hehe no jak widać spodobał się :P
Kid a Waltera kochasz tak samo jak TVN??? :P
-
-
Reality Show ;-)
bedzie na 100% to był ich duży sukces taki jak agent czy tez BB II edycje bo III edycja to juz podobno była tylko po to że tvn miał podpisana umowe z jakas firma która udostepniła ten cały sprzet i gdyby nie zrobili " III" to by go nie dostali na własnosc ech...
Dzidzia napisał(a):
> hehe no jak widać spodobał się :P
>
>
> Kid a Waltera kochasz tak samo jak TVN??? :P
Niestety nie :P
Tak tylko napisalem poniewaz wszystkie zakladane przeze nie tematy maja duzo wspolnego z TVNem... ;-)
No sie namieszalo strasznie, Kasia nie wiem skad jest, ale napewno widznieje na zdjeciu z chlopcami w szalach wisly, a co do Pani co byla w BB to watpie zebyscie fote znalezli bo jusz szukalem kiedys i nie znalazlem.
ufff to dobrze bo już myślałam, że Waltera darzysz taką miłością :P
Ja tam nie mam rodziny w TVN ;-)
Ale zwroc uwage na tematy jakie zakladam...
Rutkowski (TVN), UWAGA! (TVN), WR (TVN)...
hehehe no rzeczywiście wszystko związane z TVN
>a co do Pani co byla w BB to watpie zebyscie fote znalezli bo jusz szukalem kiedys i nie znalazlem.
kkk_84 ja znalazlam :)
monika: daj linka ;-)
wejdzcie sobie na ta strone
http://www.bigbrother.prv.pl/
pozniej na 2 edycje BB i na uczestnikow i na Anke i tyle :D
Wiadomość zmieniona (14-12-04 21:47)
Kaska jest z Zywca jak Ja
I wcale tak znowu nie przytyla ma wszystko co powinna miec prawdziwa kobieta :)
Wiadomość zmieniona (14-12-04 22:39)
2 zdania wyjaśnienia - Kaśka D. z Robinsona jest z Żywca konkretnie z osiedla Parkowego. Na Wiśle pojawiła się za sprawą naszego nabytku dekady a mianowicie Piotra (wybitnego reprezentanta) Świerczewskiego, jej stosunek do Wisły jest taki jak mój do jakiejś tam Grębiałowianki, a jak komuś zależy to na wiosne może być u nas i sfotografować się w dowolnej kombinacji pasiastych barw.
No wiecie ja nic do tej Kaski z robinsona nie mam ale nie zalezy mi zeby fotografowala sie na naszym stadionie w pasiastych barwach bo: "Cracovii barwy nosic to honor swieta rzecz lecz oprocz tego trzeba Cracovie w sercu miec"
Wiec to juz od niej zalezy czy przyjdzie do nas na stadion czy nie :P
Wiesz Dzidzia to było raczej do tego Wiślaka co z niej ultragirl czy jak im tam na siłe robił.
nie no spoko ja tylko wyrazilam swoje zdanie :]
i masz rację....
hehe no proste ze mam :P
Dzidzia zawsze ma racje :) - ale jestem lizus :P
no jasne ze ja zawsze mam racje :P mysle ze nikt nie ma ku temu watpliwosci :P
hehe lizus to jeszcze nic patrz jaka ja skromna jestem ;)
Po pierwsze prosze ze mnie nie robic Wislaka, po 2 ja z nikogo nie robilem ultragirl, po 3 Moniczko to nie jest ta Anka ktora wskazalas, po 4 ... eh nie powiem wam ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)