Który z nich najprzystojniejszy????
1.Piotr Bania
2.Łukasz Szczoczarz
3.Karol Piątek
4.Marcin Cabaj
5.Piotr Giza
6.Krzysztof Przytuła
7.Arek Baran
-
-
Mister Pasów 2004 roku
Najprzystojniejszy jest Łukaszek Szczoczarz, ale ma zjebaną panne :/ Hanie, spotkałam ich kiedyś razem w Tesco ( on wynajmuje mieszkanko niedaleko mojego osiedla ) horror nie kobieta :/
Nie powinienem sie wypowiadac w tym temacie a;e wedlug mnie Baniowy to numer jeden a tylko dlatego ze ma takie samo nazisko jak ja ;)
a gdzie Kazimierz Wegrzyn?
a Jacek Wisniewski????
1.Sebo*NH
C-racovianka kolejny glupi temat , to ze ty masz taki gust jakich wybralas kandydatow to nie znaczy ze innym dziewczyna sie ktorys z nich podoba :/
wypisalas 7 zawodnikow a jest ich 2razy wiecej haha , tragedia
curve jak jakiejs dziewczynie sie nie podoba żaden z wymienionych to sobie sama umie dopisać który jej się podoba,a jaki jest sens w wymienianiu całej druzyny???
A swoją drogą to jak wy wymieniacie pogłady na temat Kasi z Wyspy Robinson, że wam się bardziej bez makijażu podobała itp. to nikt sie nie przypiepsza, że głupie tematy macie... :/
Lol :D
Marcin Cabaj :P
i Wisniewski :D:D
hm... ale czy takiego tematu juz nie ma przypadkiem ??
Natomiast jesli sa zakladane denne tematy przez facetow to czemu dziewczyna sobie nie moze czegos zalozyc ?? zwlaszcza ze jakos ostatnio sie ich namnozylo na forum ;) ,a pozatym sezon saneczkowy wiec co sie Curve dziwisz, szkoda tylko ze 2 raz ten sam temat.
kkk_84 zgadzam się w 100% jak facet może może to dziewczyna też :)
W końcu mamy równouprawnienie :P
ale poco się wogóle tutaj wpisujecie ? to nie jest chyba temat dla Was ... chyba że ktoś z Was jest inny to może napisać kto mu się podoba ...
ehh curve jesteś na forum od niedawna a tak mi już działasz na nerwy że nie wytrzymam ...
Ja sie wpisuje bo dziewczyn tu malo i trzeba je bronic ;)
EVCIA i reszta forumowej płci pięknej:
TO chyba kpina, Marcin Cabaj ( mimo mojego Szacunku dla jego osoby) nie ma szans. Evicia ty mnie troche znasz.... a na ile znsz Marcina?:-)(cuż za skromność)(łezka)
No tak zapomniałam o Pokusiu
Wybacz mi :* :* :*
.uffff.EVCIA NAJŚLICZNEJSZA Z PASIACZEK , Piekna Ciałem i Duchem!!!
ehhh....mam tylko pytanie po co Ci to potzrzebne??
dla mnie zabawy na wybieranie Miss czy Mistera są bez sensu...kazdy ma swój gust i tyle....a w piłarzach chyba nie jest najważniejsze jak wyglądają.....wszyscy sa piękni w pasiastych koszulkach......
.tyle w temacie
A tam dajcie jej spokoj kazdy zaklada temat taki jaki chce coz wam to przeszkadza jak nie chcecie to nie musicie komentowac :P
No proste ze Łukasz Szczoczarz!!! Choc Kazimierz tez kreci :)
Węgrzyn Kazimierz, nie rusz Kazika bo zginiesz
Żartuje sobie tylko tak dla podtrzymania tematu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)