nie mam
ale zaliczanie tych osiedli i dzielnic do wisly to pomyłka prędzej jako Pasiaste bym je sklasyfikował
-
-
PODZIAŁ KRAKA
No cóż dla mnie Widok to dość dziwna oklica mialem okazje bywać tam pare razy ale jakoś trudno mi powiedzieć aby tam jakaś ekipa rządziłą jest raczej 50 na 50 nikogo w zadnych barwach nie uraczyłem zresztą hooliganka to nie moja działka taki stan rzeczy jest na stan obecny jakieś 2 czy 3 lata temu to napewno tam Wisla rzadzila bo widzialem ich barwy i Bronowice to był i dalej jest mocnym bastionem Wisły.To tyle o Bronowicach. Co do mojej okolicy to znaczy Starej Krowodrzy to przewaga jest Wisły dość spora chociaz z mojej ulicy znam paru chlopakow za Cracovią ale na mecze nie chodzą a tak ogolnie ta okolica jest malo kibicowska.
Przemieszczalem sie niedawno po Ugorku.. i powiem ze coraz wiecej tam pasiastych napisow!! Az milo sie zaskoczylem bo jeszcze dwa lata temu to tam bylo skromniutko!!
wracając do wątku Wieczystej Olszy i Ugorka :
Wieczysta - pamiętam jeszcze jak 10 lat temu nie spotkałeś tu psa przynajmniej nikt sie nie ujawniał a Pasiaków było co nie miara naprawde porządna ekipa, ostatnio spotkałem sie tu z roześmianą baną ok 15 osobową wykrzykującą proPASIASTE pieśni:) (niestety mnie w niej nie było:|)
Olsza - tu to zawsze była symbioza Pasiasto gtsowska nikt nikomu w droge nie wchodził; liczba Pasiaków i psiaków (heheh tylko jedna literka różnicy "a":)) była podobna, obecnie jest podobnie tylko trwa rywalizacja na napisy na murach (pozdro dla FIORE!!! i kumatych) i na wlepki; w napisach dostajemy (ale to sie zmienia zapewniam) a we wlepkach jestesmy górą
Ugorek - z opowieści starszego brata to wiem iż starsi reprezentanci tego osiedla kozaki z krwi i kośći to CRACOVIAcy a młodsi to wiślacy powstali na fali "sukcesów" gts-u 1997-2003 niestety kozaki jakoś nie dają o sobie znać ale wiślackie szczeniaki tez nie
Pszona - jest to skraj Ugorka raczej bez przewagi żadnej ze stron kilku wiślaków i kilku Pasiaków ogólnie bez rewelacji po żadnej ze stron
Azory – Wisła
Stare Podgórze- Wisła
Olsza 2 - Wisła
Grzegórzki Nowe - Wisła
Ruczaj - Wisła
Borek Vęcki - Wisła
Bieżanów - Wisła
Płaszów Stary - Wisła
Bronowice - Wisła
Prądnik Czerwony - Wisła
Prądnik Biały – Wisła
Dywizjonu 303 - Wisła
Tyniec-Wisła
Kazimierzowskie - Wisła
Bielany-Wisła
Wysokie – Wisła
Kościuszkowskie –Wisła
Strusia - Wisła
Lotnisko - Wisła
Jagiellońskie - Wisła
Kalinowe - Wisła
Wola Justowska - Wisła
Urocze - Wisła
Złotej Jesieni – Wisła
Złocień-Wisła
Łobzów- Wisła
Nowa Wieś – Wisła
Łagiewniki – Wisła
Gromady i okolice - Wisła
Nowy Kleparz- Wisła
Zarzecze- Wisła
Europejskie-Wisła
Skotniki-Wisła
Wieczysta –Wisła
Witkowice-Wisła
Górka Narodowa- Wisła
Stoki – Wisła
Mistrzejowice Nowe – Wisla
Willowe-Wisła
Kurdwanów Nowy –Wisła
XXX-Lecia - Cracovia
Grzegórzki Stare - Cracovia
Groble - Cracovia
Podwawelskie - Cracovia
Wola Duchacka - Cracovia
Piaski - Cracovia
Prokocim Nowy - Cracovia
Kozłówek - Cracovia
Płaszów - Cracovia
Rżąka - Cracovia
Salwator - Cracovia
Dąbie - Cracovia
Przy Arce - Cracovia
Albertyńskie - Cracovia
TysiącLecia - Cracovia
Oświecenia - Cracovia
2 Pułku Lotniczego - Cracovia
Bohaterów Września - Cracovia
Piastów - Cracovia
Siemaszki-Cracovia
Niepodległości - Cracovia
Górali - Cracovia
Wesoła – Cracovia
Kazimierz- Cracovia
Stare Miasto- Cracovia
Kliny – Cracovia
Żabiniec – Cracovia
Wzgórza- Cracovia
Olszanica - Cracovia
Opatkowice-Cracovia
Stary Kurdwanów - Cracovia
Stary Kleparz – Cracovia
Zwierzyniec- Cracovia
Łagiewniki - Cracovia
Oś Srebrnych Orłów – Cracovia
Przegorzały- Cracovia
prądnik ksc nie wklejaj tu swych bzdetnych postów bo tylko zaśmiecają one PASIASTE FORUM
spoko maroko
Znowu nie wpisałeś Kombatantów......i oczywiście wpisałeś ulice Gromady....:)
i Bronowice jako Wisła:)
Misiu,jeszcze raz Ci mowie,pół na pół:)
PrądnikKSC kacapie Kurdwanow nowy to nie zWIsla !!
spoko przecież nic się nie dzieje . Gromady wymiata
PrądnikKSC no nic sie niedzieje , wogole by sie niedzialo jak bys jusz tu niepisal
jezu , o co wam chodzi ?
Jak KURDWANOW NOWY TO TYLKO CRACOVIA.
dziekowa Rex za obiektywna ocene Bronowic...ten kolo Pradnik(KSC nie dopisze bo on jest czworonogiem) wymysla glupoty i smiac mi sie chce jak czytam jego liste osiedli za zwisla..
prawda w oczy kole ;]
PrądnikKSC idz w choja :]
spoko . nie chce nikogo denerwowac :] pozdro dla fanów Cracovii. NIE DLA PRZEŻUTÓW !!
myslisz Pradnik ze jak jestem z Widoku to napewno jestem przerzutem..hahahahaha...zalosny jestes. Tak sie sklada ze tylko Cracovii kibicowalem,dalej kibicuje i bede kibicowal.. pierd.l sie z tymi pozdrowieniami "piesku". Wracaj do budy...tam skad przyszedles!!
ej ! żle mnie zrozumiałeś . ja nie powiedziałem że ty jesteś przeżutem !! MOWIĘ po prostu NIE przeżutom ! I bardzo dobrze że zawsze kibicowałes Pasom !! o to właśnie chodzi !! NIE PRZEŻUTOM !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)