W niebieskiej koszulce Dach-bud!! :)
-
-
Rugby - spróbuj bo warto !!!
Kurde nie miałem dostepu do forum a w sobote gralismy sparin g na błoniach z Nowym Sączem!! Zaprezentowalismy sie w "nowych" naszych strojach w biało czerowne pasy tyle ze w poprzek ale i tak podobno zajebi**** sie prezentuja jak kupa ludzi jest w akcji i sie przepychaja:)
Metody-możesz wziąść ten dziennik w piątek? Bo nie widziałem :/
Nie ma sprawy!!
Oszust.
Hee odrazu oszust:P Poprostu odwolalismy trening bo mecz jest o 19!! I ludzi było by tyle na treinngu co nic!!
A tak na marginesie kto chce to zapraszamy jutro na Juvenie(dokladnie bosiko na bloniach) tam NHRK bedzie grało sparing z m łodymi z Juveni...
Zapraszamy chetnych co sie zbieraja na przyjscie na trening ale zawsze im cos wypada:)
pozdrawiam
a można wiedzieć o której dokładnie ??
ja narazie trenuje na kompie gre w Rugby ale może w końcu sie skuszę :)
Mecz jest o 10. Prawdopodobnie na bocznym boisku Juvenii-tj już na samuch Błoniach od strony stadionu Wisły. Na alejce jest wygodna ławeczka do ogladania.
Troche wczesniejsze info!!
W czwartek ponownie gramy mecz z młodymi z Juvenii wiec zapraszamy wsyztskich chetnych jak i tych którzy nie sa chetni ale maja ochote przyjsc popatrzec...
Gramy na bocznym boisku Juvenii... wysiada sie dwa przystanki za Cracovia...
Mecz zaczyna sie o 11, przynajmniej tak sie ma zaczac:) wiec ponownie zapraszam wszytkich!!
Rozumiem ze niektorym nie chcialo sie wpasc do Huty na trening ale tu jest juz zupelnie niedaleko w sumie wiec... czekamy:)
Oficjalna strona NHRK http://www.rugby.k9.pl/defalut.php
23 dni później
Mam olbrzymia prośbe!!
Kontaktował sie zemna z forum pan Darek, niestety numer mi posialo.
Tak wiec prosze ludzi ktorzy mogli by m i pomoc w zdobyciu numeru albo samogeo poszukiwanego!!
Prosze o kontakt na GG 1879430, lub na komórek... tamten numer 509 jest nie aktualny, nowy numer 509088677.
Z góry dziekujemy...
Od wtorku o godz 18.00 przenosmy treningi na boczne boisko Wandy-ulica chyba Bagrowa :>
Serdecznie zapraszamy chętnych.
66 dni później
Hmmm może przypomne temat, mógłby ktoś to do HPS przenieść?
Treningi w dalszym ciągu odbywają się na bocznym boisku Wandy przy ulicy Bulwarowej. Najbliższy trening w czwartek o 18. Od przyszłego tygodnia nastąpi chyba krekta i zmienią się dni treningów. Zapraszamy wszystkich chetnych.
PS W ten weekend drużyna była na turnieju rugby siedmioosobowego w Gdyni. A w niedziele ogladała mecz o mistrzostwo I ligi Arka Gdynia-Budowlani Łódź. Mistrzem Polski jest Arka
Naprawde polecam!!
Turniej był wspaniały... dużo druzyn w wiekoszości z pomorza...
Niedzielny mecz o mistrza Polski był super, w Gdyni na mecz rugby przyszlo 4 tysiace ludzi...
Do tego podczas turnieju dwa mecze zagrały zespoły kobiet... i to powiem że w wiekszosći bardzo ładnych kobiet!!
Wiem ze juz pewnie to was nudzi ale zapraszam bardzo!!
Sport jest super i nie ma sie co zniechecac zanim sie nie zacznie....
Marzy nam sie żeby w Krakowie zrobiła sie taki klimat jak w Gdyni... tam normalnie ludzie żyją rugby!! Mamy błogosławieństwo od gdyni że robimy słuszna rzecz!!
ZAPRASZAMY!! Najblizszy trening jest w czwartek o 18 na boisku bocznym Wandy!!
Nie chce nikogo obrazac ale jest wiecej kobiet juz chcetnych niz nas facetów!!
Pozdrawiam!!
Im więcej potu na treningu... tym mniej krwi w boju!!
4 dni później
No cóż...
W sobote zagraliśmy turniej w Ustroniu. Graliśmy mecze z Czarno-Białymi Nowy Sącz, RK Wrocław, Rafinerią Jasło i krakowską Juvenią. Udało nam sie wysoko wygrac mecze z Jasłem i Wrocławiem. Są to dwa pierwsze historyczne zwycięstwa które dają nam wiele nadziei i sił do dalszej pracy. Szczególnie że po ciężkim okresie (finansowym) widac poważne promyczki nadziei. W ostatnim tygodniu lipca jedziemy na wspólny obóz z wegierska drużyna rugby. Ci którzy przyjda na treningi teraz maja olbrzymie szanse na ten obóz pojechać. Chyba wart-bo obóz jest bezpłatny i dwutygodniowy.
Kolejny trening we wtorek o 18. Zapraszam.
8 dni później
Ja bym sobie chetnie w RUGBY pośmigał:]
Bawiłem sie w to kiedys z ziomkami:p ale gralismy na przyłozenia:]
wypas był;]
Ehh
ale nie będe dojerzał z WLCK do NH;]
chyba ze by to było gdzies na Kablu;]
chlopaki nie maja nic wspolnego z Klubem, bo sie na nich wypial zdaje sie.
wiec na kablu nie bedzie treningow, pozatym wiekszosc chopakow jest z NH i myslisz ze specjalnie dla Ciebie by przeniesli treningi z "domowych rejonow" gdzies w chuj daleko gdzie dojazd dla nich to jest okolo godzinki ??
...
a czy .. Cracovia nie moze sie postarac o swoją selekcje?
Cracovia to sie raczej postarala zeby tej sekcji nie miec, zreszta w tej sprawie jestem malo doinformowany lepiej zeby ktorys z chlopakow powiedzial (napisal) co i jak.
43 dni później
w dzisiejszej papiurzanej GW calkiem sympatyczny text o rugbystach z Oswiecenia. I nawet (chyba przez przecoczenie) napisano, że to sa kibice Pasów :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)