Cześć.
Jestem z Gdynii (jak widać :P)
Poszukuje koszulek lub bluz Cracovii !!
Może ktoś ma link do sklepu Cracovii, może do jakiś aukcji na allegro, w których mógł bym kupić koszulke.
A może macie sklep z odzieżą Craxy (internetowy) ?
Bo przeglądałem Wasz sklep, ale nic nie znalazłem :/
Pozdrowionka z Gdynii !!
Wesołych Świąt !!
Liga Mistrzów , ew. Puchar UEFA !! Jest Wasz ! :)
nARKA.
Wiadomość zmieniona (18-12-04 21:45)
-
-
Koszulki , Bluzy
a.olszowski@cracovia.krakow.pl--napisz maila pod ten adres ....
raul, ten sklepik internetowy cos nie dziala, rowniez napisalem majla kiedys juz dawno na tego majla do dzisiaj bez odpowiedzi , a ty maciek moze poszukaj na allegro, tam koleszka sprzedaje :)
adres ktory podal Raul nie dziala poniewaz: "REALIZACJA ZAMÓWIEŃ wstrzyamana do odwołania"
Byl sklepik internetowy BRONX ale przestal dzialac (nie wiem czemu), rzeczy ktore sie w nim znajdowaly mozesz znalezc na Allegro.
Jescze jak chcesz jakies koszulki itp. kupic to poszukaj tematu Adama Akustyka oferuje tam kilka gadzetow.
Tu kilka wzorów, m in. nowy Triady.
[url]http://www.butik.pl/hateinc[/url]
Pozdrawiam
fajne wzory nadawałyby sie na vlepki
Bede miec od dzis calkiem nowe koszulki.
Wzory wieczorem.
skullboy ma fajne te koszulki :D ja sobie jedna wczoraj kupilem :D ciekawe kiedy dojdzie
curve, daj znać czy doszła ta koszulka do Ciebie bo ja bym tez sobie jedną zmówił i chce mieć pewność, że to nie jest jakiś wał !!
---Znam Króli trzech, CRACOVIA ARKA LECH---
spoko napisali mi ze do 14dni ma byc:) ja sobie kupilem tą CRACOVIA HOKEY CREW :D
tez sie zastanawialem nad ta CRACOVIA HOKEY CREW wiec jak dostaniesz ja to napisz na GG jak to wyglada w rzeczywistosci
a ile kosztuje normalna koszulka pilkarska????
69.......lub 75zł z nazwiskiem......ewentualnie po 40 zł "zwykla" pasiasta....
przynajmniej tak było jesienią....
nie ma za co ;)
pozdro
Wiadomość zmieniona (21-12-04 00:45)
a widzieliscie taka bluze (niechodzi mi o bluze dla wybranych) taka podobna tylko te paski dwa sa biale napis na plecach jest Cracovia gotykiem a na piersi flaga zajebista (bez skreslonej gwiazdy) tylko gdzie ja kupic
Wiadomość zmieniona (21-12-04 16:03)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)