No Krzysik już myślałem że nikt niedopisze Przegorzał tu 99.9% Pasy a 3 sztuki z domu niewychodza bo by dostały .... A jak ktos niewierzy zapraszam do Nas i na blog http://qsperksc.blog.onet.pl
-
-
PODZIAŁ KRAKA
dev
pewnie są, ale nie zmienia to faktu ze getta to Wisła. z róznych powodów nie sa juz tak atywni jak kiedys ale getta jak dla mnie to Wisła i koniec
Azory – Wisła
Stare Podgórze- Wisła
Olsza 2 - Wisła
Grzegórzki Nowe - Wisła
Ruczaj - Wisła
Borek Vęcki - Wisła
Bieżanów - Wisła
Płaszów Stary - Wisła
Bronowice - Wisła
Prądnik Czerwony - Wisła
Prądnik Biały – Wisła
Dywizjonu 303 - Wisła
Tyniec-Wisła
Kazimierzowskie - Wisła
Bielany-Wisła
Wysokie – Wisła
Kościuszkowskie –Wisła
Strusia - Wisła
Lotnisko - Wisła
Jagiellońskie - Wisła
Kalinowe - Wisła
Wola Justowska - Wisła
Urocze - Wisła
Złotej Jesieni – Wisła
Złocień-Wisła
Łobzów- Wisła
Nowa Wieś – Wisła
Łagiewniki – Wisła
Gromady- Wisła
Nowy Kleparz- Wisła
Zarzecze- Wisła
Europejskie-Wisła
Skotniki-Wisła
Os.Giebultow-Wisła
Wieczysta –Wisła
Witkowice-Wisła
Górka Narodowa- Wisła
Stoki – Wisła
Mistrzejowice Nowe – Wisla
Willowe-Wisła
XXX-Lecia - Cracovia
Grzegórzki Stare - Cracovia
Groble - Cracovia
Podwawelskie - Cracovia
Wola Duchacka - Cracovia
Piaski - Cracovia
Prokocim Nowy - Cracovia
Kozłówek - Cracovia
Płaszów - Cracovia
Rżąka - Cracovia
Salwator - Cracovia
Dąbie - Cracovia
Przy Arce - Cracovia
Albertyńskie - Cracovia
TysiącLecia - Cracovia
Oświecenia - Cracovia
2 Pułku Lotniczego - Cracovia
Bohaterów Września - Cracovia
Piastów - Cracovia
Siemaszki-Cracovia
Niepodległości - Cracovia
Górali - Cracovia
Wesoła – Cracovia
Kazimierz- Cracovia
Stare Miasto- Cracovia
Kliny – Cracovia
Żabiniec – Cracovia
Wzgórza- Cracovia
Olszanica - Cracovia
Opatkowice-Cracovia
kradziej juz wyżej pisałem o tym owszem przed 97 rokiem wisła miała tutaj niezła bande i pamietam , ze w tych okolicach pasiaków mozna było policzyc na palcach jednej reki ale teraz to sie diametralnie zmieniło czesc osób sie przezuciło czesć z wisły tak jak napisałes nie jest juz tak aktywna jak kiedyś ( janaska ) i jest tez nowe pokolenenie pasiaków.
Bronowice,to na pewno nie dominacja Wisly.
W samej dzielnicy,jak i na Widoku jest(co pisze po raz n'ty) ok.50/50.
Prądnik ksc
Jak chcesz być już tak dokładny...
To do Cracovii dopisz Stradom, Nowy Świat, Zwierzyniec, oś. Srebrnych Orłów, Łagiewniki stare, Qrdwanów stary, Stary Kleparz ...
Natomiast powinieneś usunąć Giebułtów ( bo leży poza granicami miasta) oraz Gromady bo to nie jest osiedle...(jeśli dajesz to powinieneś dać np. ul. Długą po stronie Cracovii....
od kiedy to na Bielanach sama Wisła znam przynajmniej z 20 osób co jeżdzą stamtad na mecze (powiedziałbym 35/65 dla Wisły) a o Przegorzałach dalej niepamiętacie może to mała dzielnica, bo najmniejsza w KRK ale u nas wiara tylko za Pasami, co do Woli tez niedokońca Wisła bo jest tam dużo naszych zwłaszcza w rejonach Parku Decjusza, a co do os. Widok to chodze tam do szkoły i jest dużo Pasów ostatnio pojawiło sie dużo Pasiackich napisów na murach ale tam młodzi to Wisła a Cracovia to raczej starsze pokolenie ale niestety przewaga Wisły choć w barwach Psiackich bym sie tam niewypuścił.
