pMaHsDy napisał(a):
> SaNtO - Tonie są na końcu Łokietka, a ja mówię o pączątku....od
> Wrocławskiej do torów
> CRACOVIA -ŁOKIETKA!!!!!!!!
>
od Wrocławskiej Łokietka idzie przez xxxlecia i potem na prądnik i kończy się własnie przed toram gdzie jest tylko pare domków ( ta łokietak o której mowisz ze jest Pasiasta ) więc nie rozumiem ...
-
-
PODZIAŁ KRAKA
jezeli chodzi Ci o ten "drugi podział" to najlepsze zawsze byly i są na Szlaku :) stara gwardia ze słowiańskiego to jest DRAMAT..... zawsze przechodząc tamtendy zastanawiam sie komu one sa do szczescia potrzebne?
Wiadomość zmieniona (28-12-04 20:59)
zwlaszcza takie dwa charakterystyczne tlenione nosorożce jeśli kojarzysz:)
kojarze te "byki"/ dzielnicowa nazwa/ na szczescie tylko z widzenia:)
w energy 2000 wiekszac pieskow,sa tez nasi ale mniej,co ciekawe Hutnik tez sie pojawia :P:P:P
na teatralnym cracovia i hutnik a wisla to male szczyle
> Musze wam otworzy oczy na podzial Cracovia-Wisla w Bronowicach:
> jestem z Widoku i to wyglada tak ze malolaty w wieku 10-14
> faktycznie sa za wisla ale co oni znacza....70 % to Pasy tyle
> ze nie afiszuja sie z tym ale SA i ZAWSZE BEDA. Starej Gwardii,
> ktora byla na Widoku juz z 5 lat nie ma. Z parudziesieciu
> konkretnych psow,zostalo 2 lub 3 i z nimi jest sztama.
> Generalnie wsrod starszych jest Cracovia a bardzo malo
> wisly..jestem stad to wiem lepiej...reszta Bronowic to wielka
> niewiadoma:sa Pasy ale sa tez psy. Apeluje by zmienic ten durny
> poglad o Widoku ze jest wislacki...tu jest tylko 2 malolatow z
> "mlodej krwi" ale nic nie robia bo sie boja...moja w tym glowa.
> Nie obrazajcie Widoku bo z niego calkiem pokazna grupa osob
> jezdzi na Pasy. A ze na osiedlu nie ma graf Cracovii to
> luz...zalatwie je razem z dobrym ziomkiem,bo juz raz to
> zrobilem. Dojezdzajac do Widoku jest pare wrzutow Cracovii. Na
> Rydla tez jest Cracovia ale nie wiem jak liczna. Widok wislacki
> to glupi mit z dawnych lat ale juz dawno temu wygasl i bardzo
> dobrze!!!! *Cracovia* Pany *Narod *Wybrany*
> P.S.
> Mydlniki-prawie w calosci Pasy
> Olszanica-Pasy
Z wiekiem 10-14 lat to lepiej nie przeginac go okaże się że Prokocim, Piaski i Kozłówek też są za WisłąSnakE KSC napisał(a):
Chłopaki szkoda, że tracimy obiektywizm w temacie o osiedlach:(
Na forum Wisly maja identyczny temat tylko zupelnie inne zdania ;)
A tak poza tematem TO RYNEK GLOWNY TYLKO I NA ZAWSZE PASY!!!
Na forum wisly,czytajac ten sam temat dochodze do wniosku,ze 10-20 lat temu caly Krakow byl za wisla,tylko ta "moda: na Cracovie spowodowala,ze wszyscy zaczeli sie "przezucac" Ja pierdo... poprzewracalo im sie we lbach :) Tam kazde osiedle wg nich bylo "wislackie",Cracovia nie miala kibicow,bo na Cracovii sa tylko "przezuty" :) Normalnie masakra!!! buahahahahah
Moze My z kosmosu wszyscy przylecielismy? :> eheheheh Szkoda gadac... :)
rozrabiaka nie dziw sie ze tam tak pisze jak tam wypowiadaja sie 10 letnie dzieci to skad one maja wiedziec jak bylo 10 lat dla nich kazdy napotkany pasiak jets ''przezutem ''
możecie zobaczyć co tam pisza o Siemaszkch bo mi się ich forum nawet czytać nie chce ...
SaNtO - ja mówię o terenach pomiędzy wrocławską a 3XL, i o tych torach które są przy 3XL (tych takich bardzo szerokich z bocznicami), z tego co kojarzę to Ty mieszkasz chyba w okolicach 3XL/Siemaszek więc powinieneś wiedzieć o które tereny mi chodzi - Składowa i tamte okolice....
Do Kradzieja - Nowy Kleparz to Wrocławska i uliczki od niej odchodzące, ale tylko w stronę rynku (czyli alej), bo w drugą stronę od wrocławskiej to już nie jest Kleparz tylko Krowodrza (niestety mało kto wie o tym)- i tutaj wisły nie ma!!!!Cały teren pomiędzy szpitalem wojskowym a jednostką wojskową to jest Pasiasta Krowodrza!!!!Wrocławska stanowi granicę...
Czy ja naprawdę mieszkam aż na takim zadupiu????????Przecież do rynku mam 15min na nogach.....
ŁOKIETKA - CRACOVIA
O kurna...... napisałem "wisła" z dużej litery
PRZEPRASZAM!!!!!!!!:-)
ŁOKIETKA - CRACOVIA!!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (29-12-04 01:29)
Brock... jeśli dla Ciebie Miechów to Cracovia... to radzę Ci wytrzeźwieć.. albo wyjść z domu...
No dla mnie to ten rejon nie jest taki malutki znowu, bo obejmuje w sumie 6 ulic, a trochę bloków i kamienic przy nich stoi, tyle że głównie stara zabudowa więc drapaczy chmur nie ma, bloki co tu są to też głównie czteropiętrowe.....a Górka to się dopiero od torów zaczyna przecież....
Co do Kijowskiej to znam tam Pasiaków, ale mała grupka
Aha - zapytanie jeszcze - czemu jak piszę "wisła" z małej litery, to wyświetla się potem z dużej i nie mogę tego zmienić, ja tak nie chcę....?
Browarnick napisał:
[i]Adam Akustyk dobre................tylko szkoda, że nie prawdziwe.
Wisła Kraków[/i]
No ja tu zaraz zwariuje, skad wogole jestes?
Przypominam Ci, ze Opolska to juz podobno nie XXX Lecia, sami uwazaja sie za suwerenne pseudosiedle.
Zreszta nie ma o czym gadac, jest ich z 10 i z kitrajca jezdza na mecze.
A na samym 3XL nie ma wislakow, ktorzy sie z tym obnosza ze jezdza, i ze wogole sa.
Pozdro
EUROO napisał(a):
> SIEPRAW-CRACOVIA!
A mi sie nie wydaje, zeby Siepraw byl za Cracovia
Pamietam jaka mielismy akcje na meczu z tymi wiesniakami
Jebane czworonogi przyjechal pozniej do Nas (na KZM) z ochrona - chcieli stadion dla ludzi zamknac bo sie bali ze nie wyjada ;-)
A jeszcze chcialem dodac, ze w tym czasie u Nas byla sama Cracovia w druzynie ;-)
Takze jak dla mnie:
SIEPRAW=WISLA!!!!!!!!!!
a w której to części krakowa leży?
zim zum a kiedy Kazimierz był wiślacki?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)