hi, hi
GTS w podziemiu jak nie wypominając PPR!
-
-
Zaprowadź kogoś na Cracovię
Roman, co ty wiesz o Cracovii!!??!!!? Jestes pewnie zakompleksionym intelektualistą z polonistyki lub innego "pedalskiego" kierunku!!!!! Niech zgadnę: pewnie farbujesz sobie włoski i lubisz chodzić do teatru, nie?!!!
Nie potrzebujemy takich przy Kałuży!!!!!!!!
A jakich potrzebujemy, że się zapytam?
Bartosz,niewiem,dlaczego dzielisz Pasiaków na lepszych i gorszych :( ,są pasiakami i to wystarczy.....
A Ro Mana osobiscie znami i nawet niewiesz jak on Kocha nasze Pasy, może nawet bardziej niż TY!
Pozdro!
"pewnie lubisz chodzić do teatru, nie?!!!
Nie potrzebujemy takich przy Kałuży!!!!!!!!"
dżizaz Bartosz ://///
Cos sie ostatnio forum sypie i nie wiem czy nie lepiej by bylo zawiesic jego dzialalnosc na jakis czas bo tylko jakies klotnie i spory wychodza :/
Rock*n*Crack - Cracovia ma dużo indywiualności, dlatego nieraz są zgrzyty ,ale jest przynajmniej przez to ciekawiej :).
Pozdro w Pasy!
Nie uważam żeby obrażanie stałego forumowicza i ogólnie znanego fanatyka pasów przez jakiegoś "kolesia z nikąd" dodawało forum kolorytu..... (i żeby ten kolo był indywidualnością)
Dario: dzieki za info. Moze wreszcie sobie wyrobie i pojde na jakis mecz. Tylko nie wiem czy stara koszulka z dycha "Cracovia Pany!" nie bedzie za mala i smiesznie to nie bedzie wygladalo na mnie.
Bo szalik stary mam jak najbardziej aktualny (przynajmniej mnie sie podoba:)
a do Bartosza: masz cos przeciwko jakimkolwiek studentom? przeciez wiem, ze na Kaluzy nie przychodzi tylko lud pracujacy, kojarzacy mi sie tylko z pier... PRL.
Heh..wracajac do tematu tematu...:-)
Na mecz wzialem swoja druga polowe...Podobalo jej sie...Dziwila sie,ze im ta pilka nie odskakuje i takie tam dziewczece spostrzezenia:-)Balem sie troche,ze ja nuda ogarnie,ale pod koniec meczu przejmowala sie stratami i zmarnowanymi sytuacjami:-)
Moge zapisac sobie...+1:-)
już wyjaśniam ten zgrzycik z Bartoszem..
to taka mała ”szpileczka” od mojego dobrego znajomego, który kibicuje krakowskiej piłce z lekkim niestety wskazaniem na (....)..
wszystko w porządku.. wiem kto zacz i wcale się nie gniewam.. ale gwarantuję Wam, że ów Bartosz sporo wie na tematy piłkarskie i będzie jedną z moich ”ofiar” w akcji ”Zaprowadź kogoś na Cracovię”.. to znaczy juz się skłania na przyjścia na Cracovię bo juz mu pierwszą ligą pachnie..
prawda Bartosz..? ;-) he he he
pozdrawiam
Jak obiecałem przyszedłem na mecz z moim znajomym. Mecz mu się bardzo podobał i już jesteśmy umówieni na następny. Panowie do dzieła !!!
Ja też jednego zaciągnąłem. Podobało mu się, bo wynik 5-0 często się nie zdarza. Zaryzykuję stwierdzenie, że na co trzeci mecz będzie chodził. A to już nieźle jak na tę chwilę.
Kolejnych 3 nowicjuszy mam nagranych na 99% na Bełchatów. No chyba że będzie (tfu, tfu przez lewe ramię) jakaś katastrofa w Bielsku-Białej. Wyrabiam im w tym tygodniu stałe ID-tak samo zresztą jak temu co był pierwszy raz w sobotę.
Z kolejnymi będzie ciężko, ale pracuję nad tym :)))
Ja wybralem sie do jednego fana futbolu wiślackiego. Parę lat temu opowiadał mi nawet o wyjazdach na [...] tymi pociagami oplaconymi przez Cupiała. Zbaraniałem. Na ścianie palkat Cracovii a szaliki [...] poszły na śmieci.
Dziadek stary fan Pasów opowiedział mu jak to było z tym GTS. Facet się nawrócił:-)))
ja na KSZO wprowadziłem fankę...właśnie KSZO:))Podobało Jej się oprawa super,doping też-tak mi mówiła,tylko wynik Ja nie zadowolił:-/cóż...:))
8 dni później
przypominam, że akcja cały czas aktualna..
myslę, że z namówieniem kogoś na mecz nie będzie tym razem problemów..
wystarczy pokazać komuś aktualną tabelę II ligi..
każdy zdrowo myślący człowiek będzie chciał zobaczyć grę drużyny, która, jak wskazuje obecna tendencja, jest murowanym faworytem do awansu..
wspomóż walczące o ekstraklasę Pasy swym dopingiem..
zaprowadź kogoś na Cracovię..
13 dni później
ocalał..
No to wspaniale, mecz z Aluminium już w sobotę, może kogoś się uda wyciągnąć. Pozdro.
co z tą sprawą?
JA mam jednego gościa- na Aluminium będzie.
Powiem szczerze, jemu się zajebiście podoba nasz stadion, choć raczej nie jest fanem żadnej druzyny to jednak by w kręgu "ludzi za w...". Może jak mu się spodoba także mecz to zacznie przychodzić (tak mówi) - dziwny gość ale go lubie. Przekonam go do slusznej wiary ....
PASY ASY
hop do góry bo wyjeżdżam w góry..
i ani na meczu ani na forumie mnie nie będzie..
pzdrw
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)