Kid moje pare : ustawiales sie tu ??nie to gówno Cie obchodzi ten temat ;]
Ironiujesz i wywołujesz nie potrzebne sprzeczki:> Pozdro!
Wiadomość zmieniona (01-01-05 15:26)
-
-
Spotkanie - zobacz!!!
-=KsC_Qr2nOw=-: jakie sprzeczki ?? o co chodzi ??
Z tego co wiem to pusalem Wam tylko, ze lepiej byloby sie do Enigmy umowic i tyle :/
Nie wiem o jakie sprzeczki Ci chodzi...
o te ze mna ktore prowadzisz w tej chwili dobra nie wazne skonczmy temat;]
Ja byłem musieliśmy sę minąć, z Zubergiem spotkałem się po meczu. Nic się nie stało trzeba obgadać nowy termin nalepiej na hokeju.
Kid ty naprawde jesteś niedowartościowany, współczuje Ci.
Korba: Twoje zdanie :/
Mielec
czyli jednak się stoczyłeś ?:|
Nie Santo nie stoczylem sie.
A co???Zmieniasz o mnie zdanie??
nie - żal mi Cie tylko :)
Santo jeszcze duzo musisz przezyc i zrozumiec,ze nie warto w niektore sprawy sie mieszac bo mozna sobie zycie spaprac.Ale to dopiero dojdzie do ciebie za pare lat (jezeli zmadrzejesz)
A tak wogole to to jest moj wybor i nkt nie powinien sie w niego mieszac.
A jezeli krytykujesz mnie za to,to sam sobie zaprzeczysz to co mowiles przy neszym ostatnim spotkaniu."ja sie nie zmienie"
wkurza mnie to gadanie typu " kiedyś to zrozumiesz " co mam wiedzieć to wiem ! i co o tym sądze to już Ci mówiłem
a co do tego co zacytowałeś to nie rozumiem o co Ci chodzi ...
Kiedys to zrozumiesz.Wiecej juz ci tego nie bede tlumaczyl.
ojj Mielec Mielec ... ostatnio tak mi wytłumaczyłeś że się uśmiałem i wiesz o tym ?
mniejsza o to ...
pozdrawiam
64 dni później
Hop !!
To może jakiś nowy termin ustalimy , np przed lub po meczu z Zagłębiem.
Co wy na to??
przydała by się na Cracovii jakaś "fana" anty komunistyczna w klimatach;-)
Santo widziałem CIe na hokeju:) i przynajmiej po twojej młodzieńczej twarzy twierdze ze,,kiedyś " popatrzysz na świat inaczej:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)