Łagiewniki-Poland-Alkoholand-
skoro na starych łagiewnikach niema konkretnej grupy to przejdz sie po nich w koszulce wisły i ....powodzenia. szczególne atrakcje 15 osob skaczacych ci po glowie. co do nowych masz polowe racjii boo , fakt niema zorganizowanej grupy kibiców ani jednej ani drugiej drużyny. o tóz bład polega na stwierdzeniu ze połowa kibicow CRACOVII ma po 13 lat i niema pojęcia gdzie jest stadion. to kibice wisły maja po 13 lat a co drugi niema pojecia gdzie -
-jest stadion
-podstawowe informacje o drużynie
-BARWY DRUZNY
-i spiewaja chwdp (obrazajac siebie ale to ich sprawa).
. otoz mam wiecej niz 16 lat duzo wiecej.
powodzenia ..... utwierdzaniu innych w bledzie.
Łagiewniki-Poland-Alkoholand (---. a poza tym znam dużo (duzo to za wiele powiedziane ,znam te przypatki)kibiców wisły na łagiewnikach... ale sie znimi niezadaje bo niewarto.
kradziej juz wyżej pisałem o tym owszem przed 97 rokiem Wisła miała tutaj niezła bande i pamietam , ze w tych okolicach pasiaków mozna było policzyc na palcach jednej reki ale teraz to sie diametralnie zmieniło czesc osób sie przezuciło czesć z Wisły tak jak napisałes nie jest juz tak aktywna jak kiedyś ( janaska ) i jest tez nowe pokolenenie pasiaków.
jakie nowe pokolenie co ty oszalales, przerzucilo sie paru gnojkow pod wplywem pasiakow od strony powstancow i jest jeden ustawiony chlop i tyle pasow na getta, a co do calego podgorza starego to owszem zrobilo sie trocvhe przerzutow ale nie zmienia to faktu ze rzadzi tam wisla i tyle (no moze od matecznego jest paru pasiakow z dluzszym stazem).
Wiadomość zmieniona (16-01-05 01:16)
Azory – Wisła
Stare Podgórze- Wisła
Olsza 2 - Wisła
Grzegórzki Nowe - Wisła
Ruczaj - Wisła
Borek Vęcki - Wisła
Bieżanów - Wisła
Płaszów Stary - Wisła
Bronowice - Wisła
Prądnik Czerwony - Wisła
Prądnik Biały – Wisła
Dywizjonu 303 - Wisła
Tyniec-Wisła
Kazimierzowskie - Wisła
Bielany-Wisła
Wysokie – Wisła
Kościuszkowskie –Wisła
Strusia - Wisła
Lotnisko - Wisła
Jagiellońskie - Wisła
Kalinowe - Wisła
Wola Justowska - Wisła
Urocze - Wisła
Złotej Jesieni – Wisła
Złocień-Wisła
Łobzów- Wisła
Nowa Wieś – Wisła
Łagiewniki – Wisła
Gromady i okolice - Wisła
Nowy Kleparz- Wisła
Zarzecze- Wisła
Europejskie-Wisła
Skotniki-Wisła
Wieczysta –Wisła
Witkowice-Wisła
Górka Narodowa- Wisła
Stoki – Wisła
Mistrzejowice Nowe – Wisla
Willowe-Wisła
Kurdwanów Nowy –Wisła
XXX-Lecia - Cracovia
Grzegórzki Stare - Cracovia
Groble - Cracovia
Podwawelskie - Cracovia
Wola Duchacka - Cracovia
Piaski - Cracovia
Prokocim Nowy - Cracovia
Kozłówek - Cracovia
Płaszów - Cracovia
Rżąka - Cracovia
Salwator - Cracovia
Dąbie - Cracovia
Przy Arce - Cracovia
Albertyńskie - Cracovia
TysiącLecia - Cracovia
Oświecenia - Cracovia
2 Pułku Lotniczego - Cracovia
Bohaterów Września - Cracovia
Piastów - Cracovia
Siemaszki-Cracovia
Niepodległości - Cracovia
Górali - Cracovia
Wesoła – Cracovia
Kazimierz- Cracovia
Stare Miasto- Cracovia
Kliny – Cracovia
Żabiniec – Cracovia
Wzgórza- Cracovia
Olszanica - Cracovia
Opatkowice-Cracovia
Stary Kurdwanów - Cracovia
Stary Kleparz – Cracovia
Zwierzyniec- Cracovia
Łagiewniki - Cracovia
Oś Srebrnych Orłów – Cracovia
Przegorzały- Cracovia
rasta buhahaha jest nowe pokolenie moze nie jest ich tutaj duzo ale chyba wiem kto oprócz przezutów z tych terenów chodzi i co tam działa na Pasach, a o rzadzeniu ?? no moze za kilka lat wasi małolaci z tych terenów beda cos działac bo jak narazie jest tutaj spokój...
