Stary Prokocim? Może i starsi są za wisła racja.... ale młodzi? w 80% to Cracovia....osobiscie znam z 20-30 osób ze starego prokocimia z Cracovia związanych ale akurat ten teren jest bardzo mało ciekawy jeśli chodzi o Kibicowanie....
-
-
PODZIAŁ KRAKA
do Qsper:
to co mówisz o Widoku zgadza sie z jednym wyjatkiem: wsrod starszych jest praktycznie tylko Cracovia...malolaty niewiele sie licza bo wiekszosc z nich jak ich sie pytam czemu sa za wisla na szybkosci mowia bo jest lepsza i tyle....a prawie nikt z nich nie byl na stadionie wisly,meczy w sumie nie ogladaja i raczej mowia tak bo panuje wsrod nich moda na wisle...."bo jest niby lepsza". moim zdaniem oni za jakis czas pojda po rozum do glowy i bez niczyjej pomocy przezuca sie.
do pradnik:
Po co na sile wypisujesz bzdury ze bronowice to tylko wisla. Tak bylo kiedys....rozumiesz to slowo: "KIEDYS" ?? Te czasy juz minely i nie zmienisz tego. wisla chcialaby miec bronowice dla siebie ale ich nie bedzie miec....skislaki pluja sie na swoim forum ze bronowice sobie sami przylaczylismy do Cracovii....BZDURY....BRONOWICE SAME SIE PRZYLACZYLY...NIE W CALOSCI ALE W DUZEJ MIERZE!!!!!!!!
>>>>>>CRACOVIA WIDOK<<<<<>>>>>
>>>>>>>>>NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY<<<<<<<<<
Stary Prokocim? Może i starsi są za Wisła racja.... ale młodzi? w 80% to Cracovia....osobiscie znam z 20-30 osób ze starego prokocimia z Cracovia związanych ale akurat ten teren jest bardzo mało ciekawy jeśli chodzi o Kibicowanie....
No zgadza się, no i to 20% mlodych + starsi + wislacy z nowego prokcoimia to juz sie troche zbiera ;)
Wiadomość zmieniona (16-01-05 01:13)
a jak jest w skotnikach kobierzynie i witkowicach?
Rasta na Nowym Prokocimiu mieszkam od 28 lat;)zawsze byly Pasy!! To ja niemam zamiaru dyskutowac bo pojecie zerowe masz.....jak chcesz pogadac to chetnie mozemy na priv!!!!
CRACOVIO MA ,TYS CHLUBA MEGO MIASTA!!
no co do tego postulatu ze vidok jest za wisla to zgodzic sie nie moge stanowcze veto heh i nie wiem co za niemog pisal ten podzial kraka.. ? ja jakos calymi dnaimi chodze w moich kochanych barwach na vidoku i po bronowicach i jakos nic mi sie nie dzieje wiec gdzie ta wisła.. nie ma nie ma jej
cos dla przerzutów!!
…errare humanum est
:P
skotniki i kobierzyn prawie całe psiarnia oprucz kilkunastu osób za Pasami.
RENIFER72 daj swoje gg jak mozesz bo cos nie widze na tym forum opcji priv (php rlz ;) )
Pewnie ze moge...badz po 20 na chacie..
CRACOVIO MA,TYS CHLUBA MEGO MIASTA!!!
Ludzie wy tu takie głupoty wypisujecie że szok
Wieczysta -> Wisła
Ugorek -> Wisła w większości
Prądnik Czerwony - 99% Wisła
a nie jak jakiś typ co pisał 90 % a 10% Cracovia
Prądnik to najbardziej wiślackie osiedle
W prawie całej północnej i płn-zach. części Krakowa [Azory, Bronowice, Łobzów, Prądnik Biały, Prądnik Czerwony, Olsza ][ , osiedla wzdłuż al. 29listopada ] są w większości za Wisłą, czy tego chcecie, czy nie.
Poza tym nie bierzcie pojedynczych kibiców Craxy pod uwagę, bo osiedla mają kilka-kilkanaście tys. ludzi i to że jest na Kazimierzowskim 1 kibic Craxy to nie znaczy że Kazimierzowskie jest 10 Cracovia
I NIE MÓWIĆ ŻE WOLA JUSTOWSKA TO PASY !!!
tam jest znaczna przewaga Wisły.
"Pewnie ze moge...badz po 20 na chacie..
sorki teraz to dopiero przeczytalem, powiedz na jaki czta i kiedy podbic to porozmawiamy!
Ale tu Zwiślaków się rozpanoszyło.
wisła jest wszędzie w Cracovie !!!! Jako rzeka tylko i wyłącznie.
nie mówie że wszędzie wniosłem tylko poprawki do tego posta który jest pierwszy, reszta osiedli się zgadza
Wola Justowska to Wisła niewątpliwie
Nie mówcie że stary płaszów wisła- ja tu miszkam niegodze się na coś takiego...A oprócz mnie jest tu kilku pokażnych chłopów. Ze starego Płaszowa Huligani jebać wisłe siekierami!!!!!!!!!
A taK w ogóle to przestańcie gadać że Cracovii jest więcej w Krakowie, zastanówcie się troche :
*Wisła w ciągu sześciu ostatnich lat zdobyła 4 x mistrzostwo Polski
*Wisła doszła do 1/8 Pucharu UEFA
*Przez całą rundę jesienną przy Reymonta w meczach ligowych zasiadał komplet 10 tys. ludzi
I to Wisła ma mieć mniej kibiców, bo:
*Cracovia przez ostatnie lata grała w tym czasie w II/III lidze
*Sami wiecie że z tym kompletem przy Kałuży różnie bywa......... chyba temu już nie zaprzeczycie ?? lol
Moim zdaniem Kraków jest w 65 procentach w posiadaniu naszej ukochanej cracovi,psy nie licza sie wogole poza jakimis wyajtkami,mamy lepsza ekipe i jest nas wiecej,ci cali smarksi to sie boja wlasniego cienia,caly czas slychac ze jakeigos frajera z wisly dojechali a keidy psy od nas kogos dopadly?
do PKP ale u nas jest lepiej i jest lepsza atmosfera na meczach ja slyszalem ze na wisle chodza na ten oslawiony sektor X chodza same dziadki,a u nas piknikow jest duzo mniej i maja swoje mjeisce osobne i wszystko wiadomo oco chodzi,JEBAC WISLE
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)