hehe Baster jest z Biezanowa czyli 2% ;)
Sam co jakis czas odwiedzam Biezanow Nowy i jeszcze jeden Pasiak wiec nie jest zle.
Zreszta ostatnio to nawet Napis Cracovia na balkonie widzialem :D
-
-
PODZIAŁ KRAKA
co do Bieżanowa: to znam 2 osoby stamtąd i to kibice Pasów od dawna.
Żeby rozwiać jeszcze jedną kwestię?: oś. Ruczaj rozrasta się w ogromnym tempie: nowe osiedla powstałe na wysokości Kampusu UJ nie nazywają się już Ruczajem (oś Europejskie i kilka następnych) i jeszcze w drugą stronę: oś. Szuwarowa - jak tam jest?
I jeszcze jedno - w Pychowicach ok 2km w lini prostej od Kampusu UJ też jest już pokaźne osiedle bloków (TBS) - też nik nie wspomniał o nich.
Na Bieżanowie jest pary dobrych chłopaków z Cracovii i jest ich troche nawet bym powiedział, nie zapominajcie o legandarnej fladze Pasów Bieżanów N. Ktoś tu jeszcze o Olszanice pytał,to jest w kierunku Zoo,dojazd autobusem 192,jakos przed Balicmai sie znajduje,oczywiscie rządzi tam Cracovia :)
pMaHsDy: Nie zapominamy o Łokietka, tylko ona jest tak w chuj długa że szok. Jak mówisz o częsći od Wrocławskiej do wiaduktu to git, chyba że o innej części. Czesto tam w wakacje bywałem (dokładnie Składowa) jak trzeba było gablote "Voltami" napędzaną na miasto zabrać :)
Tak poza tematem. Jedna z przecznic od Łokietka nazywa się Konopna :)
to jest jeszcze nawet za komisariatem powiatowym czy jakos tak sie on nazywa prawie przed granicami miasta. Strasznie śmieszną akcje tam przeżyłem ale to kiedy indziej jak coś.
A, Tyniec ?
Centrum D
10% KSC 90% HKS :)
OCeeee Deeeeee OCeeeeee Deeeeeee ! :)
Wiadomość zmieniona (27-12-04 11:05)
A ja wam powiem tak jestesci w sporym błedzie odnosnie biezanowa jest tu sporo pasiakow ja znam co najmniej 10 osob i spora czesci z nich jezdziła na pasy w III lidze
BartAcid - mówię właśnie o tym odcinku między Wrocławską a torami kolejowymi - Składowa, Łokietka i wszystko co pomiędzy nimi:-)))
A co do Łobzowa to też znam Pasiaków stamtąd....
A Wieczysta Ugorek Akacjowa?
jeszcze odnosnie pradnika czerwonego to jest tam okolo 10% Cracovii znam tam z 10 pasiakow
no tak na pradniku czerwonym to znowu nie jesttaki bastio wisły ...
Fiore - mieszkałem tam przez wiele lat. Jeśli chodzi ci o XXIV to jesteś w ogromnym błędzie. Tam jest zdecydowana przewaga wisły i wiem to od gościa który tam chodził. Nie twierdze że nie ma tam Cracovi ale to jest zdecydowana mniejszość.
Jeśli chodzi o okolice całodobowego - jak napisałem wcześniej zgrubsza po całej Olszy są rozsiani Pasiacy. Nie kwestionuje że oni tam są ale to już nie te czasy gdy było nas tam więcej. A pamiętam jak okolice liceum, polfy i właśnie całodobowego to była praktycznie sama Cracovia a okolice 75 to było większość wisły. Teraz się to troche popiepszyło..
ale czasy się zmieniają...
coraz Nas więcej....
nie chciałbym tu nic sugerować.... :)
strasznie się wkurzyłem na to graffiti wisły koło 24 i idę to dzisiaj zamalować ;-)
Z Łobzowem to bym sie niezgodzil tak jak Piotr_Sanocki bo bez kitu jest tu dosc duza grupa Pasiaków nawet moglbym powiedziec ze jest 50% na 50%
Lecho3 napisał(a):
> A Wieczysta Ugorek Akacjowa?
Z tego co mi wiadomo to Wieczysta raczej za Wisla :-(
niech się lepiej specjaliści wypowiedzą o Wieczystej ;-))
Nowy Kleparz- od aleji w strone rynku Cracovia. Po drugiej stronnie aleji Wisła. Wiem bo tu mieszkam :)
Tak mi mowil tylko typ, ktory mieszka na Wieczystej a jak tam jest naprawde to nie wiem :-(
Na KZM jedni mowia ze sama wisla a inni ze sama Cracovia - a prawda jest taka ze 50/50 :-(
Autor: hycel_ksc (195.150.144.---)
Data: 26-12-04 22:10
Getta to sama Wisła!!Jebane psy!!!
no i sie bardzooo mylisz !!! Czesto tutaj bywam i jest tutaj naprawde spora liczba pasiaków, ogulnie panuje na tym terenie tolerancja i nie jest juz tutaj taka jak dawniej :D Wisły wg. mnie 65 do 35 % w tym ze to nie jest juz ta wisła co dawniej ( Janaska ) głównie przewazaja po ich stronie małolaci a reszta ...
Wiadomość zmieniona (27-12-04 15:47)
prawie całe Łagiewniki są za Pasami.............
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)