Prądnik
Ale się przyssałeś do tej Gramady:) Ale titaj wychodzi twoja niekonsekwencja..Bo podobne skupiska pasiaków (jak Gromady na Woli za Wisłą) są na Ruczaju 3 strona, czy np. stare Dywizjonu....
A z Kurdwanowem Nowym to już wogóle dowaliłeś....i zapomniałeś dopisać Złotego Wieku ( a wiesz kto tam żądzi....:)
I zapomniałem wcześniej Kombatantów to też Cracovia....
no niby niekonsekwencja ale Gromady to sa gromady ;] hehe !
co niby z kurdwanowem ?
złoty wiek to tak po 50% więc nie pisze !
kombatantów - Fakt
PrądnikKSC buahahah Kurdwanow Nowy za Wisla?? ales ty przedupcony chlopak jestes 2 ulice za pasiarnia i odrazu za wisla zreszta co ja sie bede klocil z baranem :]
Rżąka - Cracovia
Zielone Wzgórza - Wisła
Prokocim - Cracovia
Bieżanów - Wisła
Piaski - Cracovia
Tyle z Moich rejonów ... nie wiem po co piszecie że 1% to Cracovia tu a 2% to Wisły tu - mówimy tu o przewadze danej Drużyny więc nie piszcie, żę znacie pasiaka z Bieżanowa bo to nie ma sensu. Na rżące przewaga duża Pasiaków, jest też Wisła ale w wielkiej mniejszości wsród młodych osób. Na mecze Pasów jeździ "niewielu" na mecze Białej Gwiazdy więcej mimo to Rżąka - KS CRACOVIA bez dwóch zdań.
Ale się przyssałeś do tej Gramady:) Ale titaj wychodzi twoja niekonsekwencja..Bo podobne skupiska pasiaków (jak Gromady na Woli za Wisłą) są na Ruczaju 3 strona, czy np. stare Dywizjonu....
A z Kurdwanowem Nowym to już wogóle dowaliłeś....i zapomniałeś dopisać Złotego Wieku ( a wiesz kto tam żądzi....:)
nie porownuj mi gromad do 3 strony bo na 3ej stronie to masz 20 pasiakow a na gromadach 4 razy tyle.
Wiadomość zmieniona (16-01-05 01:14)
moim zdaniem POŁOWA KRAKOWA JEST ZA WISŁA A DRUGA POŁOWA ZA CRACOVIA TO SAMo sie tyczy miast wokoło krakowa jest tam wisła i cracovia kto chce byc za carcovia to jest kto nie ten nie jest i sprawa rozwiazana wy sie kłócicie o % na danym osieldu dla mnie jest jasne ze PROKOCIM =KSC i tyle!!! i nie piszcie tak smiesznieze tam jest np. 1% gts pisze sie kto panuje a nie ile szczurków z gts-u tam jeszcze biega po kanałach tyle z mojej strony!!!
A moim zdaniem to na KURDWANOWIE NOWYM jest wiecej PASIAKOW
Zapomnieliscie ze mamy vole west i vole east,to prawie jedno i to samo,ale lepiej wygląda jak jest więcej rozpisane tych pasiastych osiedli.Nie ważne ile osiedli jest za wisłą,a ile za pasami-KAZDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)