pMaHsDy
chodziło mi wlasnie o te uliczki przylegle do wrocławskiej wlasnie w kierunku alej..... skladową i okolice dobrze znam, troche temu przeprowadził sie tam wlasnie chlopak od nas i musze przyznac ze troche sie zdziwilem ze tam Nas tylu.....
-
-
PODZIAŁ KRAKA
Brock napisał(a):
> (Energy2000)Spytkowice-Cracovia
Z tego co wiem to Energy jest w Przytowicach ;-)
wiem sorki pomyliłem się:D juz poprawiłem
Miechów to przewaga Cracovii każdy ci to powie jakos tam nie ma grafów zwisły bylo pare vlep w wakacje ale pozrywałem a Cracovii są vlepy po drugie zobacz se Cracovia ma tam Fanklub kiwi idioto!!
Kradziej - dzięki za uznanie:-) u nas zawsze były Pasy, może ekipa nie jest wielka, ale wierna:-)))
FANKLUBY CRACOVII:
-WIELICZKA
-NIEPOŁOMICE
-PROSZOWICE
-SKAWINA
-PRZEMYŚL
-JAROSŁAW
-MIECHÓW!!!!
-SUCHA BESKIDZKA
-KRZESZOWICE
-TRZEBINIA
-ANDRYCHÓW
-NIEDŹWIEDŹ
-SIEPRAW
-OŚWIĘCIM
-ZAKOPANE
-LIBIĄŻ
-BIAŁA PODLASKA
-RADOM
-RZESZÓW
-JAWORZNO
Wiadomość zmieniona (29-12-04 13:23)
i Jaworzno;-)
MisIIek wiesz co to jest poczucie humoru? :) A nawiasem mowiac cracovia_nh dobrze napisal,o tych 10-latkach,ktorym sie wpaja od malego,ze Cracovia to same przezuty...Ale nie chce rozmywac tematu,bo to jest "temat rzeka" :)
COŚ MI SIE WYDAJE ZE WOLBROM ALE NIE JESTEM PEWIEN
Ja znam Wiślaka z XXXlecia :))))
co nie zmienia faktu że są tam szczątkowe ilości
a od Kijowskiej, Mazowieckiej proszę z daleka, może i tam jest przewaga Wisły, ale na pewno nie jest nigdy nie było i nigdy nie będzie 100%!!! I nie ma że to jest Wisła - kiedyś tam była ogromna przewaga, teraz jest nas coraz więcej...
to jest matecznik porządnych Pasiaków, a Wiślacy? tam Vlepki Cracovii są, a i napisy na murach Cracovii się pojawiają... Małolaci pójdą za Cracovią, i nie będzie że przerzuty, po prostu dorośnie nowe pokolenie - pokolenie kibiców Cracovii...
Z opisu osiedli syna dziewicy z którym się zgadzam (z wyjątkiem Stoków, uważam że tam są czworonożni). Jasno wynika że mamy więcej osiedli w Cracovie niż oni.....:) Z tym że nas z każdym dniem przybywa a ich pewnie teraz zacznie ubywać:) Tak ma zostać....
Owszem, na Kijowskiej i Mazowieckiej nie ma 100% wisły, choć jest tam jej znaczna większość, ale napisy na murach to w dużej części zasługa ludzi, którzy tam nie mieszkają, czyli tak zwanych wjazdów....więc nie przesadzajmy z aktywnością miejscowych....niestety prawda jest taka że tam jest duża ilość wiślaków i należy te tereny niestety przypisać do wiślackich, choć nie w pełni - ale 100% to chyba nigdzie nie ma....
Pokuś. : tak, Poręba koło Myślenic, Dobczyc itp.
bywasz? :)
zim zum napisał(a):
> no w końcu ktoś napisał jak należy.Masz racje panuje u nas
> tolerancja,każdy wie kto za Wisła ,a kto za Cracovia ,ale nikt
> sie nie goni,tak powinno byc wszedzie.Z tymi małolatami to cie
> troche ponioslo,a i Janaska jeszcze istnieje.Generalnie jest
> spoko.Pozdrowienia ze Starego (w większości wiślackiego :P)
> Podgórza.
No nie do konca mnie tak poniosło bo w porównaniu z czasami do 97 roku
To jest na getta teraz wiecej małolatów którzy sie udzielaja u was ( ultras itd. ) i janaska to juz nie ten potencjał co dawniej ...
co do jaworzna to jest tu was troche jeden w byczynie paru na podlezu (chyba 3) i pewnie kots jescze o kim nie wiem ale czy to taki fan club to nie wiem Jaworzno jest specyficznym miastem numer 1 Gks pozniej Rch,mysle ze dalej Szczakowianka(coc ekipa wogole nie huliganska ) Victoria(na ktora chodzi jaworznicki Ruch i Wisła i paru jescze innych fanatykow i jesli bylby awans to Vicotria mogla byc byc znowu bardzo mocna)pozniej jest Zaglebie Sosnowiec, Gks Tychy (choc pewnien nie jestem) Hutnik (2-3gosci) Legia WIdzew kiedys Pogoń Szcecin!!! co do Cracovi to powiem tyle wogle was nie widac zadnych vlep grafiti tez nie widzialem zadnego a anty pasy sa (przynajmiej 2 )!!!! moze i jest was tu z 10 -15 ale wogole was nie widac!!!! co do Wisly to celowo nic nie napisze
a co do goscia o linku ANTEK L to wez nie pisz glupot bo w chrzanowie jest praktycznie sama Wisła i watpie zeby cos sie syzbko zmienilo a juz napewno nie zmieni sie w ciagu 2-3 lat jak napisales....
SZWADRON JAWORZNO -TYLKO WISŁA
CRACOVIA F.C Wieliczka
Pasiasta Wieliczka :--))))
Adam Akustyk Opolska i większośc bloków w stronę Pizza Hut jest bardziej Wiślackie niżCi się wydaje.Od Pizzy w strone Wybickiego zgadzam sie zdecydowanie Cracovia. Jesteście razem z Siemaszkami jedyna dużą oazą pasów na Wiślackich terenach.
jaworzno ???? ja sam znam ponad 20 osób z jaworzna Pasiaków;-) znaczy sie mialem zejecia z dwoma wojskowymi klasami z jaworzna wszyscy Pasiaki.....
No to zes mnie Browar rozbroil.
Ale niech bedzie.
I nie jest ich wiecej niz mi sie wydaje, bo wszystkich ich znam.
Wiec wiem ilu ich jest, i co to za typy.
Pozdro.
A wiec prosze szanowny Klebi o definicje slowa Fan Club. Czy miejscowosc z której na kazdym meczu jest obecnych ok. 10 kibicow mozna nazwac FC czy nie. A jesli mozna wiedziec to napisz ile osob jezdzi na wisle z Jaworzna.
Brock napisales ze w Oświęcimiu jest nasz FC. Ile osób ok. z tamtąd jezdzi??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)