Karpat/Krośnianki Krosno, Legii, Pogoni Sz., Zagłębia S.
-
-
szybka ankieta -
icek odwal sie od REALU co mówimy tu o ploskich ????klubach ZAGŁEBIE SOSNOWIEC, LEGIA,
Wrzosy Osieczany
Tacy dwaj - jestem pewien (SCS sie kłania), że ewolucja wygladała tak - "y" - "j" - "i". Czyli kiedyś tam, gdyby Kajko i Kokosz chcieli załozyc drużynę piłkarską nazywałaby się Legya Mirmiłowo. W dalszych przemianach Doktor ma 100% rację (jak zwykle, jak on to robi?).
Ja nie cierpię GTS ... i Bayernu Monachium.
SERCE W PASY
A ja jestem pewien , ze Kajko i Kokosz założyliby Mirmilovię...
Niektorzy pisza po 2, 3 a nawet 4 druzyny.
Byla mowa tylko o JEDNEJ
Mój typ : Legia Warszawa
Czarni Staniątki
legia warszawa
zdecydowanie..
mark-jak możesz??? Mam żonę ze Staniątek...
Może jednak wybierzesz Zryw Szarów lub Piłkarza Podłęże???
"Jestem z Prokocimia - tego się nie wstydzę - w sercu ma CRACOVIĘ - wisły nienawidzę" :)
...jak mawia stare, dobre przysłowie ;)
GTS i CWKS
Gówno Tonie Szybko...
szmaciarzy z czarnej wsi pojeb..nej legii wieśniaków z sosnowca i padalcy ze szczecina!!!
Hmmmm... Zdecydowanie wisła. A tak w ogóle to prosze o nie obrażanie mojego królewskiego miasta :) (MYŚLENICE) !
Wiadomo że Cupiałowianke najbardziej nienawidze a Legie jeśli tylko jutro wygra to polubie.
LEGIA-CUPIAŁOWIANKA 2:0
Oby tak było!!!!!
Pamiętać powinniście, że Legii zawdzięczamy jednego majstra!!!!!!
Kiedyś nasze kluby łączyła przyjażń - nie mówię o "nowożytnosci".
Może troche dziwne, ale ja bardziej nie lubie Legły niż wisły. Pewnie dlatego, że to klub z warszawy... A co do wisły to gdyby ich nie było to nie byłoby derbów - a tak może będą za rok:-)) A Ległe mogliby zlikwidować.
LEGŁA LEGIA WARSZAWA...
Temat nie na to forum, nie wiem, czy na jakiekolwiek sportowe i w ogole nie na miejscu. Nie wypowiadalbym sie w nim gdyby nie to, ze chce zasugerowac jego zakonczenie i nie zakladanie podobnych w przyszlosci. Kibicem nalezy byc na tak, nie na nie. Liczenie niecheci jest nie tylko bez sensu, ale i stwarza niezdrowa atmosfere oraz moze nawet prowokowac. Mowiac bez ogrodek: na miejscu moderatorow bym zlikwidowal.
Lexal, masz troche racji, choc sam przyznam, że się wpisałem. Uczyniłem to dla zabawy, gdyż taka wymowe ma ten temat. Oczywiście gozi to negatywnymi kontynuacjami. Pojawił się już post wytykający najdziwniejsze tamaty na tym FORUM, możemy wkrótce zacząć głosować na najdziwniejszy NICK wśród forumowiczów. Od czasu do czasu można wpisac cos głupio - zabawnego, więc nie przesadzajmy, dopóki jest to w granicach rozsądku...
SERCE W PASY
No a tak w ogóle to jest to wielka wypucha Yatzecka i pisze nawet o tym chyba gdzieś koło 15 posta, a niektórzy to nadal łykają jak karp wodę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)