north-Oni by tam chcieli żeby było jak mówią.....
-
-
PODZIAŁ KRAKA
KSC - dowiedz się co i jak zanim rzucisz takim hasłem
north a choćby Gromady grudziądz wiesz dobrze ile za to chłopaków od nas siedzi....
Ksc_Qr2now> hmm wybacz ale chyba nie stwierdzisz na podstawie tego, ze chodzisz w koszulce przez pare dni po Suchej Beskidzkiej, ze tam jest FC Pasow?... znam ten teren doskonale bo tam mieszkalem przez dlugi okres czasu... kbicow Cracovi jezdzacych na mecze: 3 (slownie: trzech) mieszkajacych juz praktycznie nie w Suchej i to ma byc FC?? (jak chcesz ich dokladne dane to na priv hehe)... A to ze nikt nic Ci nie zrobil to nic nie oznacza chyba? Ja bylem w koszulce Wisly w Andrychowie z 50 razy i co tam nie ma Pasow?? Ale dzieki za wskazanie miejsca pobytu:P:P Z Wisly w tym roku przewinelo sie okolo 70 osob... poza tym jeden z kibcow KSC ma ciekawa biografie! Konczac szkole ochroniarska postanowil zostac straznikiem miejskim, jednak bylo mu za malo i jest teraz POLICJANTEM... moze chce zmienic wiare:d zreszta temat nie na forum...
Niestety w Suchej B. panuje psiarnia, przekonałem się o tym sam gdyż często tam bywałem i bywam. Myślę, że procentowo ok. 95% z niewłaściwej strony błoń ;(
sprawa wyjasniona
Wiadomość zmieniona (16-01-05 01:23)
kradziej napisał : "Lipton- jak nie jestes czegos pewny to przemilcz ta kwestie."
Mieszkałem tam 14 lat,nigdy nie widzialem ani jednego szala wisly,ani jednego typa w koszulce,nic. A my zawsze chodzilismy w barwach.Nie wnikam w okolice ktorych nie wymienilem,napisalem o konkretnych ulicach.
Teraz sie wiele pozmienialo.Za moich czasow nie bylo chuja zeby na murze byl napis "wisla" czy cos.A teraz jak tam jestem to prawie wszedzie tylko wisla i wisla (oczywiscie na murach).
do NONAME: to powiedz kiedy dokladnie ta wisla na Widok zagladala...bo ja sobie nie przypominam....to jedno a drugie: starsi nie afiszuja sie z tym ze kibicuja...taka ich wola...moze cos sie zmieni w najblizszym czasie poza tym petla tramwajowa to troche malo by oceniac cale osiedle cfaniaku...wejdz w glab Widoku to mozesz sie zdziwic...
nie napisałem że fc:> ale ze w suchej pasiacy też są:> nie napisałem takze w jakiej ilosci:>
KSC Qr2now:> jak nie jak tak:
Fanatyk w suchej beskidzkiej jest [b]fan club KSC [/b] zapewniam Cie!;-)
Wiadomość zmieniona (09-01-05 13:30)
W Warszawie 100 % pasów byłem bo wiem...goniło mnie 20 chopa ..pewnie chcieli sie przywitać i spytać co u mnie ..ale sie spieszylem na tramwaj
Do Snake KSC- Ja na waszym miejscu bym sie nie afiszował, bo macie w tej swojej Widokowej bandzie naprawde duuużo przerzutów, hehe, bardzo charakterni. kiedy wpadała Wisła na WIdok to już nie musisz wiedzieć, uwierz mi. W głab osiedla? O czy mówisz? Kamienne? Przed Szkołą? Czy może obok tego dłuugiego bloku. Jeszcze sie jakoś nie zdziwiłem. Ps. Nie jestem cwaniakiem.....--> pozdrawiam.
Tak bracia Z. leżą
a to soróweczka wzracam honor;-) mój błąd:) ale Pasiacy tam są tego jestem pewien;-) może nie tyle co was ale zawsze....
"co do getta - Wisła i koniec"
Kradziej Piszesz głupoty i tyle
Wiadomość zmieniona (09-01-05 23:42)
" "co do getta - Wisła i koniec"
Kradziej Piszesz głupoty i tyle"
... prpste przeciez getta, biezanow i strusia jzu sie na craxe przerzucily
Azory – Wisła
Stare Podgórze- Wisła
Olsza 2 - Wisła
Grzegórzki Nowe - Wisła
Ruczaj - Wisła
Borek Vęcki - Wisła
Bieżanów - Wisła
Płaszów Stary - Wisła
Bronowice - Wisła
Prądnik Czerwony - Wisła
Prądnik Biały – Wisła
Dywizjonu 303 - Wisła
Tyniec-Wisła
Kazimierzowskie - Wisła
Bielany-Wisła
Wysokie – Wisła
Kościuszkowskie –Wisła
Strusia - Wisła
Lotnisko - Wisła
Jagiellońskie - Wisła
Kalinowe - Wisła
Wola Justowska - Wisła
Urocze - Wisła
Złotej Jesieni – Wisła
Złocień-Wisła
Łobzów- Wisła
Nowa Wieś – Wisła
Łagiewniki – Wisła
Gromady- Wisła
Nowy Kleparz- Wisła
Zarzecze- Wisła
Europejskie-Wisła
Skotniki-Wisła
Os.Giebultow-Wisła
Wieczysta –Wisła
Witkowice-Wisła
Górka Narodowa- Wisła
Stoki – Wisła
Mistrzejowice Nowe – Wisla
Willowe-Wisła
XXX-Lecia - Cracovia
Grzegórzki Stare - Cracovia
Groble - Cracovia
Podwawelskie - Cracovia
Wola Duchacka - Cracovia
Piaski - Cracovia
Prokocim Nowy - Cracovia
Kozłówek - Cracovia
Płaszów - Cracovia
Rżąka - Cracovia
Salwator - Cracovia
Dąbie - Cracovia
Przy Arce - Cracovia
Albertyńskie - Cracovia
TysiącLecia - Cracovia
Oświecenia - Cracovia
2 Pułku Lotniczego - Cracovia
Bohaterów Września - Cracovia
Piastów - Cracovia
Siemaszki-Cracovia
Niepodległości - Cracovia
Górali - Cracovia
Wesoła – Cracovia
Kazimierz- Cracovia
Stare Miasto- Cracovia
Kliny – Cracovia
Żabiniec – Cracovia
Wzgórza- Cracovia
Olszanica - Cracovia
Opatkowice-Cracovia
A ty piesek z kąd o tym wiesz, masz ojca w policji, napewno, albo sam odrabiasz wojsko kundlu!!!!Nie interesuj się nie swoimi sprawami!!!!DO BUDY!!!!!
[IMG]http://img152.exs.cx/img152/8105/ganjachar42lc.gif[/IMG]
sml
kolejnym dzieckiem na forum jestes ty łajzo za opisywani takich rzeczy na forum... wytnijcie posty tego łba sml.
dev -
co do getta
jezeli ja pisze glupoty to jak nazwac to co ty wypisujesz ? na samym placu getta Cracovia na dzien dzisiejszy nie istnieje. Co innego w Podgórzu ale nie na getta...
sml niewiesz co mówisz!!!Chciałbym cię kiedyś spotkać!!!!Inaczej byś szczekał!!!Naprawde prożba o skasowanie tych trutni wiślackich bo az nieprzyjemnie się chodzi po forum!!!
[IMG]http://img26.exs.cx/img26/2308/ganjachar43wm.gif[/IMG]
kradziej na samym placu moze nie ale uliczki przyległe do placu ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)