wazuuup - od aleji w stronę rynku sama Cracovia, po drugiej stronie aleji sama wisła - tak ale tylko do wrocławskiej, bo dalej to już tylko Cracovia...
a w sumie na nowym kleparzu (czyli tam gdzie wisła) to też już niestuprocentowo, bo z tego co mi wiadomo to jest tam grupa małolatów za Pasami
-
-
PODZIAŁ KRAKA
kuźnica kołłątajowska (?) ?
Ugorek itp.. raczej wisla.. ale jest tam naprawde wielu pasiakow..!! Oglonie vlep tam malo zarowno pasow jak i psow... lecz male przewaga ich! ale kilka przerpobionych napisow psiarni jest :) Kiedys bywalem tam prawie codzinnie, teraz, raz, dwa razy w tygodniu ale nikogo w barwach nigdy nie widzialem..!!
Wiadomość zmieniona (27-12-04 21:51)
A co do Wieczystej to 99% Wisła :(
no w końcu ktoś napisał jak należy.Masz racje panuje u nas tolerancja,każdy wie kto za Wisła ,a kto za Cracovia ,ale nikt sie nie goni,tak powinno byc wszedzie.Z tymi małolatami to cie troche ponioslo,a i Janaska jeszcze istnieje.Generalnie jest spoko.Pozdrowienia ze Starego (w większości wiślackiego :P) Podgórza.
Odnosnie tego co kolega mówił,ze go PAsiaki chcialy lac to pewnie jacyś przyjezdni.
Generalnie to nie ma takiej dzielnicy gdzie wszyscy sa za Wislą lub Cracovia,zawsze jest jakaś ekipa przeciwna.
Nie widziałem tam Opatkowic-jak dla mnie to zdecydowanie tam rządzicie,czyli Pasy
pMaHsDy- Nowy Kleparz jest jeszcze przed alejami (patrząc od rynku) i napisałem że tu jest w przewadze Cracovia. (Pisze że wprzewadze bo mój ulobiony kolega, który jest za Wisłą przypomniał mi, że też jest tu troche Wiślaków)
Dementor napisał(a):
>
> Żeby rozwiać jeszcze jedną kwestię?: oś. Ruczaj rozrasta się w
> ogromnym tempie: nowe osiedla powstałe na wysokości Kampusu UJ
> nie nazywają się już Ruczajem (oś Europejskie i kilka
> następnych) i jeszcze w drugą stronę: oś. Szuwarowa - jak tam
> jest?
>
> I jeszcze jedno - w Pychowicach ok 2km w lini prostej od
> Kampusu UJ też jest już pokaźne osiedle bloków (TBS) - też nik
> nie wspomniał o nich.
>
Co do osiedla europejskiego widziałem napis wisła wogole wszystko co jest koło kampusu i ciagnie sie az do sktonik to wisła mam tam kumla i mowi ze niestety jest tam wisła:( moze kiedys to sie zmieni zobaczymy teraz przewine troche o miastach wokoło krakowa;
TO JEST MOJE PRYWATNE ZDANIE Z KTÓRYM NIEKONIECZNIE MUSICIE SIE ZGODZIC!!
TYNIEC-RACZEJ WISŁA ALE ZNAM TAM PARU PASIASTYCH
SKAWINA-NIESTETY TO SAMO WISŁA CHOCIARZ TO CO SIE TERAZ TAM DZIEJE NAPAWA OPTYMIZMEM ZE PASISCI IDA W GÓRE ZOBACZYMY ACH TE SKAWINSKIE KLIMATY (POWIENIEN BYC TEMAT SKAWINSKIE KLIMATY BO CO JAKIS CZAS SIE DOWIEDUJE ZE TTAM KOGOS POSTRZELILI ITD.)
SŁOMNIKI-WISŁA:(
CHRZANÓW-WISŁA ALE KSC JEST I IDZIE W DOBRYM KIERUNKU
WADOWICE-WISŁA:(
ANDRYHÓW-CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SIEPRAW-CRACOVIA!
MIECHÓW-NASI PRZEWAZAJA!!!
SUCHA BEZKIDZKA-PSY:(
MYSLENICE-PSY:(
I TO TYLE Z MOJEJ STRONY
SKAWIŃSKA BRYGADA WIŚLACKICH CHULIGANÓW ;]
No u nas duzo wisly niestety, ale o wiele mniej niz dawniej. Pomału jest nas coraz wiecej. Za 2-3 lata powinno byc juz wszystko tak jak ma byc.
A jak sprawa wyglada w Krzeszowicach?
Wieliczka-Cracovia
Niepołomice-rządzi tu Cracovia
Trochę Cracovii jest w Trzebini
A w Krzeszowicach jedno osiedle jest za Pasami reszta to czworonogi...
Jedno oseidle jest też Cracovii w Przemyślu.....:)
jesli juz mowa o fan clubach wokol Krakowa to Suchej Beskidzkiej jest Cracovia . A do naszych f.c. mozna zaliczyc dosc silną Wieliczke ,a takze inne jak: Proszowice.Trzebinia,Zakopane itd..
a i pasiaki sie znajda w Jaworznie, i Libiązu, moge poswiadczyc sam, bo znam takowych.
wazuuup - ja w stu procentach się z Tobą zgadzam, chciałem tylko podkreślić, że wisła w większości jest tylko od aleji do Wrocławskiej, bo za Wrocławską do samych torów jest sama Cracovia - to dla niewtajemniczonych, a od aleji w stronę rynku to nie jestem aż tak dobrze wtajemniczony, żeby się wypowiadać....
A w Myslenicach co jest?? Cracovia czy Wisla?? bo chyba nie sa wszyscy za Dalinem Myslenice??
Wiem ze w Porębie ( taka wieś za myslenicami) to są raczej Pasiaki :]
Poręba rlz ! :) KMWTW
jaworznie są i to nawet cxhyba sporo:>
no Poręba jest Pasiasta ale chyba dopiero od awansu Cracovii do pierwszej ligi bo wcześniej jakoś tego nie było tak widać.....
Ale lepiej późno niż wcale :]
ale piszcie np ze jest 50/50 jesli na danym osiedlu sa grupy ktore potrafia sie przeciwstawic sobie,a nie np na biezanowie znam 2 czy tam 10 Pasiakow wiec Biezanow to 10% Cracovia. Chodzi o takich ktorzy sie ujawniaja. Bo takim torem myslenia to nie ma osiedla 100% za Wisla czy Cracovia.Bo ja znam np kilku Wislakow z piastow i co piastow to 10% Wisla?oczywiscie ze nie chodzi o tych ktorzy sie ujawniaja.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)