Teraz pisze na konto "Pokuś"bo musze a nie na tym co zawsze "Pokuś."
nie wiem czemu zostaółem wylogowany i nie wykryty.a za huja nie pamietam hasła, żeby spowrotem pisac u "siebie".POMOCYYYYYYYYYYYYYY
Wiadomość zmieniona (23-12-04 17:39)
-
-
1148 - upadek cywilizacji Pokusian ;-(
Pokus ty to jestes zakrecony!!!!!!!!!!!!!!
Powazka..bez jaj.Daj sobie mój profil "Pokuś" i "Pokuś." .Dla mnie to jest wqrwiajace bo zaczynam od kilku jebanych postów i mimo iz mnie to wali czuje sie jakbym był kolejnym nowym dupkiem na forum
Autor: Pokuś (195.136.246.---)
Data: 23-12-04 16:35
Powazka..bez jaj.Daj sobie mój profil "Pokuś" i "Pokuś." .Dla mnie to jest wqrwiajace bo zaczynam od kilku ***anych postów i mimo iz mnie to wali czuje sie jakbym był kolejnym nowym dupkiem na forum
kolejnym nowym dupkiem na forum-w jakim sensie??
QRWAAAAAa ja chce wrucić na Pokuś. MODERATOZY rubta cos z tym !!!!!!!!1 da sie to jakos odkrecic ,?Nie chce być śpikiem z kilkoma postami po zatym przez to strace swoje flo, bo sie wqrwie i pewnie wogule nie bede pisał.Pomuzcie chłopakowi w potrzebie albo chociaz powiedzcie jak to cholerstwo odkręcuiic.
Jepać wszystkich naganiaczy postów !!
Tylko sie nie zapłacz za tymi straconymi postami.... one nie wrócą!
--------Znam Króli Trzech, CRACOVIA ARKA LECH----------
Wiadomość zmieniona (23-12-04 16:54)
To moze ja odpowiem pytaniem:
A nie możesz przy logowaniu, pod spodem dać przypomnienia hasła!!
Żeby Ci wysłało na mejla?!?
PS. A tak na święta to życze Ci; tylu szczęśliwych dni życia, ile straconych postów:P
Wiadomość zmieniona (23-12-04 16:56)
Spokojnie Pokusiu, ktoś juz kiedyś miał taki kłopot....i moderatorzy wysłali mu hasło na maila. Pytanie tylko jak twoje stosunki z moderatorami...
Wiadomość zmieniona (23-12-04 17:05)
hmmm..niewiem.Oni to ocenią
jak by co to
Pokuś. (z kropka) pokus3@poczta.onet.pl
Please, Bite , Proszę , ..-..-.....----...-----.-.-.--...- , Proszu, Żewu pri
Wiadomość zmieniona (23-12-04 17:16)
Pokuś, pogadam z Boolą na GG i on powinien Ci hasło wysłać na mail ;-))
I zmniejsz temat do kilku słów a nie wypracowania! Zakręcony Pokuś ;-))
Ale dajecie w dupe z tym nabijaniem postów!!
Używajcie EDYTUJ POST!!
PS. Czy jest jakiś konkurs na ilość postów?!?
Bo jakbym zaeduytował tamtego który jest kilk do góry to nie wiadomoby było oco chodzi!! Biega oto żeby pisać w jednym a nie jeden pod drugim!!
Jak na Opravców to gra gitara!!
Wiadomość zmieniona (23-12-04 17:32)
Ja nabijam posty aby reklamować stronę którą mam w sygnaturce, cały dochód idzie dla Opravców więc chyba nie macie mi za złe? ;)
Nabijanie w dobrej sprawie nie jest złe!
Wiadomość zmieniona (23-12-04 17:32)
To czemu sam sobie teraś jebłeś poscika zamiast edytowac hmmm???heheh(błędne koło)
Edytowałem i nabiłem :D
Coś Ci się w głowę stało Pokuś... czekaj cierpliwie, a napewno Ci przypomną hasło... Jeśli jesteś w depresji to podbij na GG, pobawie się w psychologa ;-))
A w ogóle możesz zacząć życie od nowa z nowym nickiem :D
No ale zeczywiscie tez bym sie czul strasznie ://////
Masz tylko ponad 600 postów, to można nabić w 6 dni :)
ehhh..Pokuś......to samo miałam........i tez hasła nie pamiętam, i czuje sie dokładnie tak samo jak Ty...;-(((
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)