Widzieliscie ta stronke?Tam tez jest forum na ktorym psy nam grubo wciskaja.
-
-
WWW.CRACOVIAPANY.PRV.PL
bo na cholere ktos robil forum zamiast zlinkowac do tego
tez tak mysle no ale juz jest i lipa jest taka ze tam wiecej osob zaglada nie od nas tylko hutnika,wisly i innych i w sumie nasze forum a wypowiedzi nie za bardzo pasujace jak a nasza strone.
Macie racje rzecz jasna...
Kazdy serwis nalezacy do mini-portalu UQ.pl ma wlasne podforum poniekad z "musu", ktore sklada sie na jedna calosc.
Od razu podam do wiadomosci, co zapewne ucieszy ciagnacych ten watek, ze to forum (w obecnej postaci) bedzie zamkniete za jakis czas definitywnie.
Boze tragedja.Jak cos takiego mozna wogole wyposcic na neta.Nie wiem co za czlowiek zrobil taki badziew.
a po co forum drugie ? robic konkurencje rozwalac to forum ?
no drugie forum niepotrzebne to fakt ...
Wiadomość zmieniona (16-12-04 01:50)
Moim zdaniem drugie forum niepotrzebne...wiec poparcie.Ale czasem sa takie dziwne niewyjasnione rzeczy;)
myśle że drugie forum potrzebne ! może być naszym forum AWARYJNYM gdyby to padło ;-)
dla leniwych
Wiadomość zmieniona (16-12-04 15:27)
i dokładnie tak już było kiedyś - dzięki Rusticalowi można się było na tym wypowiadać jak to nie dzialalo bodajże koo tygodnia czasu.
Ale tam jest beznadzieja :-(
Takie zamieszanie... nie ma Polskich znakow...
Dajcie spkój z takim forum. Czy nie mozemy miej jednego orum tylko na tazdej stronie o Pasach bedzie nowe forum. To jest nie normalne
Dla mnie to tamto forum jest jedna wielka porazka :/
Takie tam bzdety wypisuja,takie tematy sa pozakladane ze dramat
Stronka jest ogolnie fajna, przynajmniej mi sie podoba
I tak nie nazekajcie bo Dementor ma racje - juz tak kiedys bylo i to nie tak dawno ze to forum siadlo i duzo osob korzystalo z tamtego, wiec uwazam ze tamto forum moze sie jeszcze przydac
Rustical - tylko jedna uwaga, moze dobrze by bylo zebys zrobil przyklejony wątek w ktorym bedzie pisalo ze tamto forum jest tylko rezerwowe i forum glowne zajduje sie pod adresem [url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum[/url]
Wiadomość zmieniona (16-12-04 22:09)
No wlasnie tak powinno byc.
A stronka jest zeczywiscie bardzo fajna ciekawe kto ja prowadzi.
Jedno miasto-jeden klub-jedna strona www.teraz.pasy.net
... Moge podac link na stronie do tego fora - no problem.
Natomiast jesli chodzi o samo forum to zbyt wiele do gadania w tej chwili nie mam. Miejsce na serwerze mam zapewnione dzieki UQ.pl i musze byc wobec nich lojalny.
Wlasciwie to co najwazniejsze poruszylem w poprzednim poscie. Na dyskusje o tym, czy powinno byc przynajmniej jedno rezerwowe forum przyjdzie czas...
Nie ma w tej chwili wiekszego sensu, by poruszac ten watek, bo cala strona, lacznie z forum, prawdopodobnie ulegnie calkowitej przebudowie. Pociagnie to za soba tez inne istotne konsekwencje...
Maciek_rg - jakbys czytal uwaznie wszystkie posty to bys wiedzial kogo to strona :)
Merol co Ty pierdzielisz?
juz takiego mielismy kiedys
ein reich, ein volks, ein fuhrer!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)