Trenerem jest czlowiek ktory trenuje juniorow na Juveni albo trenowal nie wiem jak to teraz wyglada ale jak by nie bylo odemnie z dzielnicy ;)
-
-
Rugby - spróbuj bo warto !!!
a jego syn Michal trenuje w juve czy u was?
Michal trenuje w Hucie :D
no prosze :D ciekaw jestem czy ktos jeszcze tam przeszedl
no to chyba bede musial sie tam przejsc
Hm chyba tylko Michal
cholera nawet nie wiem gdzie to jest ;)
To jest obok osiedla szkolenego-przystanek za Centrum.
Do NHRK przeszedł jeszcze Vitamina.
Mozesz dac znac to napewno ktos b y sie z toba ustawil na przystanku!!
Z tym nie ma najmniejszego problemu!!
Ustawki wykluczone-Rugby łączy a nie dzieli!
Prawda Metody? :D
hee pewnie Rugby łaczy a nie dzieli!! Tyle ze tu nie moge wstawić tego wyuczonego telewizyjnego usmiechu:) no i juz bez afro jestem :(
dozobaczenia vitamina!!
Zapraszamy!!
Ty zobaczysz Tine to się nie odgryzaj :(
Hee "Co Tina na to!!" Bedzie dobrze hee
5 dni później
Metody koszulka zostala dostarczona do sklepu solla dawno temu pozdro....................................
Ile czeba miec lat żeby sie zapisać ??
hmm od 13 - hee ile Ci sie bedzie chcialo biegac
Trzeba mieć tyle lat żeby nie zrezygnowac po pierwszym treningu. Zamiast metryki urodzenia przyjmujemy charakter.
Madre słowa ale ty zamiast sie uczyc na egzamin to siedzisz po nocach na iternecie!! hee pozdro i do zobaczenia!
12 marca gramy sparing z chłopakami z Sącza-Zapraszam tych którzy jeszcze nie wiedzą jak wygląda rugby-a boja się zacząć od treningów.
15 dni później
w dzisiejszym DP (niestety tylko papierowym) artykuł, spory reportaż na cała kolumnę "Chłopcy w młynie".. polecam
Metody który to ty??:>;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)