dev !!!!! napisał(a):
> Kid to w takim razie bardzo mało wiesz o Getta i okolicach
> placu...
>
dev: masz racje wiem bardzo malo o Getta ale swoje slyszalem o tamtych rejonach :/
-
-
PODZIAŁ KRAKA
powiedz mi kiedy ty chodziles w takiej koszulce po WISLACKIEJ SUCHEJ BESKIDZKIEJ??chyba ze kanalami!!!jest was garstka i jeszcze sie nawet nie pokazujecie. nie pisz glupot!!TYLKO WISLA!!!
Ladny debiut ;-)
W moim poscie chodzilo mi o Sucha Beskidzka oczywiscie,dla niekumatych;-)
To może mi ktoś wytłumaczy dlaczego w sondażach Wisła ma około 350 tyś kibiców(sympatyków itp..)? A Cracovia ....lepiej nie pisać skromne 30tyś!
Coś z tym podziałem Kraka jest nie tak!
No bo do sondaży bierze się kibiców z całej Polski, a nie z samego tylko miasta. W Kraku jest w miarę równo, natomiast dołanczając kibiców z poza Krakowa Wisła ma wielką przewagę liczebną, no ale ci kibice to w dużym stopniu fascynaci dobrej piłki, prezentowanej w ostatnich latach prze gts
WAWEL w każde wakacje:> nie widziałeś nigdy??:> trzy Pasiaste koszulki:> przewaznie w pizzeri przy rynq:> albo druga pizzeria jest troche dalej w takim domu na górce;-) bylismy tam codziennie w wakacje przez około 3,5 tygodnia;]i tak co rok:D
może był wtedy na koloni w krynicy :]]]
rasta
nikt powazny nie podważa waszej wyzszosci na ruczaju.... wzieliscie sie na ostro z tamtejesza Cracovią ale jak pewnie sam wiesz nie zawsze jestescie z nimi do przodu co jeszcze kilknascie miesiecy temu bylo nie do pomyslenia.....
co do getta - Wisła i koniec
Lipton- jak nie jestes czegos pewny to przemilcz ta kwestie. Wisła w okolicach Nk w strone rynku zawsze byla i bedzie ale na pewno sie nie powieksza. Nie prują sie wiec sa traktowani jak powietrze.
Ryan - hehe fantasta i zartownis
Wiadomość zmieniona (08-01-05 20:12)
...prawda w Suchej B. są PASY bo jezdze tam i widze....
...choc wiecej kibiców jest,niestety za gts
Kradziej
Ruczaj niestety troszkę podupadł,z Wasza wielką, bynajmniej nie chuligańską pomocą.
Wcześniej ci Wasi stamtąd nie mieli by grama szancy by być choć raz do przodu...według mnie
"pozdro" dla Wieliczki a reszta w podpisie "MarcinaKSC"
north
specjalnie nie pisalem nic konkretnego zeby nie wywolac tu burzy kumatych... i nie mialem tez zamiaru pomniejszac sily ruczaju.... chcialem tylko uciac te pierdolone procentowe wyliczanki ile kogo na ruczaju.... i pokazac ze ostanio Nasi całkiem ladnie sie tam pokazali....
co do tej "nie chuliganskiej pomocy"
wiem o co Ci chodzi, i koniec tematu, nie mam zamiaru sie przekrzykiwac z gorącymi głowami kto tu ostatnio pomaga trafiac ludziom do kryminalu... zreszta ostatnio na Naszej lini duzo tych afer i kilka "pozdro" tez moglbym umiescic....
kradziej
procentowe wyliczanki śmieszne
dziwne sytuacje po obu stronach
psy na jakiejś kurwicy (sanki za byle gówno i u nas) - chyba przebrała się miarka
tyle chyba w skrócie
kradziej zgadza sie
Wiadomość zmieniona (16-01-05 01:25)
mam taka "mala" prosbe.odpierrdolcie sie od ruczaju.chuuj was wszystkich obchodzi co tu sie dzieje ,no chyba ze jestescie z zamoyskiego i sie chwalicie co wiecie-tak na marginesie.
bez urazy :)
north
"psy na jakiejś ****icy (sanki za byle gówno i u nas) - chyba przebrała się miarka" pijesz do jakiejs konkretnej sprawy? szczerze to nie zabardzo rozumiem o co Ci chodziło w tym zdaniu?
rasta- pozyjemy zobaczymy:)
odnosnie Ruczaju 3 strony to powiem szczerze ( bez napinania sie ) bo akurat jestem z tamtad. Duzo wiecej jest Wisełki ( ale sa podzieleni na grupki) , ale cracovia jest a dokladnie byla lepiej zorganizowana. Ale teraz niema braci Z. i kilku innych pasiastych z 3 strony a niema ich tylko i wylacznie przez swoja "glupote". Bez tych braci cracovia na 3 stronie jest poprostu nikim, taka jest prawda. Teraz na 3 stronie mozna powiedziec ze cracovi niema w ogole poza kilkoma 15 latkami ktorzy nie potrafia wiecej niz cos powiedziec przez internet i w nocy napisac jakis napis na murze
Wiadomość zmieniona (09-01-05 01:24)
sml - ty ich pogoniles ?
north
"Ruczaj niestety troszkę podupadł,z Wasza wielką, bynajmniej nie chuligańską pomocą."
wasz wymarzony scenariusz.
Wiadomość zmieniona (09-01-05 10:02)
kradziej
mi chodziło o to o czym ty piszesz w poście "bez sprzętu"
czyli o zmniejszoną toleracnję u psów na obie strony konfliktu
marcinksc ??? tzn jak wymarzony?
Wiadomość zmieniona (09-01-05 10:24)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)